nemoralne ponude na forumu...
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: nemoralne ponude na forumu...
Ne otvaram ja to...kad dobijem pp ono piše tamo imate 1 poruku a mala mi pravi profil tako da me to ne zanimaDanci wrote:Šta ja,haha
Samo se vi zezajte na moj račun
Vidi kako se dobro ljube ,zavidna situacija xD

Ne otvaram ti ja to...ti da si fina cura poslala bi mi sliku na pp makar profilnuBijeli badem wrote:storm wrote:Nole wrote:Šta vam je karma? Ja to nikad otvorio nisamal ozbilno sad pišem
sad kad njemu iskoči slika![]()
![]()
![]()

U kom smislu?SisterIbrahim wrote:al ipak se ne poštuje privatnost
Zato i ne može svako biti vlasnik foruma a ni moderator....brzo bi to puklo, da se čine takve stvari....mnogi su forumi i propali radi toga, jer su se admini ponašali tako, da nisu poštovali i čuvali privatnost forumaša

Habibti, ya nour el - ain... 

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
- Status: Offline
Rumu treba da stoji pored nicka da je klovn Foruma.
Treba znati ovakvu frku napraviti.

Treba znati ovakvu frku napraviti.

-
- Poneki mu pročitamo
Pitaj behka il stroma da ti objasneMirelam wrote:Tesko mi priznati ali stvarno ne kontam?
-
- Poneki mu pročitamo
Maja ima mogućnost da cita poruke karme ostalih članovastorm wrote:U kom smislu?SisterIbrahim wrote:al ipak se ne poštuje privatnost
Zato i ne može svako biti vlasnik foruma a ni moderator....brzo bi to puklo, da se čine takve stvari....mnogi su forumi i propali radi toga, jer su se admini ponašali tako, da nisu poštovali i čuvali privatnost forumaša
Svakako si mi skrenuo paznju sta da pisem

Last edited by SisterIbrahim on 17 Feb 2016, 12:02, edited 1 time in total.
Stariji po stažu ga znamo dobroChloe wrote:Rumu treba da stoji pored nicka da je klovn Foruma.
Treba znati ovakvu frku napraviti.![]()

novi su nekad u šoku i nevjerici

ali nije zlo, to je najbitnije....ipak je osnovna namjena foruma zabava i da ubijemo to neko vrijeme

Ima da....to se zna... eto pitaj je koliko je to zanima.SisterIbrahim wrote:Maja ima mogućnost da cita poruke karme ostalih članovastorm wrote:U kom smislu?SisterIbrahim wrote:al ipak se ne poštuje privatnost
Forum je tehnički tako postavljen, ne treba to skrivati i mnogo je puta to i napisano ovdje na raznim temama.

-
- Poneki mu pročitamo
NeSisterIbrahim wrote:Privatne poruke?

Ccccc....jah ....ak treba vragbabu zaljepim javno 

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Hajde Storme molim te.Ma mores i ti Behko,ako vam nije napor.SisterIbrahim wrote:Pitaj behka il stroma da ti objasneMirelam wrote:Tesko mi priznati ali stvarno ne kontam?
Ama vec sam dosadana..koje ponude, nema nikakvih ponuda a kamol nemoralnih ...

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Možda sam stvarno pretjerao, ali jučer mi je stvarno okrenulo želudac...storm wrote:Objasnio sam ti oko toga sve....na ppmehaning wrote:Nemoj barem zajebavati...storm wrote:Ajde se malo uozbiljite....prvo i osnovno je, da se ma koji sadržaj privatne poruke, ako smatrate nedoličnim, ne spominje javno....nego se prijavi moderaciji, pa mi riješavamo.
Mi smo i obavezni ne samo kao osobe i ljudi, nego i sa svojim ovlastima odgovorni štititi privatnost forumaša...čak i zakonski podliježemo tome
A slažem se, da neki nemaju takta s kim i na koji se način zezati....dobijem i ja pp kad mi samo
pa ignoriram![]()
Vodstvo je još i bezobrazno...
a i behko iznad mene....
sad nekim inzistiranjem, ne činiš si uslugu na forumu...toliko priče oko jednog zezanja
Nije to ta slika, koju ste vi objavili...
A jedina molba je bila da se slika briše (nism znao da na ovome forumu to nije moguče, mada još uvijek mislim da je) i da se to više ne događa...

Od vodstva sam dobio umjesto razumjevanja, to što sam dobio...
A pošto sam danas slabe volje več zbog drugih stvari, popizdio sam...

Ako smo forumaši sortirani u više kategorija, to ljepo označite, pa da znamo...

Last edited by mehaning on 17 Feb 2016, 12:15, edited 1 time in total.
-
- Poneki mu pročitamo
Objasnite mu zasto mu ja ne smijem rec kako se zovem, kamolu poslat svoju sliku.Mirelam wrote:Hajde Storme molim te.Ma mores i ti Behko,ako vam nije napor.SisterIbrahim wrote:Pitaj behka il stroma da ti objasneMirelam wrote:Tesko mi priznati ali stvarno ne kontam?
Da se ne lazemo... Kao ga to nebi zanimalo sta drugi pisu kad vec ima mogućnost citanja? Ko nebi volio da zna ko kome sta salje?
-
- Poneki mu pročitamo
Kako ce i bit kad nema ozbiljnosti.. Ev čovjek prica primjer svoje slike pa posto sprdancija foruma.. O tome se radi...Biba wrote:Ama vec sam dosadana..koje ponude, nema nikakvih ponuda a kamol nemoralnih ...

malo smo se raspravili, pojasnili i to je to....nemam toliko vremena ipak
Vjerojatno zato jer bi čovjek trebao biti 24h na forumu i čitati stotine poruka dnevno tipaDa se ne lazemo... Kao ga to nebi zanimalo sta drugi pisu kad vec ima mogućnost citanja? Ko nebi volio da zna ko kome sta salje?

-
- Poneki mu pročitamo
Storm.. Salis se? Nasla bih svoj novi hobby
Da ne idemo u off..

Last edited by SisterIbrahim on 17 Feb 2016, 12:21, edited 1 time in total.