Jeste li gadljivi?
Moderator: Krokodil Behko
-
- Status: Offline
Re: Jeste li gadljivi?
Ja samo naslov teme vidjela, ostalo nista citala nisam...a mogu predpostavljati sta i o cemu se sve pise ! 

Zavisi od situacije. Ne smeta mi pljuvačka pri ljubljenju, ne bi mi smetalo piti iz čaše npr. djevojke a kod ostalih smeta al nije nešto što ne bih mogao. Opet, ne smeta mi ni kada se alkohol pije iz flaše, ne smeta mi ni poslije bavljenja sportom kada svi piju iz jedne flaše.
Ne jedem ni iza drugih ništa, mada bih i tu napravio iznimku, nije da mi se gadi nego nisam imao potrebu i priliku. A da mi se desi situacija npr. da dođem gladan a žena nijšta nije napravila za ručak a nešto jede, oteo bih joj ono što jede i pojeo iza nje.
Ali nisu to baš česte situacije da treba biti gadljiv ili ne, neće mi biti ništa.
Ne volim kada vidim da neuredna žena priprema hranu na javnim mjestima, kada ne pere ruke ili ih briše o slinavu i prljavu kecelju, daj malo pazi na detalje.
Ne volim dlake u jelu, bilo kakve. Ne volim kosti u konzervama tune, nepoznate stvari u suhomesnatim proizvodima.
Prije sam bio gadljiv prema raznoj hrani sada ne. Nisam volio paprike, povrće generalno. Gade mi se insekti, crvi gliste i sve što podsjeća na njih, nekad mi dođe da rižu pobacam jer mi naumpadnu oni crvići koji se uvijaju.
Razmjenjivanje žvake nije problem, ne vidim ništa strašno al opet zašto?
Zapravo, sa nekim sa kim razmjenjuješ tjelesne tečnosti, djeliš krevet, životni prostor ne bi trebalo biti gadljivosti u većini stvari, sa ostalim da, tu i tamo ne.
Ne jedem ni iza drugih ništa, mada bih i tu napravio iznimku, nije da mi se gadi nego nisam imao potrebu i priliku. A da mi se desi situacija npr. da dođem gladan a žena nijšta nije napravila za ručak a nešto jede, oteo bih joj ono što jede i pojeo iza nje.

Ne volim kada vidim da neuredna žena priprema hranu na javnim mjestima, kada ne pere ruke ili ih briše o slinavu i prljavu kecelju, daj malo pazi na detalje.
Ne volim dlake u jelu, bilo kakve. Ne volim kosti u konzervama tune, nepoznate stvari u suhomesnatim proizvodima.
Prije sam bio gadljiv prema raznoj hrani sada ne. Nisam volio paprike, povrće generalno. Gade mi se insekti, crvi gliste i sve što podsjeća na njih, nekad mi dođe da rižu pobacam jer mi naumpadnu oni crvići koji se uvijaju.

Razmjenjivanje žvake nije problem, ne vidim ništa strašno al opet zašto?
Zapravo, sa nekim sa kim razmjenjuješ tjelesne tečnosti, djeliš krevet, životni prostor ne bi trebalo biti gadljivosti u većini stvari, sa ostalim da, tu i tamo ne.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 39 times
Dodirnuo sam ovu temu u postu: http://www.bosanski-forum.com/viewtopic ... 7&#p378207
pa da ne ponavljam.
pa da ne ponavljam.

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

Ne treba toliko pojednostaviti, nije samo navika uzrokovana nemogućnošću izbora, nismo svi isti. Bear Grylls jede crve onako ili pije pišaku, nije baš da mora.
Pa i taj...međed...ima mogućnost izbora.
Znaš ono kad netko kaže... "joooj, svaka im čast (čistačicama, smetlarima, čistačima kanalizacije) ali ja ne bih mogao to raditi, fuuuj."
Prava istina je da bi itekako mogao kad bi mu djeca bila gladna.
Valjda je to...

Znaš ono kad netko kaže... "joooj, svaka im čast (čistačicama, smetlarima, čistačima kanalizacije) ali ja ne bih mogao to raditi, fuuuj."
Prava istina je da bi itekako mogao kad bi mu djeca bila gladna.
Valjda je to...

I Bla je imao izbor da popije čašu vode umjesto crvavog kompota. 

Ma znaš kakve su te priče iz vojske... čaša vode ne bi bila zanimljiva.Lebowski wrote:I Bla je imao izbor da popije čašu vode umjesto crvavog kompota.

Misliš da je to u pitanju? Može biti. 

