...samo mu nabacit malo orginalnije,njemu prikladnije felge
...nesto u tom stilu tih godina kad je proizveden....
..inace....mrak od limuzine....
Moderator: Krokodil Behko
Upravo tako milionče $ minimum za njega bi dobio u Kini.Krokodil Behko wrote:Ni ne sumnjam da će ga prodati.
Trebao je dati oglas negdje u Njemačkoj, ili u SAD.
Ima kolekcionara, a divi kako može lijepo izgledati kad se popravi i našminka.
Uostalom, tu su kineski lovaneri, samo nek im napomene u kojem je filmu auto "glumio"
Ovo je posebno bitnoSvi njegovi dijelovi su originalni
Švabo je to,moj brate...Mala_Mu wrote:
Vlasnik ovog veoma rijetkog klasika živi u Sarajevu.On je automobil naslijedio od svog oca, u čijem je vlasništvu bio od Drugog svjetskog rata. Radi se o Mercedesu 170 S, koji je prema riječima vlasnika proizveden 1934. godine, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je automobil korišten tokom snimanja filma "Valter brani Sarajevo".
Mercedes je "preživio" dva rata te je i dalje u voznom stanju. Svi njegovi dijelovi su originalni, nedostaje samo akumulator,
klix.ba
Jel može za 100km pitaj komšijuKrokodil Behko wrote:Evo, moj komšija prodaje Yugo oldtimer, glumio u filmu "Tesna koža III"
Jel misliš sa punim rezervarom...Nole wrote:Jel može za 100km pitaj komšijuKrokodil Behko wrote:Evo, moj komšija prodaje Yugo oldtimer, glumio u filmu "Tesna koža III"
mehaning wrote:Jel misliš sa punim rezervarom...Nole wrote:Jel može za 100km pitaj komšijuKrokodil Behko wrote:Evo, moj komšija prodaje Yugo oldtimer, glumio u filmu "Tesna koža III"
Nole wrote:mehaning wrote:Jel misliš sa punim rezervarom...Nole wrote:Jel može za 100km pitaj komšijuKrokodil Behko wrote:Evo, moj komšija prodaje Yugo oldtimer, glumio u filmu "Tesna koža III"![]()
Pa šta će mi prazan![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests