Chloe wrote:A je li?SPINERKA wrote:Chloe wrote:Oooooo Spinerko moja draga, morning. Kako si zbilja?zbilja sam super.
![]()
Danima me ne pozdravljas.Ufurala sam se ili godine?
![]()
![]()
p.s. Četrdeseti proslavila juče.
Sve najbolje
Moderator: VIP
Chloe wrote:A je li?SPINERKA wrote:Chloe wrote:Oooooo Spinerko moja draga, morning. Kako si zbilja?zbilja sam super.
![]()
![]()
![]()
Ako želiš po kontejnerima kopati, sjeti me, kad dođeš u Ljubljanu...Nole wrote:Uostalom meho i štampač što mi je za fakture u firmi klinac bacio jer se iznervirao i kupio novi. Ja ga uzeo iz kontejnera, promenio toner i neku sitnicu koja je koštala 3 evra....upravo sam odštampao fakturu pa se seti i njega koliko sam skupo platioEvo već nekoliko godina radi.
Nije nego srebrne...SPINERKA wrote:Chloe wrote:A je li?SPINERKA wrote:Chloe wrote:Oooooo Spinerko moja draga, morning. Kako si zbilja?zbilja sam super.
![]()
![]()
![]()
Sve najboljeuzivaj jos koju godinu ----onda pocinju
zlatne godine.

Meni kosa još prisutna i nije srebrna...SPINERKA wrote:![]()
ja reko zlatne , vi muski ne znate sta je tosamo osjetite

Ni u ludilu...greeneyes wrote:Farbaš se 'nači.
mehaning wrote:Meni kosa još prisutna i nije srebrna...SPINERKA wrote:![]()
Nije, ali genetski material mi je takav, valjda...SPINERKA wrote:mehaning wrote:Meni kosa još prisutna i nije srebrna...SPINERKA wrote:![]()
NIJE LOSA NI SREBRNA

Sretan rodjendan sa malim zakašnjenjem. Sve najbolje.Chloe wrote:Hvala @Spinerko ............
Oklem znaš da bi?mehaning wrote:Ni u ludilu...greeneyes wrote:Farbaš se 'nači.![]()
Sjeda kosa bi me napravila još šarmantnijeg...
Rekle su mi...greeneyes wrote:Sretan rodjendan sa malim zakašnjenjem. Sve najbolje.Chloe wrote:Hvala @Spinerko ............![]()
ps: i moja mala lopužćica 6. slavila svoj prvi rodjendan.
Oklem znaš da bi?mehaning wrote:Ni u ludilu...greeneyes wrote:Farbaš se 'nači.![]()
Sjeda kosa bi me napravila još šarmantnijeg...
Kod mene zanimljivo.....brat mi je osam godina mlađi i oko 30te bio podosta sijed.....ja u 42. ni jedne jošmehaning wrote:
Nije, ali genetski material mi je takav, valjda...
--ti si tata?ps: i moja mala lopužćica 6. slavila svoj prvi rodjendan.
storm wrote:Kod mene zanimljivo.....brat mi je osam godina mlađi i oko 30te bio podosta sijed.....ja u 42. ni jedne jošmehaning wrote:
jedino u bradi probijaju polako...kosa ništa....

SPINERKA wrote:@greeny
--ti si tata?ps: i moja mala lopužćica 6. slavila svoj prvi rodjendan.
RundoSPINERKA wrote:storm wrote:Kod mene zanimljivo.....brat mi je osam godina mlađi i oko 30te bio podosta sijed.....ja u 42. ni jedne jošmehaning wrote:
jedino u bradi probijaju polako...kosa ništa....ima li sta po -bujnim grudima -ako si rundo tu
,,jos malo --dolazeeeeeeeeeeeRundo
nema sivih
kod nas u takve zvaliNole wrote:nemam ni ja ni jedne sede pa šta....a bradu i da hoću pustiti ne mogu...trč trč pa dlaka tako da ne znam jel tamo ima kojsa sdeda...na drudima imam dve dlake koje supriuga počupa... i jbg
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests