Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Dok mi racunar ni za sta ne sluzi vise , komotno ga mogu prodati , a i razmisljala sam o tome
Ozbiljan forumaš... ipak ne možeš biti bez compa
zasto
Pa sve i dosad sto sam pisala /radila je bilo preko mobitela I vijesti kad postavljam .. jest da duze traje al navika je cudo, meni lakse
Jel se može yt postaviti? Da bude ispravan clip...jer znam da zeza m.yt mobilna aplikacija....
jedino da skinem desktop verziju
Moze, zar mi bas ti nisi nekad davno objasnio kako to ide , kako postaviti pjesme preko moba, pa i sad to praktikujem Kopiram standardno sa you tuba, izbrisem sve ispred / , i napisem youtube
za sve manje i manje stvari mi treba... viber je prestao biti zabavan, slabo telefoniram
ok, ovaj poslovni mi sluzi da se "prikopcan" na sastanak po potrebi
svelo se na citanje i gledanje koliko je sati
forumati sam probala,ali mi se ne svidja, tako da je prava rijetkost ako se logujem preko telefona
Najčešće ga koristim za fb, messenger, viber, forum, al' to kad nisam pri računaru, il' netom nakon što ugasim računar pa legnem fola spavati. A i na kafu kad odem nerijetko je u mojim rukama pa se borim s tom ružnom navikom.
Dok mi racunar ni za sta ne sluzi vise , komotno ga mogu prodati , a i razmisljala sam o tome
Kod mene obrnuto. Kod mene mobilni služi samo za radio, koju poruku i ponekad internet dok kompjuter za sve ostalo. Ne mogu da zamislim Counter na par inča. Prvo morao bih škiljiti na ekran, drugo displej bi nastradao od klikanja ili čega već.
Nekad laptop ne dirnem dva dana. Sve na mobitel. Ako ležim uvijek mi je u ruci, što da se lažemo.
Šta mi je u zadnje vrijeme interesantno, google maps pa kliknem na satelit i pretražujem.
Ili igram igricu pogađanja zastava, država, glavnih gradova..
Ali kad nisam u kući mobitel uzmem samo kad me neko zove i mrzim kad neko u društvu tipka po mobitelu.