Temu

Zanimljivi sajtovi, igrice i slično
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 55454 times
Been thanked: 9889 times
Status: Offline

Re: Temu

Post by ElTriconi » 15 Dec 2025, 11:22

HAVANA wrote: 15 Dec 2025, 08:06 Kako radim oko kuce pa dosta stvari gledam.Ukucajte personalizirani predmeti.Od natpisa od metala do ukrasa od metala i drveta,postanska sanducad,vanjska rasvjeta ambijentalna i druga itditd Sve isti produkti kao po radnjama samo sto je recimo u bauhaus duplo skuplje i vise od duplo...Pa nisam lud da kupim u bauhaus...Kvalitet sasvim ok samo ne kupuj najeftinije...Paste vodonepropusne,nastavci za alate,sitni rezni alati,urezivanja,oprema za trening...Tene 47km za trcanje fenomenalne itditd I meni sta god radim samo traze daj jeftinije...Pa logicno je da gledam da mi je i ulaz jeftiniji... :cudi
I ja sam licemjeran, kad sam kupovo kola oso u jelah kupio od hrvata. Mogo sam od brata muslimana uzet ista kola dvitri hiljade skuplje il od brata pravoslavca jedno hiljadu, hiljaduipo skuplje al jok. Pare su i pocetak i kraj svega i svacega 😂
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 869 times
Been thanked: 1299 times

Post by tuzlak1212 » 15 Dec 2025, 11:35

ElTriconi wrote: 15 Dec 2025, 11:22
HAVANA wrote: 15 Dec 2025, 08:06 Kako radim oko kuce pa dosta stvari gledam.Ukucajte personalizirani predmeti.Od natpisa od metala do ukrasa od metala i drveta,postanska sanducad,vanjska rasvjeta ambijentalna i druga itditd Sve isti produkti kao po radnjama samo sto je recimo u bauhaus duplo skuplje i vise od duplo...Pa nisam lud da kupim u bauhaus...Kvalitet sasvim ok samo ne kupuj najeftinije...Paste vodonepropusne,nastavci za alate,sitni rezni alati,urezivanja,oprema za trening...Tene 47km za trcanje fenomenalne itditd I meni sta god radim samo traze daj jeftinije...Pa logicno je da gledam da mi je i ulaz jeftiniji... :cudi
I ja sam licemjeran, kad sam kupovo kola oso u jelah kupio od hrvata. Mogo sam od brata muslimana uzet ista kola dvitri hiljade skuplje il od brata pravoslavca jedno hiljadu, hiljaduipo skuplje al jok. Pare su i pocetak i kraj svega i svacega 😂
pa nezz kolko para da imas, sto bi bio glup s svojim parama, ko to tebe ispostuje pa da i ti tako ispostujes druge?

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Post by ElTriconi » 15 Dec 2025, 11:38

tuzlak1212 wrote: 15 Dec 2025, 11:35
pa nezz kolko para da imas, sto bi bio glup s svojim parama, ko to tebe ispostuje pa da i ti tako ispostujes druge?
Pajdo ako sam ista naucio o mlacenju jezikom je da svasta nesto predje preko jezika a djela cesto ne prate rjeci. Ne treba zarezivat ljude za ozbiljno na osnovu njihovih izjava, treba ih cjeniti po njihovim djelima.

I dobro je kad covjek moze raditi mnoge stvari, kad je slobodan da ima mogucnost izbora, svako zna kako je najbolje za njega 🤔

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25330 times
Been thanked: 6637 times

Post by Veca » 15 Dec 2025, 11:42

Krokodil Behko wrote: 15 Dec 2025, 09:50
Europski ministri financija postigli su privremeni dogovor o uvođenju fiksne carine od tri eura na male pakete koji će se primjenjivati od 1. jula 2026. i najviše će pogoditi kineske online trgovce.

Riječ je o paketima vrijednima manje od 150 eura koji čine 93 posto e-trgovine u EU-u.
Malo.
Trebalo je 30, možda i 50.

A u BiH potpuna zabrana.
Kao što rekoh, kojeg li licemjerja. Digla se frka, na neka indijanska plemena poput Slovaka i Mađara i razne muslimanske četnike poput Alžira i Emiraćana "otkud im pravo da glasaju protiv rezolucije o Srebrenici", al ako će uštediti par maraka, mogu komotno izglasavati i rezoluciju i protiv moje rođene matere.

I sad ono tačno na nivou male djece argument "jeftinije, skupo kod nas, drugi nas pljačkaju" itd.
Baš kao da niko ne može dokučiti da carine idu u budžet i na šta god da se potroše korisnije je nego da odu iz države.

Ostaje žal za X pokoljenjem koje je izratovalo za kakvu-takvu BiH, bez hrane, oružja, municije, lijekova i svega ostalog.

Pogotovo ostaje, jer ni Rusija ni kina nikada nisu bili na našoj strani. Nikada nisu dali nikakve donacije, niti povoljne kredite. Nikad nisu pomogli ni oko čega, al su zato bezbroj puta pomogli našim dželatima.

Mene bi bilo sramota, ikada napisati bilo šta pohvalno o njima :cudi
Pogotovo bi me bilo sramota da postanem kvisling i Nedić naših dana, pa tu na forumu u ime neprijatleja vrijeđati ljude, jer ako kupim s Temua uštediću dvije marke za kurtone, u koje ću ga sam iscijediti, jer mene ionako nijedna normalna neće.
:D. ma :ljub
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3977 times
Been thanked: 7355 times

Post by Matan » 15 Dec 2025, 15:36

Jesi cafir..
od Hrvata kupio kola..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Post by ElTriconi » 15 Dec 2025, 15:53

Matan wrote: 15 Dec 2025, 15:36

Jesi cafir..
od Hrvata kupio kola..
Cak sam i na more iso kod cafira :tuzna

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41566 times
Been thanked: 28354 times

Post by Rum » 26 Dec 2025, 11:34

20251225_153728.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

Post Reply

Return to “Internet”