Papa Franjo

Islam, Budizam, Kršćanstvo, hodže, popovi....
String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times
Status: Offline

Re: Papa 30 godina bio u intimnoj vezi sa ženom

Post by String »

Rum wrote:I Isus je seso
Nije, on je drk'o na onom drvetu krstastom. :D.
Image
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40518 times
Been thanked: 26800 times

Post by Rum »

String wrote:
Rum wrote:I Isus je seso
Nije, on je drk'o na onom drvetu krstastom. :D.
:plavi
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

navika wrote:Ja zbilja nisam upucena, jel Biblija zahtijeva od njih da se ne zene il oni to dobrovoljno?

Ja papi ne zamjerim, on je bio samo covjek, sa svim onim potreba koje svako zdravo ljudsko bice ima. I od toga ne mozes pobjeci, pa cak ni u crkvu. Po meni bi trebalo to pod hitno mijenjati - dopustiti ljudima da se zene i da osnuju porodice. Ne znam sta pise u Bibliji, ali cvrsto vjerujem da ni Stvoritelj nema nista protiv toga.
Celibat nije postojao od početka katoličke crkve.... uglavnom je bilo da se nisu ženili svećenici ali nije bilo zapisano u svetim spisima.
Do velike Gregorijanske reforme (10 ili 11. stoljeće.. )
Od tad je obavezno pridržavati se.
A stalne su to polemike...eto pojavom reformacije ( 16. stoljeće- Martin Luther)- protestanti se mogu ženiti kao svećenici... dok je tvrdo katoličko krilo kršćanstva ostalo zavjetovano celibatu.
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka »

Biba wrote:
Zagorka wrote:Aman sestro jesi zagrizla za taj qrac pa ne pustas.......sto puta si rekla......tacno ne znas prepoznati prijateljski savjet.....ne kazem ja to svakome,nego lijepo kome smatram da je neophodno....

..........i ajde molim te sta lose ima u pusenju qrca,eto kad vec razvlacimo? :cudi

...pa nisam ti rekla da progutas spermu.....uostalom eto povlacim,nemoj pusiti ako ti se ne pusi.........liži ko i papa,ako ti je tako draze......ja ne osudjujem ...... :grle :pije
Pooako duso, biba je svasta probala .....
Aha! Znala sam!

Tiiiii.........zlocesta prljavice :obrve

Skrivas nam socne detalje :zubi
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

E svasta na ovom forumu
🐽
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9531 times
Been thanked: 11271 times

Papa ekskomunicirao Trumpa, a on drsko uzvratio

Post by Krokodil Behko »

Image
Papa Franjo u četvrtak je rekao da Donald Trump “nije kršćanin” zbog stajališta o useljeništvu, a trenutno vodeći kandidat republikanaca za američkog predsjednika ocijenio je Papinu izjavu “sramotnom”, poručivši da bi katolički poglavar bio sretan da on bude američki predsjednik ako Islamska država napadne Vatikan, javile su agencije

“Osoba koja samo razmišlja o podizanju zidova, gdjegod oni bili, a ne gradnji mostova, nije kršćanin”, rekao je Franjo tijekom leta na povratku iz Meksika u Vatikan na izravno postavljeno novinarsko pitanje.

“Toga nema u evanđelju”, dodao je. ali i naglasio kako ne želi savjetovati američkim katolicima da glasuju za Trumpa ili ne.
“U to ne želim biti uvučen. Samo kažem da taj čovjek nije kršćanin ako govori takve stvari. No, moramo vidjeti je li on to rekao na takav način i u tom smislu dopuštam mogućnost pogreške”, rekao je Papa.

“Kad IS napadne Vatikan, Papi će biti krivo”

U pisanoj izjavi za javnost Trump je ustvrdio da je “sramotno kad vjerski vođa dovodi u pitanje vjeru nekog pojedinca”.

“Nijedan vođa, a osobito vjerskim ne bi si smio uzeti za pravo propitivati religiju ili vjeru nekog čovjeka”, napisao je Trump.

“Ako i kad IS napadne Vatikan, a znamo da je to njima krajnji cilj, mogu vam obećati da bi Papa mogao samo moliti i željeti da je Donald Trump (američki) predsjednik”, rekao je Trump u govoru u Sjevernoj Karolini.

