Kad si naivan k'o francuska sobarica...storm wrote:Meni je Maja nudila, ako dođem na forum 50% vlasništva foruma i brak.....
sad niti sam suvlasnik, niti oženjen
nemoralno skroz
nemoralne ponude na forumu...
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: nemoralne ponude na forumu...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14376 times
- Been thanked: 9950 times
- Status: Offline
Dzaba mi to trubimo ovdje, moj doKe ...Godinama ovakoDocSportello wrote:Hahahahaha jao i ovde ova prica oko citanja pp-ova. Mislim da malo informaticke edukacije ne bi skodilo forumskom populusu. Moguce bi bilo citati samo, ali samo u slucaju da je ovaj forum na serveru koji je u privatnom vlasnistvu maje ili nekoga forumasa, sto cisto sumnjam da je tako, najvjerovatnije je zakupljen prostor.
Prema tome, moze vam se citat pp, kao i na svakom forumu, ali od strane nekog kineskog bubuljicara koji nema pametnija posla vec citat vase pp-ove

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7793 times
- Been thanked: 18349 times
U svakom slucaju ovi koji strahuju da im citam pp su tako dosadni da im svaki post preskocim a ne da jos citam pp

Npr kad pomislim da citam pp konverzaciju mehe i zmaja...odmah mi se dize kosa na glavi od muke.
Vjerovatno bih se pri tome samoozljedjivala ziletom.

Npr kad pomislim da citam pp konverzaciju mehe i zmaja...odmah mi se dize kosa na glavi od muke.
To careeeee...reci joj....ona seljanka ni ne zna da si dva najlepša i najzgodnija frajera sa ovog foruma o'ladio i otišao sam u svoju sobu tamo na domak Varaždina...a maja zna da nema šansi kod tebe pa provocira...mehaning wrote:Dođi pa probaj...Maja wrote:Storm zasto se zamaras bezveze.
Da zakljucimo: Meha je gej a ovi koji su se prepali da im citam pp tracaju o forumasima pa ih strah da se ne sazna sta su pisali. The End
Logički zaključak...meha znam maju ne

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- DocSportello
- Osvježenje foruma
- Location: Na balkonu, chuchim na drvima, hvatam konin wifi :D
- Has thanked: 326 times
- Been thanked: 183 times
I to ko biva nesto strasno ahahahahaha dje vam je egzibicionisticki duh, sve ko pemzioneri tobejarabiBiba wrote:..ja sam imala jednom ponudu da se pofotkam u hulacama ..najlonkama i da mu posaljem fotke..majke mi...

“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin
― George Carlin
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Ni jednog jedinog PP nismo pisali jedan drugome...Maja wrote:U svakom slucaju ovi koji strahuju da im citam pp su tako dosadni da im svaki post preskocim a ne da jos citam pp![]()

Pa dobro, koliko ti možeš stvarno biti bezobrazna...

Da ti to nije možda neka vrsta prekopotrebne terapije...

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
i onda se sjetim sebe i svog dupeta u crvenim gacKama 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Neznam kako izgleda, ali kod mene več po karakteru pada na ispitu...Nole wrote:To careeeee...reci joj....ona seljanka ni ne zna da si dva najlepša i najzgodnija frajera sa ovog foruma o'ladio i otišao sam u svoju sobu tamo na domak Varaždina...a maja zna da nema šansi kod tebe pa provocira...mehaning wrote:Dođi pa probaj...Maja wrote:Storm zasto se zamaras bezveze.
Da zakljucimo: Meha je gej a ovi koji su se prepali da im citam pp tracaju o forumasima pa ih strah da se ne sazna sta su pisali. The End
Logički zaključak...meha znam maju ne

- Maja
- Administrator
Jel vidite ljudi koliko su ova dvojica dosadna 
Koliko to duuulji i kukumace
Mjesec dana nisam nijedan njihov post procitala jer su dosadni i oni znaju da ih ne begenisem al opet smaraju umjesto da me zaobilaze u sirokom luku.
Znaju da ce svaka nasa konverzacija ovako zavrsiti i dzaba.
Meha voli izigravati zrtvu a Zmaju svaka druga rijec j..... iako vec 20 godina koristi africku sljivu. Moze mi teoretski babo bit

