Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Srbija

Post by Nole »

Image

:haha :ha :plavi :D. :valja
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

VUČIĆU DA LI OVO ČEKA I SRBIJU?
Američki vojnik pokušao da siluje devojku u Podgorici; Slučaj zataškan i nikom ništa!
Američki vojnici su, po svemu sudeći, demonstrirali svoje bahato i monstruozno ponašanje i u Podgorici, a njihova žrtva bila je jedna devojka koju su, po navodima medija, vezali u hotelu „Premijer„.
Podgorička policija je, naime, u sredu oko 11 časova dobila anonimni poziv da se u jednoj sobi hotela nalazi vezana devojka. Ona je, navodno, noć provela sa jednim od gostiju ovog elitnog hotela među kojima su i američki vojnici, kao i da je devojku vezao upravo jedan od njih.
U hotel su potom iznenada upala tri policajca podgoričkog MUP-a i dva inspektora u civilu, koji su došli da provere navode iz anonomne prijave. Od recepcionera su zahtevali da im kažu u kojim sobama se nalaze američki državljani. Policajci su potom krenuli u proveru soba 605 i 702.
Kontrola i preturanje po sobama trajalo je oko 15-20 minuta i nakon toga je sve obustavljeno, a informaciju da li su pronašli devojku i ko je boravio u ovim sobama 605 i 702, nije saopštena osoblju.
Samo minut nakon policije i inspektora u Hotelu Premijer pojavio se i činovnik Ambasade SAD u Podgorici, koji se raspitivao o anonimnoj prijavi.

Image

Slučaj zataškan „sa vrha“
Nezvanične informacije govore da je „sa vrha“ stigao zahtev da se sve zataška kako ne bi izbio međunarodni skandal. Takvi navodi imaju osnova, s obzirom da se ni policija, ni hotel , ali ni američka ambasada nisu zvanično oglašavali povodom ovog slučaja.
Ovaj incident će, nažalost, proći nekažnjeno, jer su američki vojnici u Crnoj Gori zaštićeni od krivičnog gonjenja. Isto kao i u Srbiji, po novom sporazumu!
Hoće li se u Crnoj Gori ovakve stvari češće dešavati kada Crna Gora eventualno uđe u NATO – videćemo. U svakom slučaju, američki vojnici nisu nigde poznati po dobrom vladanju, pa ni kod svojih kuća. Razlika je jedino u tome što tamo mogu da ih krivično gone.
Inače, američki vojnici imaju bogatu istoriju napada i zlostavljanja u mnogim zemljama u kojima NATO ima vojno prisustvo.
Tako su nedavno četiri američka vojnika u Kijevu silovala dve devojčice od 12 i 13 godina. Policija je uspela da ih locira i zadrži u jednom od restorana, ali su morali da ih puste pošto američki vojnici uživaju diplomatski imunitet.
Dvojica iz grupe opasnih pedofila pripadaju privatnoj vojnoj agenciji, dok druga dva spadaju u lični sastav generala-pukovnika Hodžsa iz Visbadena.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9889 times
Been thanked: 11699 times

Post by Krokodil Behko »

Kako to da novinari u Srbiji doznaše prije nego ovi u CG?
Kladim se da su doznali i prije te "silovane" cure.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:Kako to da novinari u Srbiji doznaše prije nego ovi u CG?
Odakle ti da su novinari iz Srbije prvo doznali?
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Nole wrote:
Proguglao prvu rečenicu. Izbacio mi samo sajtove iz SR, a naš je forum bio već na 5-6 mjestu.
Ok, možda nisam dobro vidio.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:
Nole wrote:
Proguglao prvu rečenicu. Izbacio mi samo sajtove iz SR, a naš je forum bio već na 5-6 mjestu.
Ne bih polemisao sad o tome al mi se nikako ne sviđa da NATO vojnici ne mogu biti krivično gonjeni u državi u kojoj učine krivično delo...znači li to da smo mi niža rasa?
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Nole wrote:
Krokodil Behko wrote:
Nole wrote:
Ne bih polemisao sad o tome al mi se nikako ne sviđa da NATO vojnici ne mogu biti krivično gonjeni u državi u kojoj učine krivično delo...znači li to da smo mi niža rasa?