Također je poručio da bi se Meksikanci trebali sramiti što zloupotrebljavaju Papu kao pijuna, nakon što je prošlog tjedna ustvrdio da papa Franjo “ne razumije” američke probleme glede granice s Meksikom.

“Papa je vrlo politička osoba. Mislim da on ne razumije probleme koje ima naša zemlja, mislim da ne razumije opasnost od otvorene granice koju imamo s Meksikom”, rekao je za TV postaju Fox Business Trump, koji je tijekom kampanje obećao da će između SAD i Meksika podići zid ako bude izabran za predsjednika.
Donald Trump podržava ideju da se deportira gotovo 11 milijuna osoba koje se u SAD-u nalaze bez dokumenata.

(net.hr)
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Papa ekskomunicirao Trumpa, a on drsko uzvratio

Post by Biba »

A zar nije Nostradamus proreko da ce u Bg ubit papu... :ovaj
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1475 times
Been thanked: 1389 times

Post by Tokmak »

na neki način je Trump i u pravu... :stop
ISIL uvijek kao svoj glavni cilj navodi osvajanje Rima i papa bi trebao biti ipak malo oprezniji..

ne kažu stari ljudi bez razloga:bolje spriječiti nego liječiti...

a tko će njega braniti ako ga isliovci napadnu:švicarska garda? :misli
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

“Papa je vrlo politička osoba. Mislim da on ne razumije probleme koje ima naša zemlja, mislim da ne razumije opasnost od otvorene granice koju imamo s Meksikom”, rekao je za TV postaju Fox Business Trump, koji je tijekom kampanje obećao da će između SAD i Meksika podići zid ako bude izabran za predsjednika.
Donald Trump podržava ideju da se deportira gotovo 11 milijuna osoba koje se u SAD-u nalaze bez dokumenata.
--nece on nikakav zid praviti-nema potrebe , mexikanci ne dolaze vise u usa .

a, sto se tice pape , i on neki dan predlozi kondome za zastitu od -zika virusa --sto je protivno katolc.
Image
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Demokrati straše Amere, da bi Tramp mogao pobijediti :D.
Mislim da to rade namjerno, da ga izdignu što više, kako bi ga na kraju lakše razbili.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Papa Franjo

Post by storm »

Image

Papa šokirao konzervativce: Na Veliki četvrtak prat će noge izbjeglim muslimanima

Na veliko zgražanje konzervativnih katoličkih krugova, kao novost Papa Franjo je uveo pranje nogu muslimanskim vjernicima i ženama
Papa Franjo na Veliki četvrtak obavit će obred pranja nogu dvanaestero tražitelja azila u gradiću sjeverno od Rima, izvijestio je u utorak Vatikan, dodajući da Sveti Otac na taj način iskazuje koliku važnost za njega ima prihvat izbjeglica u razvijenim zemljama.
Na obredu na Veliki četvrtak tradicija je da poglavar Katoličke Crkve pere noge dvanaestero osoba, kako je po Bibliji učinio Isus, opravši noge dvanaestorici apostola.
U posljednjih je par godina Franjo na Veliki četvrtak posjetio zatvor i ustanovu za hendikepirane osobe. Za razliku od svojih prethodnika, koji su mise s obredom pranja nogu dvanaestorici svećenika održavali po tradiciji u rimskoj bazilici sv. Ivana Lateranskog, Franjo je nastavio s običajem uvedenim u Buenos Airesu. Na veliko zgražanje konzervativnih katoličkih krugova kao novost je uveo pranje nogu muslimanskim vjernicima i ženama.
- Papa će otići u Castelnuovo di Porto (gradić sjeverno od Rima), gdje će se susresti s mladim tražiteljima azila - koji ondje žive u prihvatnom centru, izvijestio je u utorak monsinjor Rino Fisichella.
- To je jednostavan znak, ali puno govori - kazao je Fisichella.
Papa Franjo već mjesecima vrlo odlučno poziva europske zemlje da otvore granice izbjeglicama i da se bore protiv ksenofobije.
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Maloprije cuh da ce papa prati noge izbjeglicama...
Nista cudno, pa on je i objasnio....pere noge onima koji pate ....
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1632 times
Been thanked: 3039 times

Post by Mutevelija »

