Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Fuddo wrote: 15 Dec 2025, 20:46
Narod hoda s pasom oko glave.
Vrati se u Keniju I hoda bez pasos , nego naviklo u svani vezat kojekakva cudesa na glavu pa jedva docekao izgovor da sta sveze oko glave a boga pitaj cije pasos
Ono u USA John Rastori a u Keniji ogu bungu manumnu
S obzirom kako si ovo napisao na bosanskom jeziku, para uši kao što i ti reče za njegov engleski.
Nije o tome pričao, ukratko - više o tome koliko su same ocjene u fokusu, a ne znanje, te kako narativ koji promovira 1% najbogatijih negativno utiče na mlade. Iznenađujuće je i koliki prihod i imovinu ima Harvard, te o njegovom uticaju na američko društvo. Uglavnom, prljave igre.
Jah al.kad to kaze Veliki Trump onda kuknjava nedajte Harvard.
Za Pisano Ako hoces da uvrijedis kaze se krvare.mi oci dok ovo citam
Šta ovo Levin reče za Trumpa?
Izgleda vas Trump nasuka opasno, više radi za drugu državu nego za vas.
Sinoc na se obratio velKidonald u pola s lukom
Vice, sto me ne volite a sve sam vam dao
Jos na kraju veli, maksuz selam za velKog rocka sam me on voli
Et
Fuddo wrote: 18 Dec 2025, 23:21
Sinoc na se obratio velKidonald u pola s lukom
Vice, sto me ne volite a sve sam vam dao
Jos na kraju veli, maksuz selam za velKog rocka sam me on voli
Et
Jok ba njega svi vole dzaba propaganda 86% podrske .
A sta je ono spopalo Demokrate Pala im popularnost medju nezavisnim sa +25 na -6 = 31 % pad
A Veliki Trump gazi sve koji mu stanu na put.
A Tek sad kad nema rasnih okruga to uzima nekih 12 mjesta demokratama u kongresu.
Bome i Republikanci opasno upadaju u zamku politike identiteta i to ono što osporavaju Demokratama deceniju unazad.
Krenulo je od anti-imigracijske politike i sad je polako preraslo u supremaciju bijele rase. I oko Izraela i antisemitizma sve je to politika identiteta, a činjenice se zanemaruju.
Pokazalo se tačno ono što sam pisao o postmodernizmu više puta u smislu politike. Ta država skoro pa neminovno ide ka građanskom ratu iz kojeg bi se onda tek nešto moglo iskristalizirati što je korisno za obje strane. Za ovo sad ne postoji lijek jer su previše pobudalili i jedni i drugi.
Fuddo wrote: 19 Dec 2025, 16:26
Republikanci upadaju u zamku politike identiteta?
Oni kako su ukopali MekKejna i Busha starijeg imaju samo jedan identitet. Nacisti 1/1.
Ima tu puno toga. Nije sve far-right, ali to je sve popularnije među mlađom rajom.