Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Draga Sister, boli me k.... ko cita..
Ama samo da ne poccnem pisati memoare ..nisu bas ko u Kazanove..al ima zahebancija ..ma necu..zekim se malo
Nemam pojma cija slika je u pitanju...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Ajte u tpm....jbt otvorim karmu kad neka budaletina poslao svoju sliku skroz go.. Ko je i daje nit je zgodan niti ima đoku da bi neko pozavideo...samo se blamira...bljak
Meho u pravu si 100% jbt treba da odem do grada i posle na pivo...ova stoka mi i pivo ogadi kad budem na kompu postaviću sliku javno
Jel to neko salje gologuzije...pa sta onda...nek salje ak je dokon...svi imamo golu guiccu, neko vecu neko malo manju..lako za to...malo zaebancije nikome ne smeta...
Put putuje bibson aginica...ajajaja
Last edited by Biba on 17 Feb 2016, 12:26, edited 1 time in total.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Nole wrote:Ajte u tpm....jbt otvorim karmu kad neka budaletina poslao svoju sliku skroz go.. Ko je i daje nit je zgodan niti ima đoku da bi neko pozavideo...samo se blamira...bljak
Meho u pravu si 100% jbt treba da odem do grada i posle na pivo...ova stoka mi i pivo ogadi kad budem na kompu postaviću sliku javno
Nole wrote:Ajte u tpm....jbt otvorim karmu kad neka budaletina poslao svoju sliku skroz go.. Ko je i daje nit je zgodan niti ima đoku da bi neko pozavideo...samo se blamira...bljak
Ja to baš poslje večere otvorio...
Ma Rum blesavi poslao...ja nisam ni znao do sad da se i tu poruke mogle slati
mehaning wrote:
Možda sam stvarno pretjerao, ali jučer mi je stvarno okrenulo želudac...
Nije to ta slika, koju ste vi objavili...
A jedina molba je bila da se slika briše (nism znao da na ovome forumu to nije moguče, mada još uvijek mislim da je) i da se to više ne događa...
Od vodstva sam dobio umjesto razumjevanja, to što sam dobio...
A pošto sam danas slabe volje več zbog drugih stvari, popizdio sam...
Ako smo forumaši sortirani u više kategorija, to ljepo označite, pa da znamo...
Ok Mehaning....ja ti se kao član uredništva ispričavam ( mada nisam involviran nikako) malo kriva procjena s kim se može zezati a i tvoja pretjerana reakcija na šalu ili pokušaj iste
Nema potrebe ovo razvlačiti poput trakavice, fotka se ne može obrisati, ignoriraj, i nema sortiranja forumaša....barem se mi trudimo oko toga...e sad s nekim se malo više komunicira s nekim manje...kao i u realnom životu
Nisu ni meni uvijek idealni dani pa sijevam tu po forumu...ljudi smo...sve 5
mehaning wrote:
A jedina molba je bila da se slika briše (nism znao da na ovome forumu to nije moguče, mada još uvijek mislim da je) i da se to više ne događa...
Ok Mehaning....ja ti se kao član uredništva ispričavam ( mada nisam involviran nikako) malo kriva procjena s kim se može zezati a i tvoja pretjerana reakcija na šalu ili pokušaj iste
Nema potrebe ovo razvlačiti poput trakavice, fotka se ne može obrisati, ignoriraj, i nema sortiranja forumaša....barem se mi trudimo oko toga...e sad s nekim se malo više komunicira s nekim manje...kao i u realnom životu
Tražim ban za Ruma bar 3 dana...zamisli da mi je neka zgodna cura poslala svoju nagu sliju ranije al kako da vidim tu sliku kad prvo miraš proći sliku onog ogavnog pederčine....BAN ZA RUMA
mehaning wrote:
Tražim ban za Ruma bar 3 dana...zamisli da mi je neka zgodna cura poslala svoju nagu sliju ranije al kako da vidim tu sliku kad prvo miraš proći sliku onog ogavnog pederčine....BAN ZA RUMA
Mirelam wrote:Tesko mi priznati ali stvarno ne kontam?
Pitaj behka il stroma da ti objasne
Hajde Storme molim te.Ma mores i ti Behko,ako vam nije napor.
Objasnite mu zasto mu ja ne smijem rec kako se zovem, kamolu poslat svoju sliku.
Da se ne lazemo... Kao ga to nebi zanimalo sta drugi pisu kad vec ima mogućnost citanja? Ko nebi volio da zna ko kome sta salje?
JA ... Apsolutno me ne zanima ko kome sta pise, ko kome sta salje. Toliki voajer ili zabadalo nosa u tudji zivot (pa bio on i samo forumski) bas i nisam
ja bih da ponudim Stringu - valjutanje na padinama Ilincice, moze i nizbrdo pa onda gologuzi da se kupamo na Bistarcu
Zasto njemu ponuda? Jer oboje znamo da od toga nema nista
Storm zasto se zamaras bezveze.
Da zakljucimo: Meha je gej a ovi koji su se prepali da im citam pp tracaju o forumasima pa ih strah da se ne sazna sta su pisali. The End
Maja wrote:Storm zasto se zamaras bezveze.
Da zakljucimo: Meha je gej a ovi koji su se prepali da im citam pp tracaju o forumasima pa ih strah da se ne sazna sta su pisali. The End
Hahahahaha jao i ovde ova prica oko citanja pp-ova. Mislim da malo informaticke edukacije ne bi skodilo forumskom populusu. Moguce bi bilo citati samo, ali samo u slucaju da je ovaj forum na serveru koji je u privatnom vlasnistvu maje ili nekoga forumasa, sto cisto sumnjam da je tako, najvjerovatnije je zakupljen prostor.
Prema tome, moze vam se citat pp, kao i na svakom forumu, ali od strane nekog kineskog bubuljicara koji nema pametnija posla vec citat vase pp-ove
“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin