Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zagorka wrote:A ako se obracas voditelju na tv-u,vozacu koji te ne cuje,isl....
Anksioznost. To ti je malo slabiji vid, pa ne kontaš da je to samo lik na ekranu. Ništa strašno dušo.
Popij prašak i prilegni malo.
Nek si mi reko sta je anksioznost
MoRel za pecivo?
More, samo moraš usput i nešto skuhati, ako ti je do tog praška, nemoj sad i sudu da te prijavljujem,
zbog neobavljanja poslova u kući. Evo, ja se satro danas praveći planove šta bih ja mogao uraditi oko kuće. Naravno da sam pričao sam sa sobom, obožavam to. Uvijek sam ja u pravu
storm wrote:To je sve ok, dok si svjestan da sa sobom pričaš.....kad se neki "frend" pojavi, onda nije dobro
Ja jos ne pricam, bar ne glasno
Ih to ti je greška...meni se desi i glasno sam sebi nešto da kažem naročito kad sjebem nešto...na zajebantski komentar sa strane samo ih oladim...Šta se ti mešaš volim da razgovaram sa pametnim ljudima
vidjela sam zensku -trenirala govor ispred ogledala, bila menadjerica-- ,
svakako mislim da je pocetak -ludila - pa vi kak'ocete
Meni su smiješni oni koji kad pričaju na mob trebaju 100metara prostora.....to hoda gore dolje krila rukama, kao da ga sugovornik vidi
Moj rođak i po kilometar odradi na jedan razgovor
I isto je neki wannabe menadžer i nasuho trenira
Meni su smiješni oni koji kad pričaju na mob trebaju 100metara prostora.....to hoda gore dolje krila rukama, kao da ga sugovornik vidi
-bas tako pogotovo ovi -sophisticatede pa nabave one male tel u uho, aj bjezi , vanzemaljci , mozes im izvuci novcanik nec eprimjetiti. Jednom cu to i probati.
Razmisli malo drugačije...em obavi razgovor em trening iz brzog hodanja
Razmisli malo drugačije...em obavi razgovor em trening iz brzog hodanja
aj ne zezaj , ko to moze 2 radnje raditi --pogotovo muski
Spinerka ne zajebavaj.. Kad si napolju i pričaš mobom...pa normalno je da pičiš tamo vamo.. A naročito kad se pravdaš nekome pa ti ceo mozak u funkciji izgovora
Nole wrote:Spinerka ne zajebavaj.. Kad si napolju i pričaš mobom...pa normalno je da pičiš tamo vamo.. A naročito kad se pravdaš nekome pa ti ceo mozak u funkciji izgovora
Eto ga ...isti moj rođo.... nekad ga čujem, laže, mulja...posebno kad se ženi javlja.....sve ide priča, kako je usred važnog sastanka, a požuruje da prekinu jer mu se piva grije
Nole wrote:Spinerka ne zajebavaj.. Kad si napolju i pričaš mobom...pa normalno je da pičiš tamo vamo.. A naročito kad se pravdaš nekome pa ti ceo mozak u funkciji izgovora
Eto ga ...isti moj rođo.... nekad ga čujem, laže, mulja...posebno kad se ženi javlja.....sve ide priča, kako je usred važnog sastanka, a požuruje da prekinu jer mu se piva grije
Polako Storme...pravdaćeš se i ti
nikad
bilo je: di si?
na pivi- lipo mi je, jel šta hitno?
Nije
aj bok
tu tuuuuuuuuu