Mjesec dana nisam nijedan njihov post procitala jer su dosadni i oni znaju da ih ne begenisem al opet smaraju umjesto da me zaobilaze u sirokom luku.
Meha voli izigravati zrtvu a Zmaju svaka druga rijec j..... iako vec 20 godina koristi africku sljivu. Moze mi teoretski babo bit

MA batali to...seče vene jer ne može da nam priđe...mehaning wrote:Ni jednog jedinog PP nismo pisali jedan drugome...Maja wrote:U svakom slucaju ovi koji strahuju da im citam pp su tako dosadni da im svaki post preskocim a ne da jos citam pp![]()
Vjerovatno bih se pri tome samoozljedjivala ziletom.![]()
Pa dobro, koliko ti možeš stvarno biti bezobrazna...![]()
Da ti to nije možda neka vrsta prekopotrebne terapije...

- DocSportello
- Osvježenje foruma
- Location: Na balkonu, chuchim na drvima, hvatam konin wifi :D
- Has thanked: 326 times
- Been thanked: 183 times
Imali smo slicnih tandema na pojedinim chatovima, kao guzni haveri, jedan drugom podizu ego, keslanje na silu i bez necega posebno smjesnog, coporasko napadanje neistomisljenika.
Vec vidjeno, nista novo.
Pustite djecu nek se igraju, samo im ogradite malo pjesak da ne przne po ostatku avlije
Vec vidjeno, nista novo.
Pustite djecu nek se igraju, samo im ogradite malo pjesak da ne przne po ostatku avlije

“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin
― George Carlin
Odgovor na ovaj pist ti je goreMaja wrote:Jel vidite ljudi koliko su ova dvojica dosadna

Afrička šljiva, ne pada

Nešto se ne sećam kad sam Vam se mlada damo obratio?

- Maja
- Administrator
Tako je doc. Niko ih drugi ne hvali pa moraju jedan drugog. Vidim kako forumasice polomise noge za njima.
Nema....rasturice sve brakove a nas slobodne dovesti do samoubistva

E jbg...šta reći...forumašice su pluskfam perfekatMaja wrote:Tako je doc. Niko ih drugi ne hvali pa moraju jedan drugog. Vidim kako forumasice polomise noge za njima.

Ma kad smo več bezobrazni, da te pitam, koju ja to forumašicu ikako tretiram drukčije nego forumašicu. Daj karte na stol...Maja wrote:Tako je doc. Niko ih drugi ne hvali pa moraju jedan drugog. Vidim kako forumasice polomise noge za njima.
Čak se i večinom krečem na drugim temama nego Mišo i imam sasvim druga zanimanja na forumu...
To, što si posložila u svojoj glavi, samo je u tvojoj glavi i ostalo...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
-
- Poneki mu pročitamo
Ipak me nesta kopka.. Ako možete kad trajno banujete nekog da promijenite lozinku i udjete u profil. Da li postoji nacin i kod privremenog bana?Maja wrote:Tako je doc. Niko ih drugi ne hvali pa moraju jedan drugog. Vidim kako forumasice polomise noge za njima.

Na forumima postoje alati da se može čitati PP bez povrede profila, ali mora stvarno nekome do toga da to radi...SisterIbrahim wrote:Ipak me nesta kopka.. Ako možete kad trajno banujete nekog da promijenite lozinku i udjete u profil. Da li postoji nacin i kod privremenog bana?Maja wrote:Tako je doc. Niko ih drugi ne hvali pa moraju jedan drugog. Vidim kako forumasice polomise noge za njima.

Uz svu bezobraznost ovoga vodstva ipak ne vjerujem, da bi se neko baš toliko potrudio, da čita nečije nebuloze...

Dokaz je več to, da se priča o nepostoječim PPima između mene i Miše...