Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
SisterIbrahim wrote:Kako da dobiju kad nisu ozbiljni? Zavrsila bi poruka javno na forumu on/a bi bio /la ismijavan/a, a toj osobi bi preostalo pakovat kofere s foruma.
Kako da vam objasnim.... Nije isto pisati sa krokodilom, mute.., stormom i npr sa mileramom, greeneyes is kad od o ih zadnjih nebi se zacudila da interpol sazna. Nisu iste osobe gdje moras u pp. Pazit sta ćeš napisat kamoli takve ponude imat.
ako se dvoje na forumu smuvaju uvek se sazna...a ako i ne saznaju onda ti se posle sastanka u hotelu pojavi komunist na pivu, a u zadnje vreme i mehaning
SisterIbrahim wrote:Kako da dobiju kad nisu ozbiljni? Zavrsila bi poruka javno na forumu on/a bi bio /la ismijavan/a, a toj osobi bi preostalo pakovat kofere s foruma.
Kako da vam objasnim.... Nije isto pisati sa krokodilom, mute.., stormom i npr sa mileramom, greeneyes is kad od o ih zadnjih nebi se zacudila da interpol sazna. Nisu iste osobe gdje moras u pp. Pazit sta ćeš napisat kamoli takve ponude imat.
ako se dvoje na forumu smuvaju uvek se sazna...a ako i ne saznaju onda ti se posle sastanka u hotelu pojavi komunist na pivu, a u zadnje vreme i mehaning
To su samo tvoja (bolna) iskustva
ih zadnji put smo se napili ko zveri...taxijem se vraćali u hotel a auto u gradu ostavili
Ili razmjena slika (sad se razmisljaj ko je). Kod nekoga znam da ce mi identitet ostat tajan. Dok bi kod tebe il greeneyesa slika bila okacena na zidu slike forumasa ili bi drugi putem pp saznali izgled
Ili razmjena slika (sad se razmisljaj ko je). Kod nekoga znam da ce mi identitet ostat tajan. Dok bi kod tebe il greeneyesa slika bila okacena na zidu slike forumasa ili bi drugi putem pp saznali izgled
e sad... ta moja cura je bila jako dobra se komunistom i mehaningom i samo su je oni videli. čak su joj jednom prilikom u nevolji i pomogli mada ona nije to tražila od njih.
Mehaning nije bio kod mene al komunist sa suprugom i sinom svakog prvog maja dođe. Mi smo kućni prijatelji praktično. Forum nam služi za zeuzanje.
I sa nekoliko forumaša-ica se na viber dopisujem ovde znaš li možda, osim ove dvojice za ikog?
Otkud tebi da njih znam? Lahko je pricat kad se ima podloga.. Evo u tvom primjeru. Dokazi da su neke inf. Privatne o nekima ostale u tebi... Ne poznajes me a pricas ko koga zna. Znaci ja tebi sta kazem. Pošaljem. Saznali bi osobe koje znas s foruma jer je ovo za vas zezanje.. Na stranu necija privatnost.
Hannibal Lecter wrote:Pa jbg trebas procijenit. Zelenom da posalaljes garantujem da bi svaki forumas vidio sliku...
pa šta...zato je moj prvi avatar ovde bio moja slika... i sad nek šalje ko kome i šta hoće...a ako sister zajebava za čizme ono je javno i bilo...ona je otvoreno pitala jel ima ko čizme mužu joj treba zbog posla. javno sam i poslao sliku i broj i pitaio jel joj odgovaraju. ja nemam njen ni viber ni broj moba.
Hannibal Lecter wrote:Pa jbg trebas procijenit. Zelenom da posalaljes garantujem da bi svaki forumas vidio sliku...
zeleni je lopina prvoklasna
Rum,najveci pohotnik foruma, ima moju i slike svih forumasa koji su se ikad usudili objaviti . A ja nekako nemam nimalo straha da bi taj blesavi cudak htio to ikad iskoristiti
Nemoralne ponude na forumu ... nema toga ovdje
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
SisterIbrahim wrote:Otkud tebi da njih znam? Lahko je pricat kad se ima podloga.. Evo u tvom primjeru. Dokazi da su neke inf. Privatne o nekima ostale u tebi... Ne poznajes me a pricas ko koga zna. Znaci ja tebi sta kazem. Pošaljem. Saznali bi osobe koje znas s foruma jer je ovo za vas zezanje.. Na stranu necija privatnost.