Joooj, dokle ide ova licemjernost, zna se šta Papa hoće, prezak muslimana u kršćanstvo kako bi pokaza da je kršćanstvo milostivno i prihvata svakog, gaya muslimana, zločinca silovatelj, bla bla bla a u isto vrijeme proturiječiti će Svetom Pismu.
Za razliku od judaizma i islama koji su striktni, kršćanstvo je puno liberalizovano pa ih handri ko god stigne, dobre na baš sve, samo izgleda katolike, nisu nešto pravoslavci i protestanti popustljivi, ali ako se vratimo u historiju vidjet ćemo da je katoličanstvo bilo skroz drugačije prije 700-800 godina inkvizicije, spaljivanja na lomači,ekskomunikacija itd.
Dakle sami sebe lažu sa pričom kako je Isus dokinuo Stare Mojsijeve zakone.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Mislim da papa nije bas tako glup pa da na taj nacin nekoga privlaci u katolicanstvo..
Uostalom tko moze odraslu osobu tako navuci...
Doduse mozda bi najbolje bilo da papa dozvoli zenidbu, imao bi vise svecenika ...pa mozda i vjernika...
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Pa nešto mi je to škakljivo, zašto nije muslimanima u Bosni prao noge, a imalo bi tu i materijala z kartarze.
Papa je pametan, koristi muslimansku glupost, Amerika ih zavadila /kao da ih je teško zavaditi/ istjerali su jedni druge iz zemlje, pola njih je ogorčeno, to će ispoljiti tako što će postati ili ateisti, ili će postati teroristi, a možda jedan dio njih pređe u kršćanstvo kako bi se asmilirali, i dobil i "Raj na zemlji.
Muslimanska glupost ide do te mjere da će se svađati kakvu treba bradu nositi kolko dugu, kako se žene trebaju pokrivati da li treba samo pokriveno biti lice, da li treba samo kosa, dok se oni u besposlicama svojim raspravljaju ummet im se raspada, zzanemaruju prvu objavljenu rečenicu Muhamedu a.s-
"Uči čitaj u ime Gospodara svoga".
Nije to biba glupost to je strategija, isto se radi po zemljama Afrike, isto su radile Osmanlije na prostorima Balkana.
Vjeru neko primi iz interesa, ali kasnije njegovi potomci budu bolji i žešći vjernici od samog pape i halife.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 3 times
Been thanked: 20 times

Post by Mohr »

Njofra cirkusant Image
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Znam Mutevelija, i moja je kuma kad je hdz pobijedio odjednom odlucila krstiti sina, ubacila se u neku stranku ..isla u crkvu i priloge davala.....interes.....ali ne traje to dugo...i to nije vjera....
Dzaba je i milijuni takvih
Vjera je u one djevojke koja je iz Sirije ponijela svoga macka....

Doduse mozda je bila u pravu papina prijateljica da on zarko zeli biti drukciji...
jednako ko nas Zlatko Sudac koji je nevjerojatno teatralan :grana
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Mutevelija wrote:vidjet ćemo da je katoličanstvo bilo skroz drugačije prije 700-800 godina inkvizicije, spaljivanja na lomači,ekskomunikacija itd.
To je po svoj prilici prošlost. Nego, šta sa sadašnjošću? Kako mi se čini, bar u nekim muslimanskim zemljama, gore je nego katolicima u doba inkvizicije?
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Krokodil Behko wrote:
Mutevelija wrote:vidjet ćemo da je katoličanstvo bilo skroz drugačije prije 700-800 godina inkvizicije, spaljivanja na lomači,ekskomunikacija itd.
To je po svoj prilici prošlost. Nego, šta sa sadašnjošću? Kako mi se čini, bar u nekim muslimanskim zemljama, gore je nego katolicima u doba inkvizicije?
:ok Ja bih radije da me spale na lomaci nego da su mi ubili dobrog supruga, dva maloljetna sina i silovali petogodisnju kci koja je od posljedica ubrzo preminula....
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Čekajte ne mogu vam svima odgovoriti.
Kršćanin želi dobro muslimanu tako što će ga pokrstiti, tj želi za njega dobro, želi da se spasi i ode u Raj, isto tako i musliman želi za kršćane dobro to sa džennetom.
Znaš onu " Put u pakao popločan je dobim namjerama".
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Post Reply

Return to “Religija”