Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Podrinjac wrote:Sve ko fol muslimanke a nijedna ne bi prihvatila da joj muž ima 4 zene.
Loše ste vi muslimanke, loše.
Pa na nama je izbor. )
...pa...da te priupitam....
..kad no onomad pustise nakratko onog hajiriliju Bilala...
Sta mislis,kakva je bila reakcija,docek...od strane hanuma...
Bili se tu moglo govorit o partiyyyu...
..bili ti to prihvatila kao normalu....?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Podrinjac wrote:Sve ko fol muslimanke a nijedna ne bi prihvatila da joj muž ima 4 zene.
Pa na nama je izbor. )
Sta mislis,kakva je bila reakcija,docek...od strane hanuma...
Bili se tu moglo govorit o partiyyyu...
ja sam rekla zbog kojih stvari bih iskopala oci, kamoli da prihvatim jedan takav brak..medjutim ja ne smijem reci da to nije dio islama..ko voli nek izvoli..
Zar su ga pustili? Sta mislis kako mu je punici bilo kojoj objasniti da njezin zet ima 15-tero djece?
Kod nas je veci problem ovo sto prikazuje ovaj poucni video:
Pa na nama je izbor. )
Sta mislis,kakva je bila reakcija,docek...od strane hanuma... Bili se tu moglo govorit o partiyyyu...
Zagorka wrote:Ja dopustam jednu. Uvjet je da se pridruzim
Znaš i ti sta valja
Smije li se ovo..... ..? ...........mislim,znam da ja smijem,nego da li onaj na lijevom ramenu upisuje: zagorka bila zlocesta :gejsha
i ako se kaze da se pokajanjem moze dobiti oprost za sve,moze i za ovo valjda?...........mislim,nisam sigurna da bi se pokajala...........ovisi o raspletu jel .........
(mozda se vama cini da se zezam ali pitam fakat )
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Znaš i ti sta valja
Smije li se ovo..... ..? ...........mislim,znam da ja smijem,nego da li onaj na lijevom ramenu upisuje: zagorka bila zlocesta :gejsha
i ako se kaze da se pokajanjem moze dobiti oprost za sve,moze i za ovo valjda?...........mislim,nisam sigurna da bi se pokajala...........ovisi o raspletu jel .........
Za svaki grijeh ostavljena je mogućnost pokajanja.
To jest grijeh al ne onaj koji izvodi iz vjere.
Nego piši kako je bilo...
Znaš i ti sta valja
Za svaki grijeh ostavljena je mogućnost pokajanja.
To jest grijeh al ne onaj koji izvodi iz vjere.
Nego piši kako je bilo...
Meni dovoljno. Zahvaljujem
moram jos ovo pitati (znaaam,dosadna sam,ali moram )...........ako je sevap usreciti muža.........kako je ovo grijeh......mislim,ono,ako je zena poslusna itd
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Ja bih muzu dopustila strogo diskretno svaleranje ako bas ima velikih zelja ili potreba za necim ....drugim ........ ali druga zena pod moj krov ili neki drugi da njoj sagradi NEVER....i jos da se djeca radjaju na sve strane ............nema govora
Tigris wrote:Ja bih muzu dopustila strogo diskretno svaleranje ako bas ima velikih zelja ili potreba za necim ....drugim ........ ali druga zena pod moj krov ili neki drugi da njoj sagradi NEVER....i jos da se djeca radjaju na sve strane ............nema govora
..ooooo...gospode boze.....
zar smo tako uskih vidika.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".