onirethna wrote: A gdje su tvoji svjedoci?
Zanimljivosti
Moderator: Krokodil Behko
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

- Status: Offline
Re: Unajmite sponzorušu
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Sve je to sistem uradio, a ko drzi sistem?Chloe wrote:Žao mi je što je žensko palo ovako nisko.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

ili kad se predlozi da skupa treniraju. Igraju tenis. Mozes mislit stari dripac misli da sam debela. Nakon dvoje troje djece! Hajde na planinu. Ma kud ces me gore vodit. Hajde na more. Nemam kostima. Il se otidje na more a zena se ne okupa jos i tu napravi skandal. Ode se na sijelo kod nekog. Nedo bog da nju on prekine. Drzala bi mu predavanja do sabaha kako je usutkiva.storm wrote:jako točnoSisterIbrahim wrote: Moze bit besplatno sklapanjem braka. Ali ako dvoje provode vrijeme setajuci. Ili pricajuci sta je u tome lose? Doslo je vrijeme gdje moras paziti sta ces familiji reci kamoli Prijatelju. Ako neko vec ima poremecen bracni odnos gdje sa suprugom ne može razgovarati onda nije do njega. Vjeruj znam primjere brakova gdje muz ne može sa suprugom izaci her bi ona upropastila obicnu veceru vrebajuci gdje on gleda.
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Biti dio prljave igre, staviti cijenu na svaki dio sebe. Možda imaju i bar kod na vratu...
Dostojanstvo-500£
Dostojanstvo-500£
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

To isto dostojanstvo mogu prodat i na drugi nacin.Čarobni wrote:Biti dio prljave igre, staviti cijenu na svaki dio sebe. Možda imaju i bar kod na vratu...
Dostojanstvo-500£
...ne bi smjelo imati cijenuSisterIbrahim wrote:To isto dostojanstvo mogu prodat i na drugi nacin.Čarobni wrote:Biti dio prljave igre, staviti cijenu na svaki dio sebe. Možda imaju i bar kod na vratu...
Dostojanstvo-500£
Question everything.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
SisterIbrahim wrote: za mene su krive suprugw ovoh muškaraca. Te zene ne liheze sa njima u krevet.. Samo ih slusaju kad pricaju. Prinesu kahvu. Prate po putovanjima i sk. Razgovor je cudna stvar koja na nevjerojatan nscin veze ljude. Zasto bi neko bio kurva samo zato sto je zgodna? Sto se smije? Sto ga ne doceka smrknuta na vratima? Zena je kriva ako svog muza gurne drugoj u naručje.
Brak nije crno - bijel, između je milion nijansi sive.
Dovoljno je i 50Chloe wrote:SisterIbrahim wrote: za mene su krive suprugw ovoh muškaraca. Te zene ne liheze sa njima u krevet.. Samo ih slusaju kad pricaju. Prinesu kahvu. Prate po putovanjima i sk. Razgovor je cudna stvar koja na nevjerojatan nscin veze ljude. Zasto bi neko bio kurva samo zato sto je zgodna? Sto se smije? Sto ga ne doceka smrknuta na vratima? Zena je kriva ako svog muza gurne drugoj u naručje.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
storm wrote:Dovoljno je i 50Chloe wrote:SisterIbrahim wrote: za mene su krive suprugw ovoh muškaraca. Te zene ne liheze sa njima u krevet.. Samo ih slusaju kad pricaju. Prinesu kahvu. Prate po putovanjima i sk. Razgovor je cudna stvar koja na nevjerojatan nscin veze ljude. Zasto bi neko bio kurva samo zato sto je zgodna? Sto se smije? Sto ga ne doceka smrknuta na vratima? Zena je kriva ako svog muza gurne drugoj u naručje.
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Sta danas nema cijenu? Prodalo bi se za bagatelnu cijenu.rethna wrote:...ne bi smjelo imati cijenuSisterIbrahim wrote:To isto dostojanstvo mogu prodat i na drugi nacin.Čarobni wrote:Biti dio prljave igre, staviti cijenu na svaki dio sebe. Možda imaju i bar kod na vratu...
Dostojanstvo-500£
Jedna prigodna 
[ytube][/ytube]
sve je brutto i netto....sve je zabava
[ytube][/ytube]
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Između te cjeline je tanka nit između dobra i zla. Npr. Dobro ostat u braku zbog djece a lose sto se ne poštuju bracni propisi vec se harlja sa strane.Chloe wrote:storm wrote:Chloe wrote:SisterIbrahim wrote: za mene su krive suprugw ovoh muškaraca. Te zene ne liheze sa njima u krevet.. Samo ih slusaju kad pricaju. Prinesu kahvu. Prate po putovanjima i sk. Razgovor je cudna stvar koja na nevjerojatan nscin veze ljude. Zasto bi neko bio kurva samo zato sto je zgodna? Sto se smije? Sto ga ne doceka smrknuta na vratima? Zena je kriva ako svog muza gurne drugoj u naručje.
Dovoljno je i 50
![]()
![]()
inače koristim "50. nijansi sive", ali kad mi žena "udari" na ženu tamo gdje dvoje (muško i žensko) treba da čine cjelinu. Pred očima mi zatitra milion nijansi sive.
![]()
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Cijeli život nam je kalkulacija htjeli priznati ili ne.storm wrote:Jedna prigodna
[ytube][/ytube]
Postoje oblasti gdje ne treba kalkulirati....ali te drugi nauče, da moraš kalkulirati..SisterIbrahim wrote: Cijeli život nam je kalkulacija htjeli priznati ili ne.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
storm wrote:Nole wrote: Aj sad prevedi nismo svi u školi učili engleski ili ću tražiti od moderatora da te kazni
A ovaj gore.. očito je dotična sposobnija
a bolje da je na njoj izubio, nego da mu pad dionica pojede
inače,opasno galopiramo da se survamo u grotlo smrtne dosade (forum)
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
Bio je prijedlog za okupljanje sto je propalo. Mozda bi pomogao maskembal u kombinaciji s orgijama i vecom kolicinom gudrovine.Zagorka wrote: inače,opasno galopiramo da se survamo u grotlo smrtne dosade (forum)
Kad dosadi ohanes malo. Ne mora se visiti dan-noc na forumu.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Re: Zanimljivosti
Ukoliko se samoubica u Japanu baci pod voz, njegova porodica će morati da plati kaznu zbog ometanja saobraćaja. 
Samo sabura
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Prve svjetske sedmorke - 18 godina kasnije

Kad su 1997. dobili sedmorke, Kenny i Bobbi McCaughey pojavili su se na naslovnici Timea i u mnogim drugim medijima. Njihova su djeca bila prve sedmorke koje su preživjele dojenačku dob, a sada imaju 18 godina. Četiri dječaka i tri djevojčice rođeni su 19. studenog u Des Moinesu u Iowi, devet tjedana prije termina.
Kad je par saznao da Bobbi nosi sedmorke, odbili su odbili su mogućnost selektivne redukcije i odlučili "sve staviti u Božje ruke". I danas Bobbi i Kenny McCaughey povremeno govore na pro-life događajima protiveći se selektivnoj redukciji, odnosno abortusu. "Dođite u našu kuću i recite mi kojih četvero nisam trebala roditi", jedna je od poznatih Bobbinih izjava. Obitelj je aktivna u Baptističkoj crkvi u kojoj Kenny služi i kao đakon.

[ytube][/ytube]