Falite me usta moja
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9586 times
- Been thanked: 9709 times
- Status: Offline
- Zana
- Gospođetina

- Zana
- Gospođetina

Re: Samo da kažem.......
Odo raditi
U idućem životu ću se dobro udati pa neću morati raditi
U idućem životu ću se dobro udati pa neću morati raditi
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 478 times
- Been thanked: 1460 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2770 times
- Been thanked: 4985 times
HAVANA wrote: 11 Dec 2025, 22:17Pa vidi.Ne znam ja sta neki kazu ja znam sta ja osjecam.U mom slucaju placebo ne pije vode da ne nabrajam sad sve rane itd Isto kao sto kazu neki i za vitamine,magnezijum,sikavicu itd Ko god to pije i konta da ce imati rezultat za mjesec vara se.To je duzi proces i trazi i druge stvari i fizicke i psihicke ali itekako pomaze na duze staze.Nalaz i osjecaj ne lazu.Ja imam i jedno i drugo.A ovo mi je uz trening najupecatljivije bilo jer sam bas brzo osjetio whei protein i kolagen.Ako placebo moze uticati na skoro 3 sata treninga u fitnesu i na bazenu onda ok.Mada ne vidim nacin da utice na bol,zglob,zamor,snagu,ledja...Mozda nekom nece tako,vrlo moguce.Vrlo moguce je da nisam unosio dovoljno proteina za takav trening koji mjesecima radim,zamor,manjak itd A i taj kolagen nije samo kolagen nego i svasta drugo.Kako god meni valja.Lakse bolje i pametnije mi je to pit i trenirat nego ne raditi to i citati sta koja studija kaze.Zabolice me sve sjedeci i citajuci.Zakrzljacu.Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2025, 18:04
Slusala sam neke vrlo respektabilne doktore koji tvrde da nema sanse da kolagen koji pijemo radi ista sem placeba
Da li je do kolagena, ili je mozda do vjezbi, saune, plivanja, proteina i vitamina (nabrojao si magnezij koji dokazano pomaze i koji isti strucnjaci preporucuju).
A i ovaj kolagen koji si stavio ne radi nista. Cak i strunjaci koji podrzavaju upotrebu kolagena kazu da je on efektivan u dozama od 8 do 10g a ti imas 2g u svom proizvodu.
Autosugestija je jebena stvar.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31141 times
- Been thanked: 28857 times
djeste ljudi
ja koristim kolagen a bome narucila jos jedan praH
sastojci
SAMO SAMLJEVENI KOSTI GOVEDA
koja biznis ideja
i prodaju za NE MALO para
ja koristim kolagen a bome narucila jos jedan praH
sastojci
SAMO SAMLJEVENI KOSTI GOVEDA
koja biznis ideja
i prodaju za NE MALO para
- pizarro
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6882 times
- Been thanked: 8115 times
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2895 times
- Been thanked: 24020 times
Pa to radim vec godinu dana skoro i to veoma jakim intezitetom za moje godine.Kako bas sad kad pijem to dvoje? Ranu,misic,zglob ne mozes prevariti.Kurcu ja mogu autosugestirat na seriji s tegovima.A znam zamor,pauzu,osjecaj...Znam tacno da mi traka prija nekih 45 minuta a na 60 vec znam da je napor za organizam itditd Jednostavno vise mogu manje boli,ne boli nikako...Sve skupa je to dobro.Ne moze ovakav trening bez toga.Jednostavno ne moze fali ti tih stvari u organizmu.A ko misli da sjedi kuci neaktivan i popije to nesta ko biva dobro djeluje ahaaa,moze sanjat.Isto tako ja sa ovim treningom ako ne pijem whei i kolagen bukvalno stetim organizmu.Jedino da nadoknadjujem ishranom al onda vagaj mjeri pazi sve u bobu...Kako god meni odlicno.Naravno fizicka aktivnost i ishrana su kljucni.Ovo su dodatci..Tako se i zovu.Nora Ibsenova wrote: 12 Dec 2025, 10:26HAVANA wrote: 11 Dec 2025, 22:17
Pa vidi.Ne znam ja sta neki kazu ja znam sta ja osjecam.U mom slucaju placebo ne pije vode da ne nabrajam sad sve rane itd Isto kao sto kazu neki i za vitamine,magnezijum,sikavicu itd Ko god to pije i konta da ce imati rezultat za mjesec vara se.To je duzi proces i trazi i druge stvari i fizicke i psihicke ali itekako pomaze na duze staze.Nalaz i osjecaj ne lazu.Ja imam i jedno i drugo.A ovo mi je uz trening najupecatljivije bilo jer sam bas brzo osjetio whei protein i kolagen.Ako placebo moze uticati na skoro 3 sata treninga u fitnesu i na bazenu onda ok.Mada ne vidim nacin da utice na bol,zglob,zamor,snagu,ledja...Mozda nekom nece tako,vrlo moguce.Vrlo moguce je da nisam unosio dovoljno proteina za takav trening koji mjesecima radim,zamor,manjak itd A i taj kolagen nije samo kolagen nego i svasta drugo.Kako god meni valja.Lakse bolje i pametnije mi je to pit i trenirat nego ne raditi to i citati sta koja studija kaze.Zabolice me sve sjedeci i citajuci.Zakrzljacu.
Da li je do kolagena, ili je mozda do vjezbi, saune, plivanja, proteina i vitamina (nabrojao si magnezij koji dokazano pomaze i koji isti strucnjaci preporucuju).
A i ovaj kolagen koji si stavio ne radi nista. Cak i strunjaci koji podrzavaju upotrebu kolagena kazu da je on efektivan u dozama od 8 do 10g a ti imas 2g u svom proizvodu.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Morgen
- Zvezda foruma