Isti taj komunist je na forumu postavio film sa moje vikendice kad je sa jednim gitaristom pevao u ime svih nas od Balaševića....i briga me što je to pevao no meni komšija tamo udario auto i nisam znao kako kući
SisterIbrahim wrote:Otkud tebi da njih znam? Lahko je pricat kad se ima podloga.. Evo u tvom primjeru. Dokazi da su neke inf. Privatne o nekima ostale u tebi... Ne poznajes me a pricas ko koga zna. Znaci ja tebi sta kazem. Pošaljem. Saznali bi osobe koje znas s foruma jer je ovo za vas zezanje.. Na stranu necija privatnost.
Isti taj komunist je na forumu postavio film sa moje vikendice kad je sa jednim gitaristom pevao u ime svih nas od Balaševića....i briga me što je to pevao no meni komšija tamo udario auto i nisam znao kako kući
Nekima to ne predstavlja nešto posebno....drugi opet čuvaju privatnost i to treba poštovati...
Ovo ipak nije fb gdje si manje više okružen prijateljima, poznanicima i obitelji....
Dobro...mi smo mali forum, pa se uglavnom kroz pisanje dosta upoznamo, ocijenimo, procijenimo i lakše nekako podijelimo neke informacije, nego na nekom glomaznom forumu...
Ali uvijek kažem... svakakvih ljudi imaš na internetu danas...
Il Biba i Zagorka. Nisam ni sedam dana ovdje a vec znam kako pojedini forumasi disu.
I vidis sad temu ono neće pomislit zasto neko nema povjerenja, znego otkud nekom pravo da ih spominje. i ona mala privatnost ako se ne poštuje djaba sve. I da je samo ime u pitanju.
Nekima to ne predstavlja nešto posebno....drugi opet čuvaju privatnost i to treba poštovati...
Ovo ipak nije fb gdje si manje više okružen prijateljima, poznanicima i obitelji....
Dobro...mi smo mali forum, pa se uglavnom kroz pisanje dosta upoznamo, ocijenimo, procijenimo i lakše nekako podijelimo neke informacije, nego na nekom glomaznom forumu...
Ali uvijek kažem... svakakvih ljudi imaš na internetu danas...
Storme...ko nije u sistemu komuniste mene i mehaninga da im forum služi za zezanje i opuštanje od toga nemam ni broj moba ni sliku...ok zakuvamo nekada na politici i zakačimo se svi ali, bar ja tako razmišljam, odrasli smo , pa kad smo na temama zezanja mi se zetamo.
SisterIbrahim wrote:Il Biba i Zagorka. Nisam ni sedam dana ovdje a vec znam kako pojedini forumasi disu.
I vidis sad temu ono neće pomislit zasto neko nema povjerenja, znego otkud nekom pravo da ih spominje. i ona mala privatnost ako se ne poštuje djaba sve. I da je samo ime u pitanju.
pa mi nove forumašice i odmah smorimo da bi videle kako sve funkcioniše
mehaning wrote:Meni forumski pederi šalju slike u karmu...
Kako im objasniti da mene isključivo žene zanimaju i to ne sve...
Ima neko neki savjet...
Pitam vodstvo, smijem li objaviti sliku da ljudi vide o čemu se radi...
Nešto tu nije u redu...
Kako komunisti i meni samo pičkice šalju slike i to nage?
Bijeli badem wrote:
mehaning wrote:Meni forumski pederi šalju slike u karmu...
Vama smješno, a meni neprijatno...
Ja mislio da među Bosancima nema baš puno pedera, kad ono dođeš na forum od par ljudi i nađu se odmah...
Ima iz znači puno više nego kod nas, pošto mi se to još nije dogodilo...
Jbt...ovako...tebi forum nikad nije bio za muvanje cura pa ti se događa to jbg...
nego,razmišljam...aj ja napravim i neki ženski nick , a ti me kao startuj javno i pederi te neće dirati