Mirelam wrote:Pare su tu ,tako da to i nisu bas blesava posla.Samo kako li ce to kinezi da naprave, to je vec druga prica.
Jednostavno, kao i sve ostale njihove replike.

Moderator: Krokodil Behko

Mirelam wrote:Pare su tu ,tako da to i nisu bas blesava posla.Samo kako li ce to kinezi da naprave, to je vec druga prica.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Možda je čovjek nedužan. Kad može voziti biciklo, e jbgkaže i tvrdi da nije bio pijan iako je naduvao tolke promile!
Ma upito je to...Krokodil Behko wrote:Možda je čovjek nedužan. Kad može voziti biciklo, e jbgkaže i tvrdi da nije bio pijan iako je naduvao tolke promile!

Biba wrote:Ma upito je to...Krokodil Behko wrote:Možda je čovjek nedužan. Kad može voziti biciklo, e jbgkaže i tvrdi da nije bio pijan iako je naduvao tolke promile!
Sta je moj tata mogo rakije popiti a ni ne zatetura nimalo..
..a vragbabi je samo nos pocrveni i poljubicastio ko u Šeksa...ne tetura ni ona

Hvala bogu pa muskarci nemaju nikakve veze sa tim padomChloe wrote:Žao mi je što je žensko palo ovako nisko.

KraljicaBiba wrote:Pa bolje im je da odu na forum...paznja se ne trziii niti ne kupuujeee...
A gdje su tvoji svjedoci?SisterIbrahim wrote:s obzirom da nemate svjedoke.rethna wrote:Aha ti im ono bas vjerujes na rijec.SisterIbrahim wrote:za mene su krive suprugw ovoh muškaraca. Te zene ne liheze sa njima u krevet.. Samo ih slusaju kad pricaju. Prinesu kahvu. Prate po putovanjima i sk. Razgovor je cudna stvar koja na nevjerojatan nscin veze ljude. Zasto bi neko bio kurva samo zato sto je zgodna? Sto se smije? Sto ga ne doceka smrknuta na vratima? Zena je kriva ako svog muza gurne drugoj u naručje.rethna wrote: Kurva se danas pokusava zvati drugacijim kulturnijim/ljepsim/profesionalnijim imenima i time malo ublaziti stvarno znacenje,no sve su to sinonimi za pravi naziv ovog tipa zene.
Da. Vjerujem.

Moze bit besplatno sklapanjem brakaBiba wrote:Sister, sigurno ima zena koje ne cijene svoje muzeve..ali odu neki i koje zena drzi ko kap vode na dlanu....
Ma nemam ja nista protiv sto one setaju, pricaju...ali naplacivati to...
To mi j tuzno...i za te zene i za te muskarce..
Najljepse stvari bi ipak trebale biti besplatne...
jako točnoSisterIbrahim wrote: Moze bit besplatno sklapanjem braka. Ali ako dvoje provode vrijeme setajuci. Ili pricajuci sta je u tome lose? Doslo je vrijeme gdje moras paziti sta ces familiji reci kamoli Prijatelju. Ako neko vec ima poremecen bracni odnos gdje sa suprugom ne može razgovarati onda nije do njega. Vjeruj znam primjere brakova gdje muz ne može sa suprugom izaci her bi ona upropastila obicnu veceru vrebajuci gdje on gleda.