Moderator: Krokodil Behko

Odakle ti da su novinari iz Srbije prvo doznali?Krokodil Behko wrote:Kako to da novinari u Srbiji doznaše prije nego ovi u CG?
Kladim se da su doznali i prije te "silovane" cure.

Proguglao prvu rečenicu. Izbacio mi samo sajtove iz SR, a naš je forum bio već na 5-6 mjestu.Nole wrote:Odakle ti da su novinari iz Srbije prvo doznali?Krokodil Behko wrote:Kako to da novinari u Srbiji doznaše prije nego ovi u CG?
Ne bih polemisao sad o tome al mi se nikako ne sviđa da NATO vojnici ne mogu biti krivično gonjeni u državi u kojoj učine krivično delo...znači li to da smo mi niža rasa?Krokodil Behko wrote:Proguglao prvu rečenicu. Izbacio mi samo sajtove iz SR, a naš je forum bio već na 5-6 mjestu.Nole wrote:Odakle ti da su novinari iz Srbije prvo doznali?Krokodil Behko wrote:Kako to da novinari u Srbiji doznaše prije nego ovi u CG?
Ok, možda nisam dobro vidio.

Nole wrote:Ne bih polemisao sad o tome al mi se nikako ne sviđa da NATO vojnici ne mogu biti krivično gonjeni u državi u kojoj učine krivično delo...znači li to da smo mi niža rasa?Krokodil Behko wrote:Proguglao prvu rečenicu. Izbacio mi samo sajtove iz SR, a naš je forum bio već na 5-6 mjestu.Nole wrote:Odakle ti da su novinari iz Srbije prvo doznali?Krokodil Behko wrote:Kako to da novinari u Srbiji doznaše prije nego ovi u CG?
Ok, možda nisam dobro vidio.

storm wrote:Imam jedno pitanje....koja to vojska podliježe civilnom sudu?
Pa i JNA je imala i vojnu policiju i vojni sud
Znam kad su se npr vojnici jna pokefali vani na izlasku...obična murija nije imala ništa s njima....dok vojna nije došla i pokupila ih
ok...ovi jesu govnari (koja vojska nije, kad izađe u grad)...ali čisto tehničko pitanje...
nemehaning wrote:storm wrote:Imam jedno pitanje....koja to vojska podliježe civilnom sudu?
Znam kad su se npr vojnici jna pokefali vani na izlasku...obična murija nije imala ništa s njima....dok vojna nije došla i pokupila ih
ok...ovi jesu govnari (koja vojska nije, kad izađe u grad)...ali čisto tehničko pitanje...
Ti znaš čitati klinopis...
Uči pismo budućnostimehaning wrote:storm wrote:Imam jedno pitanje....koja to vojska podliježe civilnom sudu?
Ti znaš čitati klinopis...
Po ovom ugovoru u Srbiji mogu da rade šta hoće.... I odgovorni samo vojnom sudu u SAD....Mogu u bilo koju kuću da uđu i siluju žene ništa im ne možeš...ok može 7.62 .....storm wrote:nemehaning wrote:storm wrote:Imam jedno pitanje....koja to vojska podliježe civilnom sudu?
Ti znaš čitati klinopis...![]()
ali znam da je to tematika, ovaj gore ne prestaje kmečati
Baš me zanima, koji bi to sud u Srbiji Putinove baćuške osudio za prekršaj ili na težu kaznu....
prosipaju šuplje....vojska nema ništa sa civilnim društvom