zaboli me stomak
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Jedan nas iz sela ode opet u zatvor zbog droge..na 2,5 godine...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Premalo, dosta premalo...Biba wrote:Jedan nas iz sela ode opet u zatvor zbog droge..na 2,5 godine...
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
- greeneyes
- Hadžija

Jeste i ovde tako kažu, a Storm mi kaže da sam četnik...jebeš ćosavog četnikaSPINERKA wrote:kod nas u takve zvaliNole wrote:nemam ni ja ni jedne sede pa šta....a bradu i da hoću pustiti ne mogu...trč trč pa dlaka tako da ne znam jel tamo ima kojsa sdeda...na drudima imam dve dlake koje supriuga počupa... i jbg--chosav - jel ti poznat taj izraz
Vidiš jbt dobra ideja...dao kolegi auto on mi opizdio zadnji branik kad je izlazio iz svog dvorišta u rikvec pa u vrata od kapije....e sad skinem stop svetlo i sutra ga pošaljem u centar grada...novi branik jeeeeSalahuddin wrote:greeneyes wrote:Napokon sam se nakanio promijeniti sijalicu na stop svjetlu.
Aha. Cekao si da te neko zvekne pozadi, da naplatis. I vidio nema faJde.
- greeneyes
- Hadžija

Dabome, radilo jedno stop svjetlo, čisto da se mogu izvući kod milicije, al' eto, ne dade se zaraditi koju stoju. Neće para na poštena insana..Salahuddin wrote:greeneyes wrote:Napokon sam se nakanio promijeniti sijalicu na stop svjetlu.
Aha. Cekao si da te neko zvekne pozadi, da naplatis. I vidio nema faJde.
Samo sabura
Ciga ukrao gusku i čeka suđenje... Tamo osude političara za nekoliko miliona evra na pet meseci uslovno, direktora firme za milion na godinu uslovno...ciga dođe na red i za gusku dobije pet godina...Aman gosn sudac onaj političar ojadio državu i tri meseca uslovno, direktor upropastio preduzeće i godinu uslovno, a meni za običnu gusku pet godina????mehaning wrote:Premalo, dosta premalo...Biba wrote:Jedan nas iz sela ode opet u zatvor zbog droge..na 2,5 godine...
E cigo, reče mu sudija...obojica oni imaju i za advokata i za tužioca i za sudiju i za sebe, ati si ukrao gusku i pojeo sam!!! I šta sad hoćeš? Marš u zatvor.
Vidiš meho i narkodileri ne konzumirju svoje kriminalno delo sami...ostane tu za.....
Nole wrote:Ciga ukrao gusku i čeka suđenje... Tamo osude političara za nekoliko miliona evra na pet meseci uslovno, direktora firme za milion na godinu uslovno...ciga dođe na red i za gusku dobije pet godina...Aman gosn sudac onaj političar ojadio državu i tri meseca uslovno, direktor upropastio preduzeće i godinu uslovno, a meni za običnu gusku pet godina????mehaning wrote:Premalo, dosta premalo...Biba wrote:Jedan nas iz sela ode opet u zatvor zbog droge..na 2,5 godine...
E cigo, reče mu sudija...obojica oni imaju i za advokata i za tužioca i za sudiju i za sebe, ati si ukrao gusku i pojeo sam!!! I šta sad hoćeš? Marš u zatvor.
Vidiš meho i narkodileri ne konzumirju svoje kriminalno delo sami...ostane tu za.....
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Jest Nole aktivan na forumu 
E da
Uhvatilo me malo kuhano vino
al evo prolazi
(Karneval danas )
E da
Uhvatilo me malo kuhano vino
Nije ono od pribranih sorti groždja sa fruške gore koje je moralo stajati minimum pet godina...to se ne kuvaMala_Mu wrote:Jest Nole aktivan na forumu
E da
Uhvatilo me malo kuhano vinoal evo prolazi
(Karneval danas )
Pa to je živa istina;) jeste vic al u šali pola zbiljeSPINERKA wrote:Nole wrote:Ciga ukrao gusku i čeka suđenje... Tamo osude političara za nekoliko miliona evra na pet meseci uslovno, direktora firme za milion na godinu uslovno...ciga dođe na red i za gusku dobije pet godina...Aman gosn sudac onaj političar ojadio državu i tri meseca uslovno, direktor upropastio preduzeće i godinu uslovno, a meni za običnu gusku pet godina????mehaning wrote:Premalo, dosta premalo...Biba wrote:Jedan nas iz sela ode opet u zatvor zbog droge..na 2,5 godine...
Vidiš meho i narkodileri ne konzumirju svoje kriminalno delo sami...ostane tu za.....![]()
Sva sreća pa je quotanje ograničeno na 4 quota.... Nole bi inače po tri stranice u postu imao 
Habibti, ya nour el - ain... 
Ček ovde je samo jedno kvotanje....evo tistorm wrote:Sva sreća pa je quotanje ograničeno na 4 quota.... Nole bi inače po tri stranice u postu imao
Uf prejeo sam se aj ćao...pišemo se kasnije
Baš da ovdje pitam, zašto se kod quotanja ne uzima samo zadnji komentar, automatsko...storm wrote:Sva sreća pa je quotanje ograničeno na 4 quota.... Nole bi inače po tri stranice u postu imao
storm wrote:Sva sreća pa je quotanje ograničeno na 4 quota.... Nole bi inače po tri stranice u postu imao
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Nole wrote:Nije ono od pribranih sorti groždja sa fruške gore koje je moralo stajati minimum pet godina...to se ne kuvaMala_Mu wrote:Jest Nole aktivan na forumu
E da
Uhvatilo me malo kuhano vinoal evo prolazi
(Karneval danas )
A to sto opisujes je ono sa slike?
I ovo je dobro bome
Moze li link igrice ne ljuti se covjece?! 
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)