Showbizz

Moderator: Krokodil Behko

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 28561 times
Been thanked: 32641 times
Status: Offline

Re: Showbizz

Post by Zanki » 01 Dec 2025, 18:45

:inasab
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41635 times
Been thanked: 28418 times

Post by Rum » 03 Dec 2025, 18:53

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 03 Dec 2025, 18:53

Uvijek ima Melina pa ja
s takvom lakoćom

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 55780 times
Been thanked: 9959 times
Status: Online

Post by ElTriconi » 03 Dec 2025, 18:56

Rum wrote: 03 Dec 2025, 18:53 Uvijek ima Melina pa ja
Coek u najke trenerci gonja cure, pa ja :D.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 29 Dec 2025, 22:39

FB_IMG_1767044310875.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
s takvom lakoćom

Zanki
saudade
saudade

Post by Zanki » 30 Dec 2025, 05:17

Strašno 😶

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8271 times
Been thanked: 19467 times

Post by Maja » 30 Dec 2025, 21:38

Gdje je taj glumio

Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 25284 times
Been thanked: 28077 times

Post by Shadow » 30 Dec 2025, 22:58

Image
Acta non Verba

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 6744 times
Been thanked: 6074 times

Post by uvijek_kontra » 30 Dec 2025, 23:01

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svako sebe laze kako mu odgovara.

Shadow
Svemirka
Svemirka

Post by Shadow » 31 Dec 2025, 22:47

😢
Acta non Verba

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 31 Dec 2025, 22:53

Njemu slava prisjela pa ja
s takvom lakoćom

Shadow
Svemirka
Svemirka

Post by Shadow » 31 Dec 2025, 23:05

Ma i nije slava. Bio je dijete. Kasnije nesto.
Acta non Verba

Zanki
saudade
saudade

Post by Zanki » 31 Dec 2025, 23:16

Strašno

Šta je za vrime korone puka biće
I krek mu uništia život 😟

Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1398 times
Been thanked: 1712 times

Post by Sioux » 20 Jan 2026, 10:20

Bruklin Bekam izneo sav prljav veš i svet je u šoku: Viktorija je zaista svekrva iz pakla, a ono šta je Dejvid radio je užasno

Sin Dejvida i Viktorije Bekam rekao je "samo žele da prikažu savršenu sliku srećne porodice, a mi smo daleko od toga," i time je zauvek uništio tračak nade za pomirenje.

Najvažnije i jedino pravilo za javnu ličnost je: šta god da se desi u vašem životu ili životu vaše porodice, nemojte javno iznositi prljav veš. Nažalost, savremena generacija poznatih ličnosti sve ređe dolazi do ovog zaključka, a mi sve češće postajemo nesvesni svedoci porodičnih drama.

Jedno takvo pitanje je razdor između Dejvida i Viktorije Bekam i njihovog najstarijeg sina, Bruklina. Sve je počelo pre tri godine, kada se mladić oženio američkom naslednicom Nikolom Pelc. U početku, javnost nije ozbiljno shvatila glasine o svađi između snaje i svekrve, ali godinu i po kasnije, Bruklin se povukao iz porodice, prestao da ih posećuje, nije čestitao ocu godišnjicu braka niti dodelu viteškog zvanja i zabranio je roditeljima da ga kontaktiraju - samo preko advokata!

Dejvid i Viktorija su strašno uznemireni, ali sebi ne dozvoljavaju da kažu nijednu negativnu reč o svom sinu i njegovoj ženi. Ali sada je Bruklin odlučio da iznese prljav veš. Pre nekoliko sati, objavio je saopštenje od šest stranica na svom ličnom blogu, u kojem je svetu ispričao kako je živeo pod potpunom kontrolom svojih roditelja, kojima je prioritet slika navodno srećne porodice.

"Ne želim da se pomirim sa svojom porodicom. Godinama sam ćutao. Ali moji roditelji diktiraju šta štampa može da piše. I primoran sam da se branim."

"Moja majka me je nazvala 'zlim' kada smo Nikola i ja htele da smestimo naše dadilje za naš svadbeni sto“, piše Bruklin. Tvrdi da je njegova porodica pokušala da uništi njegovu ljubav prema Nikoli mnogo pre venčanja i cele te stvari sa haljinom. Da, glasine da Viktorija namerno nije imala vremena da napravi venčanicu i da je ponizila Nikolu pred svim gostima su istinite, prema rečima 26-godišnjeg Bekama.

„Moja majka je uništila moj prvi ples sa suprugom — onaj koji smo unapred isplanirali, uz romantičnu pesmu. Pozvan sam na scenu gde je trebalo da se održi ples sa suprugom, ali umesto nje, majka me je čekala. Ponašala se neprimereno. Nikada u životu nisam osetio veće poniženje,“ piše mladi Bekam.

"Odrasla sam u stalnoj anksioznosti. Moja porodica iznad svega ceni javno priznanje. Ova 'ljubav' se meri samo objavama na društvenim mrežama. Prisustvovali smo svakom događaju, svakoj modnoj reviji, kako bismo pokazali našu 'savršenu porodicu'. A kada je Nikola prišla mojoj majci u vezi sa spasavanjem pasa iz požara u Los Anđelesu, ona je odbila.“

U mojoj porodici, ljubav se meri time koliko često objavljujete na društvenim mrežama i koliko brzo ste spremni da sve ostavite za zajedničku fotografiju ili objavu.

Bruklin je takođe komentarisao očev 50. rođendan. Podsećanja radi, bivši fudbaler je proslavio ovu priliku nekoliko dana i u nekoliko gradova. Veliko finale bila je gala večera u Londonu, na koju je slavljenik, naravno, pozvao svoje prvorođeno dete. Bruklin je doleteo — zajedno sa Nikolom — ali je odbio poziv. Razlog? Bilo je toliko novinara i paparaca oko restorana — kako je to moguće na običnoj porodičnoj proslavi? Izgleda da je Bruklin slučajno zaboravio da su mu roditelji superzvezde.

"Uprkos svemu tome, doleteli smo u London na očev rođendan i proveli celu nedelju čekajući u hotelu, pokušavajući da provedemo vreme sa njim. Odbio je da se nađemo osim ako se ne radi o ogromnoj proslavi sa stotinama gostiju i kamerama svuda. Kada je konačno pristao da me vidi, uslovio je da Nikola ne bude prisutan.“

Bruklin naziva Nikolu svojim najvećim čudom i spasenjem — upravo je sa njom pronašao „mir i olakšanje“ nakon borbe sa iscrpljujućim anksioznim poremećajem. Njegova ljubav prema njoj je toliko velika da je Bruklin čak uzeo njeno prezime i stavio ga na prvo mesto — sada je Pelc-Bekam.

„Godinama sam ćutao i trudio se da ove stvari držim u tajnosti. Nažalost, moji roditelji i njihov tim nastavljaju da idu u štampu, ne ostavljajući mi drugog izbora nego da govorim u svoje ime i kažem istinu o samo nekim od laži koje su objavljene. Ne želim da se pomirim sa svojom porodicom. Niko me ne kontroliše; prvi put u životu se zalažem za svoja prava. Nedavno sam svojim očima video koliko daleko idu da bi širili bezbroj laži u medijima, uglavnom na račun nevinih ljudi, kako bi održali sopstvenu fasadu. Ali verujem da istina uvek izađe na videlo.“

:krik
Pogled Joca Vujičića

Post Reply

Return to “Showbiz”