sve za lepu kozhu
da moze i da digne sve delove tela na mesto gde su nekad bili pila bih i duplu dozu
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3894 times
- Been thanked: 7156 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22618 times
- Been thanked: 20754 times
Jaran, a koji je anesteziolog, mi je to isto rekao za kolagen i da je to više reklama. Navodno treba više piti npr. Osteoflex i slično što sadrži glukozamin i da su efekti toga mnogo bolji pogotovo kad čovjek uđe u određene godine.Nora Ibsenova wrote: 12 Dec 2025, 10:26HAVANA wrote: 11 Dec 2025, 22:17
Pa vidi.Ne znam ja sta neki kazu ja znam sta ja osjecam.U mom slucaju placebo ne pije vode da ne nabrajam sad sve rane itd Isto kao sto kazu neki i za vitamine,magnezijum,sikavicu itd Ko god to pije i konta da ce imati rezultat za mjesec vara se.To je duzi proces i trazi i druge stvari i fizicke i psihicke ali itekako pomaze na duze staze.Nalaz i osjecaj ne lazu.Ja imam i jedno i drugo.A ovo mi je uz trening najupecatljivije bilo jer sam bas brzo osjetio whei protein i kolagen.Ako placebo moze uticati na skoro 3 sata treninga u fitnesu i na bazenu onda ok.Mada ne vidim nacin da utice na bol,zglob,zamor,snagu,ledja...Mozda nekom nece tako,vrlo moguce.Vrlo moguce je da nisam unosio dovoljno proteina za takav trening koji mjesecima radim,zamor,manjak itd A i taj kolagen nije samo kolagen nego i svasta drugo.Kako god meni valja.Lakse bolje i pametnije mi je to pit i trenirat nego ne raditi to i citati sta koja studija kaze.Zabolice me sve sjedeci i citajuci.Zakrzljacu.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Morgen
- Zvezda foruma

- HAVANA
- Forumaš godine

Ma pij sta hoces al bez fizicke aktivnosti,ishrane i tih nekih dodataka mrka kapa.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28160 times
- Been thanked: 32161 times
Spava mi se i jedu mi se čevapi
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28160 times
- Been thanked: 32161 times
A sad san popila čokoladno mliko
Pa neć moć poist puno
Pa neć moć poist puno
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- HAVANA
- Forumaš godine

- HAVANA
- Forumaš godine

- Zana
- Gospođetina