Nismo niža ali jesmo manja, a to se svodi na isto.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Na žalost....
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Image
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

"Zorana Đinđića često prozivaju da je u intervjuu listu Haaretz pozvao NATO da nastavi bombardovanje SR Jugoslavije 1999. godine. Pročitao sam izvorni intervju na engleskom, on to nije rekao. Međutim, 1995. godine je Đinđić pozvao na odbranu srpskih civila u Hrvatskoj, da bombardovanjem hrvatske artiljerije zaštiti srpske izbeglice. Zanima me da li zbog toga velike srpske patriote njega smatraju 'izdajnikom', a herojima zovu one koji su mogli da zaštite nedužne, ali nisu? Da li iko shvata da najveći ratni huškači uvek na kraju izdaju svoj narod, jer takvi ljudi jedino ratom, na štetu naroda, mogu da izvuku moć i finansijska sredstva? Da li je moguće da ima ljudi koji to ne razumeju i još uvek misle da nam je potreban novi rat da bismo živeli bolje? Seća li se neko strašnih ratnih godina? Šta su dobili oni koji su žrtvovali sve? Ništa! Šta su dobili oni koji su žrtvovali druge? Sve!"
E ovo je istina...Zorana nisam voleo jer je tajkunima počeo pokljanjati fabrike i poljoprivredne kombinate , Kole Kostić 3 šećerane za 9 evra, Milan Beko i ostala bagra...al oni koji su mu sanduk nosili ti su ga i ubili...On je čak mafijašker klanove pokušao uvući u legalne poslove....Surčinski klan je naterao da se bavi niskogradnjom...Nije bilo lako uništiti već moćne Surčinski i Zemunski klan...
Verovatno je tajkunima morao dati fabrike jer su mu trebala sredstva za kampanju protiv Slobe.
drbrk
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Post by drbrk »

Narod je totalno nezainteresovan oko ovih desavanja sa NATO-om, potpuno ubiven u pojam.
http://montaznakuca.blogspot.com
Vladimir RUS
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Vladimir RUS »

Nole wrote:Image
:ok
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Image
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Image

У Београду је данас одржан велики скуп против нових споразума Србије НАТО пакта, који алијанси омогућавају стално присуство и недодирљив статус на територији Србије. Више хиљада људи је прошетало централним улицама Београда, скандирајући против Владе. У свакој земљи такав протест би био вест дана, али не и у Србији.
Већина српских медија у први мах уопште није објавила вест о анти-НАТО протесту, а када се појавила, вест со протесту се ни на једном од портала није нашла на насловној страни, већ затурена међу споредним и небитним вестима, тако да се тешко може пронаћи.
Image

http://www.srbijadanas.net/nemacki-medi ... ra-vucica/

STOP NATO

VUČIĆU ODLAZI

Ovaj ugovor sa NATO je lošiji od TROJNOG PAKTA potpisanog 1941.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Imam jedno pitanje....koja to vojska podliježe civilnom sudu?

Pa i JNA je imala i vojnu policiju i vojni sud :cudi

Znam kad su se npr vojnici jna pokefali vani na izlasku...obična murija nije imala ništa s njima....dok vojna nije došla i pokupila ih :cudi

ok...ovi jesu govnari (koja vojska nije, kad izađe u grad)...ali čisto tehničko pitanje...
Habibti, ya nour el - ain... :srce
mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning »

storm wrote:Imam jedno pitanje....koja to vojska podliježe civilnom sudu?

Znam kad su se npr vojnici jna pokefali vani na izlasku...obična murija nije imala ništa s njima....dok vojna nije došla i pokupila ih :cudi

ok...ovi jesu govnari (koja vojska nije, kad izađe u grad)...ali čisto tehničko pitanje...

Ti znaš čitati klinopis... :sok
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

mehaning wrote:

ne :D.

ali znam da je to tematika, ovaj gore ne prestaje kmečati :D.

Baš me zanima, koji bi to sud u Srbiji Putinove baćuške osudio za prekršaj ili na težu kaznu....

prosipaju šuplje....vojska nema ništa sa civilnim društvom
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

mehaning wrote:

Uči pismo budućnosti :ble
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

storm wrote:
mehaning wrote:

ne :D.

ali znam da je to tematika, ovaj gore ne prestaje kmečati :D.

Baš me zanima, koji bi to sud u Srbiji Putinove baćuške osudio za prekršaj ili na težu kaznu....

prosipaju šuplje....vojska nema ništa sa civilnim društvom
Po ovom ugovoru u Srbiji mogu da rade šta hoće.... I odgovorni samo vojnom sudu u SAD....Mogu u bilo koju kuću da uđu i siluju žene ništa im ne možeš...ok može 7.62 .....
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Kako manipuliraju s vama :D.

NE ZNAČI DA TO MOGU RADITI....NEGO ZNAČI DA KAO I SVAKA, ALI SVAKA VOJSKA NA SVIJETU- ODGOVARAJU SVOJOJ VOJNOJ POLICIJI I SUDU.

I NE ZNAČI DA MOGU RADITI ŠTO HOĆE.....
Post Reply

Return to “EX YU”