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 39 times
Ma zbog vitamina... 
Pa to o Gryllsu i crvima, ne vidim razlog zašto bi se po defaultu nekom nešto moralo gaditi. U vijetnamu jedu pse... pa to ništa ne pokazuje.
Moj post je isključivo ukazivao da psiha može uticati na tu gadljivost zavisno od situacije.

Pa to o Gryllsu i crvima, ne vidim razlog zašto bi se po defaultu nekom nešto moralo gaditi. U vijetnamu jedu pse... pa to ništa ne pokazuje.
Moj post je isključivo ukazivao da psiha može uticati na tu gadljivost zavisno od situacije.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Davno jednom dok sam kupovala kruh u našoj pekari našla sam u korici neku bagudu 
Danima nisam mogla jesti kruh..
I jednom sam u studentskom domu u tanjuru ugledala crva ...
Jenom su mi dvije muhe upale u kavu..tpu, ali popila sam kavu

Danima nisam mogla jesti kruh..
I jednom sam u studentskom domu u tanjuru ugledala crva ...

Jenom su mi dvije muhe upale u kavu..tpu, ali popila sam kavu

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

-
- Poneki mu pročitamo
GadljivA samo sto se tice hrane. Prasina il bilo koja necistoca po restoranima pa mi o da servira hranu, jedes.. Naidjes na dlaku il nesta neidentifikovano slajmasto jos se rastegne. Slabo razabrano meso, pa Naidjes na zile jer je neko bio beter da to ocisti, mozak kao mozak il delikatesa muski testisi kod ovna.. Jedna misao.. I prestanak jela. Slabo očišćene koke pa vidis perje na kozi. Riblja jaja, bez obzira sto je skoro najskuplje jelo, ljigavo, ne skuhano, nista i dodju.. Kavijar! Pastete! Misli. Da su cak grilovane kokosje noge s noktima delikatesnija od napuhanog kavijara iako su oboje odvratni.al to je sve super za razliku od opet vjerovali ili ne svjetske delikatese plijesnog fasiranog mesa. Deblje i manje od plijeske. U krug ide.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 9 times
Da jesam gadljiva sam, na sve i svasta .. Ljudi koji nemaju osnovne higijene, masna kosa, usi nečiste, na kašalj ..
na smrcanje..ma gadi mi se pisati ostalo..

.
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1342 times
- Been thanked: 1307 times
jesam,baš sam gadljivko...
i dok jedem,baš mi tada padaju na pamet neke gadljive stvari koje sam vidio ili čuo taj dan...

i dok jedem,baš mi tada padaju na pamet neke gadljive stvari koje sam vidio ili čuo taj dan...

Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
---eh , ammmm imam jedno pitanje za tebe --zloćko_tokmak wrote:jesam,baš sam gadljivko...![]()
al' ga ne smijem , javno napisati ---

-odgovori --yes or no

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Jednom sam se vozio sa vozačem kojem je bijela slina bila na ivici nozdrve. On nije bio svjestan dodatka, a ja kada sam ugledao, bilo mi je baš za povratiti. Prva reakcija mi je bila da sam okrenuo glavu i gledao kroz prozor, nadajući se da će valjda sam postati svjestan tog čuda na nosu. A on melje, raspoložen, pita me bez prestanka nešto. A slina leluja na nosu, bijela gusta. A ne mogu mu odgovarati okrenut u suprotnu stranu od njega. A kad ga pogledam, povratio bih po njemu
I kažem ja njemu da ima slinetinu na nosu. Lik se baš unezgodio i mislim da mi je zamjerio (nešto) jer nije više progovorio. Ali, hajde bar je obrisao maramicom spodobu.
Gadljiv sam. Gadi mi se i dosta ljudi.

-
- Poneki mu pročitamo
Oblak wrote:Jednom sam se vozio sa vozačem kojem je bijela slina bila na ivici nozdrve. On nije bio svjestan dodatka, a ja kada sam ugledao, bilo mi je baš za povratiti. Prva reakcija mi je bila da sam okrenuo glavu i gledao kroz prozor, nadajući se da će valjda sam postati svjestan tog čuda na nosu. A on melje, raspoložen, pita me bez prestanka nešto. A slina leluja na nosu, bijela gusta. A ne mogu mu odgovarati okrenut u suprotnu stranu od njega. A kad ga pogledam, povratio bih po njemuI kažem ja njemu da ima slinetinu na nosu. Lik se baš unezgodio i mislim da mi je zamjerio (nešto) jer nije više progovorio. Ali, hajde bar je obrisao maramicom spodobu.

Trebao si samo okrenut glavu, a ne stat s njim i pricat
I ne razumijem kako si to uspio primijetiti? Jesi bio naspram njega, pored njega...
Nekako nisam gadljiv .... nekad bi bilo bolje da jesam 

Habibti, ya nour el - ain...