SisterIbrahim wrote:Il Biba i Zagorka. Nisam ni sedam dana ovdje a vec znam kako pojedini forumasi disu.
I vidis sad temu ono neće pomislit zasto neko nema povjerenja, znego otkud nekom pravo da ih spominje.

i ona mala privatnost ako se ne poštuje djaba sve. I da je samo ime u pitanju.
aloooo guskooo.....

............išššš..........
mojne laprdas i brukas se tu bezze..........ti skontala nesto za sedam dana kakav je ko.................skontala si ti govno moje........
.............ljudi se ovdje godinama poznaju,vec vidjeli masu slika jedni drugih,upoznali se,isli na kafe,utakmice,razmijenili intimne stvari...........kupovali djeci poklone
.............i ti sad upadas ko padobranac tvrdeci da niko nikom nista ne smije slati...........i skontala ko ti........mojne ti kontati tita ti........da nebi doslo do kratkog spoja.............nista ti skontala nisi...nit jednima vjerujes drugima ne.......
........samo nastojis posijat razdor.........ovo je valjda i budali jasno.......no dobro,neka te,probali su i oni s nesto surutke pa su pa-pa............kontas?

.....ma kontas qrac sta ja pitam........
..........ti si jedna sitna dusa.......u tebi čuči averzija i nepovjerenje spram kugle............od estradnih umjetnika do sudskih radnika...........svi su tebi potencijalno potkupljivi,potencijalno iskvareni..........no to govori o tebi mLooogo srce......
...........ne nazire se trag ljudskosti ni na mapi...........ali bitno je da si ti pusila vutru,pogledala film pa otrcala u spavacu po plahtu,prebacila je preko te prazne i ruzne glavurde,izbusila dva oko i zadala se...........no nisi dobro izbusila proreze na ocima pa lupas........lupas u dovratak,lupas u zid,lupas na forumu.....
.....napravi prorez na ustima.........valjace ti.......

...............a i doci ces lakse do kisika........nuzan je za pravilan rad mozga..........kapisss?
.......aj sad iš .............iš iš iš...........

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.