nemoralne ponude na forumu...

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: nemoralne ponude na forumu...

Post by Nole » 17 Feb 2016, 14:57

mehaning wrote:
Maja wrote:Tako je doc. Niko ih drugi ne hvali pa moraju jedan drugog. Vidim kako forumasice polomise noge za njima.
Nema....rasturice sve brakove a nas slobodne dovesti do samoubistva :nokti
Ma kad smo več bezobrazni, da te pitam, koju ja to forumašicu ikako tretiram drukčije nego forumašicu. Daj karte na stol...

Čak se i večinom krečem na drugim temama nego Mišo i imam sasvim druga zanimanja na forumu...

To, što si posložila u svojoj glavi, samo je u tvojoj glavi i ostalo...
Ma meho...ona nema pojma o tebi...sad kad bi joj pisao trebalo bi mi pola sata...ti si jednostavno čovek koji se ceni zbpg svog odnosa i prema porodici i prema poslu...
Seronjo...od Varaždina pa na ovamo ne muvam ništa sa foruma...dosta bilo

SisterIbrahim
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by SisterIbrahim » 17 Feb 2016, 15:07

mehaning wrote:
SisterIbrahim wrote:
Maja wrote:Tako je doc. Niko ih drugi ne hvali pa moraju jedan drugog. Vidim kako forumasice polomise noge za njima.
Ipak me nesta kopka.. Ako možete kad trajno banujete nekog da promijenite lozinku i udjete u profil. Da li postoji nacin i kod privremenog bana? :djed
Na forumima postoje alati da se može čitati PP bez povrede profila, ali mora stvarno nekome do toga da to radi... :123

Uz svu bezobraznost ovoga vodstva ipak ne vjerujem, da bi se neko baš toliko potrudio, da čita nečije nebuloze... :123

Dokaz je več to, da se priča o nepostoječim PPima između mene i Miše... :hm
Ahaaaa znaci može. Ok. Od sad brišem pp :D

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 17 Feb 2016, 15:11

SisterIbrahim wrote:
mehaning wrote:
SisterIbrahim wrote:
Ipak me nesta kopka.. Ako možete kad trajno banujete nekog da promijenite lozinku i udjete u profil. Da li postoji nacin i kod privremenog bana? :djed
Na forumima postoje alati da se može čitati PP bez povrede profila, ali mora stvarno nekome do toga da to radi... :123

Uz svu bezobraznost ovoga vodstva ipak ne vjerujem, da bi se neko baš toliko potrudio, da čita nečije nebuloze... :123

Dokaz je več to, da se priča o nepostoječim PPima između mene i Miše... :hm
Ahaaaa znaci može. Ok. Od sad brišem pp :D
Nemoj još...ček da mi mehaning- meho sve objasbi pa da smeknem ...možda imaš koju erotsku fotku :plavi

mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning » 17 Feb 2016, 16:02

Nole wrote:
mehaning wrote:
Ma kad smo več bezobrazni, da te pitam, koju ja to forumašicu ikako tretiram drukčije nego forumašicu. Daj karte na stol...

Čak se i večinom krečem na drugim temama nego Mišo i imam sasvim druga zanimanja na forumu...

To, što si posložila u svojoj glavi, samo je u tvojoj glavi i ostalo...
Ma meho...ona nema pojma o tebi...sad kad bi joj pisao trebalo bi mi pola sata...ti si jednostavno čovek koji se ceni zbpg svog odnosa i prema porodici i prema poslu...
Seronjo...od Varaždina pa na ovamo ne muvam ništa sa foruma...dosta bilo
Što god ja napisao, povezuju me sa tobom, a to, koliko vidim, i nije neka prednost... :grana

Gdje baš sa tobom... :grana

Meni se vidi da če ovoga puta banirati mene umjesto tebe... :123

mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning » 17 Feb 2016, 16:03

Julia-Klara wrote:opet ste dosadni :rol

:kafa
Tako si dižemo libido... :cvijece

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14541 times
Been thanked: 10043 times

Post by Julia-Klara » 17 Feb 2016, 16:04

Majke vam, jel vi stvarno mislite da ste ljudima toliko biti da vam se citaju pp-ovi?
Toliko ste narcisoidni i mislite da se jedinstveni?

Ne mogu da vjerujem :kuku
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 10 times

Post by Čupava » 17 Feb 2016, 16:07

O cemu se ovde pise? :pusi
.

mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning » 17 Feb 2016, 16:08

Julia-Klara wrote:Majke vam, jel vi stvarno mislite da ste ljudima toliko biti da vam se citaju pp-ovi?
Toliko ste narcisoidni i mislite da se jedinstveni?

Ne mogu da vjerujem :kuku
To sam im i ja napisao, ali očito ima zanimljivog materiala kod njih, kad se toliko boje... :oo

Moj PP može čitati tko god želi... :valja

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 17 Feb 2016, 16:10

SisterIbrahim wrote:Il Biba i Zagorka. Nisam ni sedam dana ovdje a vec znam kako pojedini forumasi disu.

I vidis sad temu ono neće pomislit zasto neko nema povjerenja, znego otkud nekom pravo da ih spominje. :Di ona mala privatnost ako se ne poštuje djaba sve. I da je samo ime u pitanju.

aloooo guskooo..... :pendrek ............išššš..........

mojne laprdas i brukas se tu bezze..........ti skontala nesto za sedam dana kakav je ko.................skontala si ti govno moje........

.............ljudi se ovdje godinama poznaju,vec vidjeli masu slika jedni drugih,upoznali se,isli na kafe,utakmice,razmijenili intimne stvari...........kupovali djeci poklone

.............i ti sad upadas ko padobranac tvrdeci da niko nikom nista ne smije slati...........i skontala ko ti........mojne ti kontati tita ti........da nebi doslo do kratkog spoja.............nista ti skontala nisi...nit jednima vjerujes drugima ne.......

........samo nastojis posijat razdor.........ovo je valjda i budali jasno.......no dobro,neka te,probali su i oni s nesto surutke pa su pa-pa............kontas? :obrve.....ma kontas qrac sta ja pitam........

..........ti si jedna sitna dusa.......u tebi čuči averzija i nepovjerenje spram kugle............od estradnih umjetnika do sudskih radnika...........svi su tebi potencijalno potkupljivi,potencijalno iskvareni..........no to govori o tebi mLooogo srce......

...........ne nazire se trag ljudskosti ni na mapi...........ali bitno je da si ti pusila vutru,pogledala film pa otrcala u spavacu po plahtu,prebacila je preko te prazne i ruzne glavurde,izbusila dva oko i zadala se...........no nisi dobro izbusila proreze na ocima pa lupas........lupas u dovratak,lupas u zid,lupas na forumu.....

.....napravi prorez na ustima.........valjace ti.......:obrve...............a i doci ces lakse do kisika........nuzan je za pravilan rad mozga..........kapisss?

.......aj sad iš .............iš iš iš........... :pendrek
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning » 17 Feb 2016, 16:17

Maja wrote:Jel vidite ljudi koliko su ova dvojica dosadna :123
Koliko to duuulji i kukumace :123

Mjesec dana nisam nijedan njihov post procitala jer su dosadni i oni znaju da ih ne begenisem al opet smaraju umjesto da me zaobilaze u sirokom luku.
Znaju da ce svaka nasa konverzacija ovako zavrsiti i dzaba.
Meha voli izigravati zrtvu a Zmaju svaka druga rijec j..... iako vec 20 godina koristi africku sljivu. Moze mi teoretski babo bit :bua
Mjesec dana nisi pročitala ni jedan post, a znaš da su dosadni i da ja volim žrtvu izigravati... :sok

Pa toliko sam ja prijavljen na forumu... :sok

Daj mi tako vidovita ipak molim kaži, kako če me zdravlje služiti u buduče... :klanja

DocSportello
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Location: Na balkonu, chuchim na drvima, hvatam konin wifi :D
Has thanked: 326 times
Been thanked: 183 times

Post by DocSportello » 17 Feb 2016, 16:18

Zagorka wrote:
SisterIbrahim wrote:Il Biba i Zagorka. Nisam ni sedam dana ovdje a vec znam kako pojedini forumasi disu.

I vidis sad temu ono neće pomislit zasto neko nema povjerenja, znego otkud nekom pravo da ih spominje. :Di ona mala privatnost ako se ne poštuje djaba sve. I da je samo ime u pitanju.

mojne laprdas i brukas se tu bezze..........ti skontala nesto za sedam dana kakav je ko.................skontala si ti govno moje........

.............ljudi se ovdje godinama poznaju,vec vidjeli masu slika jedni drugih,upoznali se,isli na kafe,utakmice,razmijenili intimne stvari...........kupovali djeci poklone

.............i ti sad upadas ko padobranac tvrdeci da niko nikom nista ne smije slati...........i skontala ko ti........mojne ti kontati tita ti........da nebi doslo do kratkog spoja.............nista ti skontala nisi...nit jednima vjerujes drugima ne.......

........samo nastojis posijat razdor.........ovo je valjda i budali jasno.......no dobro,neka te,probali su i oni s nesto surutke pa su pa-pa............kontas? :obrve.....ma kontas qrac sta ja pitam........

..........ti si jedna sitna dusa.......u tebi čuči averzija i nepovjerenje spram kugle............od estradnih umjetnika do sudskih radnika...........svi su tebi potencijalno potkupljivi,potencijalno iskvareni..........no to govori o tebi mLooogo srce......

...........ne nazire se trag ljudskosti ni na mapi...........ali bitno je da si ti pusila vutru,pogledala film pa otrcala u spavacu po plahtu,prebacila je preko te prazne i ruzne glavurde,izbusila dva oko i zadala se...........no nisi dobro izbusila proreze na ocima pa lupas........lupas u dovratak,lupas u zid,lupas na forumu.....

.....napravi prorez na ustima.........valjace ti.......:obrve...............a i doci ces lakse do kisika........nuzan je za pravilan rad mozga..........kapisss?

I ja to od pocetka gledam i kokoska mi se bas pocinje klizat po nervima zestoko.
Mislim ono potencira isuvise to da je tako kratko shatro na forumu, kratko mozda pod tim nickom, mislim nije problem ni sto je promjenila nick, ima pravo, sigurno bjezi od nekih oraha u djepu sto svojih sto tudjih, i to je njeno pravo, njena stvar.
Ali mojne da potcjenjujes intelekt forumskom populusu na tako perfidan, plitak, seljacki nacin.
Prica se o citanju poruka, ja insanski pojasnih fakt koji svako iole inteligentan i informaticki potkovan zna, a ona par postova ispod opet flejma na jako seljacki i retardiran nacin da ce kao brisat poruke jerbo eto citaju se kao.
Jako djiberski pristup ima kokoska, al bas ono seljacki sa potcjenjivackim tonom.
“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Čupava » 17 Feb 2016, 16:20

ko zeli moje pp da procita, neka mi se slobodno obrati... :D.
.

mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning » 17 Feb 2016, 16:22

DocSportello wrote:
I ja to od pocetka gledam i kokoska mi se bas pocinje klizat po nervima zestoko.
Mislim ono potencira isuvise to da je tako kratko shatro na forumu, kratko mozda pod tim nickom, mislim nije problem ni sto je promjenila nick, ima pravo, sigurno bjezi od nekih oraha u djepu sto svojih sto tudjih, i to je njeno pravo, njena stvar.
Ali mojne da potcjenjujes intelekt forumskom populusu na tako perfidan, plitak, seljacki nacin.
Prica se o citanju poruka, ja insanski pojasnih fakt koji svako iole inteligentan i informaticki potkovan zna, a ona par postova ispod opet flejma na jako seljacki i retardiran nacin da ce kao brisat poruke jerbo eto citaju se kao.
Jako djiberski pristup ima kokoska, al bas ono seljacki sa potcjenjivackim tonom.
Najbolje u svemu je to, da ih brisanjem samo premijestiš u drugu bazu... :valja

A potpuno obrisati ih može samo skrbnik te baze... :valja

Ali pošto je na baš svim forumima paranoja oko PP, nemam pojma, što si ljudi ne otvore neki gmail i tamo čevrljaju do mile volje... :hm

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 17 Feb 2016, 16:27

Nek misle,nek misle :D. .................manje ce tracati i zlo siriti..........trebali su reci bas da moze :hihi

.........dziberluk no sta,moj doc...........tek ces da vidis............dobrodosao btw......... :ok
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

SisterIbrahim
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by SisterIbrahim » 17 Feb 2016, 16:28

mehaning wrote:
DocSportello wrote:
Najbolje u svemu je to, da ih brisanjem samo premijestiš u drugu bazu... :valja

A potpuno obrisati ih može samo skrbnik te baze... :valja

Ali pošto je na baš svim forumima paranoja oko PP, nemam pojma, što si ljudi ne otvore neki gmail i tamo čevrljaju do mile volje... :hm
Pa to je vjerojatno i razlog sto nema nemoralnih ponuda. :apl

mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning » 17 Feb 2016, 16:31

Ja poznam samo jednoga, tko je na forumima takve ponude tražio... :hm

Znao je na drugome forumu nespretno svoje PP prijavljivati, pa su i meni dolazili u inbox... :valja

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Čupava » 17 Feb 2016, 16:32

mehaning wrote:Ja poznam samo jednoga, tko je na forumima takve ponude tražio... :hm

Znao je na drugome forumu nespretno svoje PP prijavljivati, pa su i meni dolazili u inbox... :valja
Ma aj i nama reci, da i mi znamo... :ooo
.

SisterIbrahim
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by SisterIbrahim » 17 Feb 2016, 16:36

Zagorka wrote:

Naj osjecaj kad neko insistira da ispadne pametan, a 28godisnjakinja joj opterećenje foruma.. :ok

Neko ko se ne zanima za tudji zivot, tudje poruke i razmjena fotografije ne predstavljaju opterećenje.
Pripazi se ti i Doc da ne budete vi oni koji budu imali jedino pravo da objasne otkud isti nacin pisanja, uvrede kokoska i guska do optuzbi da sam neciji klon. :ble
Zaboravljas da ti ime stoji medju banovani.... Pazi da ne bude opet. :ples
Last edited by SisterIbrahim on 17 Feb 2016, 16:40, edited 1 time in total.

mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning » 17 Feb 2016, 16:38

Čupava wrote:
mehaning wrote:Ja poznam samo jednoga, tko je na forumima takve ponude tražio... :hm

Ma znaju ga svi a još i mene u isti lonac žele nagurati... :lud

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Čupava » 17 Feb 2016, 16:40

mehaning wrote:
Čupava wrote:

Ma znaju ga svi a još i mene u isti lonac žele nagurati... :lud
Neznam ga ja :rumenko
.

Post Reply

Return to “Sex”