...valja to demantovati....SisterIbrahim wrote:Joj sto se siri miris ljubomore... Ovdje kako izgleda kako koja prica sta se svidja, tako dolaze forumasi muški i sebi nizaju x-ove.
...kako.....

Moderator: spacebound
...valja to demantovati....SisterIbrahim wrote:Joj sto se siri miris ljubomore... Ovdje kako izgleda kako koja prica sta se svidja, tako dolaze forumasi muški i sebi nizaju x-ove.
Mala_Mu wrote:Treba biti
Pametan
Dobar
Samouvjeren
Samostalan
Da drzi datu rijec
Da je odgovoran
Vrijedan
Posten
Zabavan , da me nasmijava..
Da je sirokih shvatanja, postuje razlicitosti ( veoma bitno)
Visokne zelim bas da mu jedem pitu s glave
Pa onda to nije traženje, nego se jednostavno desi.SisterIbrahim wrote:Mislim da svaka zena traži muskarca, voli muškarca gdje kad ga vidi, upozna, ima onaj "woww" efekt. Ono da pomisli On je taj. Tu ljepota ne igra ulogu.
Al moras upoznat osobu, moras vidjeti vise muskaraca da bi znao to rastumacit.. Nije tokao koji d vas. Vidite zenski u na osnovu izvleda pomislite ona je t. Mi razmišljamo dublje.. Da bude prijatelj. Muz. Otac. Ljubavnik.. Kontas. Kad upoznamo nekog po osobinama vec procjenujemo bil mogli ostarit s njim.greeneyes wrote:Pa onda to nije traženje, nego se jednostavno desi.SisterIbrahim wrote:Mislim da svaka zena traži muskarca, voli muškarca gdje kad ga vidi, upozna, ima onaj "woww" efekt. Ono da pomisli On je taj. Tu ljepota ne igra ulogu.
Pasaga wrote:Mala_Mu wrote:Treba biti
Pametan
Dobar
Samouvjeren
Samostalan
Da drzi datu rijec
Da je odgovoran
Vrijedan
Posten
Ja sam se osvrnuo na ovo "kad ga vidi(š) imaš onaj wow efekat". I nećemo generalizirati, jer i mi možemo naći hrpu stvari koje vi, žene, površno gledate, tj. vezano iskključivo za izgled. Ja npr. nemam nekih kriterija, ideala kad su u pitanju djevojke. Jednostavno je, il' mi se svidi, il' ne svidi. A može mi se svidjeti crnka kao i plavuša, brineta, može mi se svidjeti sićušno djevojče, a može i visoko. To je valjda zbog toga što, upravo, najviše volEm i vrjednujem neke druge stvari, tj. kakva je duševno, ko osoba.SisterIbrahim wrote:Al moras upoznat osobu, moras vidjeti vise muskaraca da bi znao to rastumacit.. Nije tokao koji d vas. Vidite zenski u na osnovu izvleda pomislite ona je t. Mi razmišljamo dublje.. Da bude prijatelj. Muz. Otac. Ljubavnik.. Kontas. Kad upoznamo nekog po osobinama vec procjenujemo bil mogli ostarit s njim.greeneyes wrote:Pa onda to nije traženje, nego se jednostavno desi.SisterIbrahim wrote:Mislim da svaka zena traži muskarca, voli muškarca gdje kad ga vidi, upozna, ima onaj "woww" efekt. Ono da pomisli On je taj. Tu ljepota ne igra ulogu.
Lavlje_srce wrote:U izgled se zaljubljujemo, zbog karaktera (ne)ostajemo kraj nekoga.
Najbolji/a je ona/j pored koje/g rastes i postajes bolja osoba.
zavisi kako koLavlje_srce wrote:U izgled se zaljubljujemo, zbog karaktera (ne)ostajemo kraj nekoga.
+1Julia-Klara wrote:Lavlje_srce wrote:U izgled se zaljubljujemo, zbog karaktera (ne)ostajemo kraj nekoga.
Kad ga vidi, upozna pa tek onda dolazi wow efekatgreeneyes wrote:Ja sam se osvrnuo na ovo "kad ga vidi(š) imaš onaj wow efekat". I nećemo generalizirati, jer i mi možemo naći hrpu stvari koje vi, žene, površno gledate, tj. vezano iskključivo za izgled. Ja npr. nemam nekih kriterija, ideala kad su u pitanju djevojke. Jednostavno je, il' mi se svidi, il' ne svidi. A može mi se svidjeti crnka kao i plavuša, brineta, može mi se svidjeti sićušno djevojče, a može i visoko. To je valjda zbog toga što, upravo, najviše volEm i vrjednujem neke druge stvari, tj. kakva je duševno, ko osoba.SisterIbrahim wrote:Al moras upoznat osobu, moras vidjeti vise muskaraca da bi znao to rastumacit.. Nije tokao koji d vas. Vidite zenski u na osnovu izvleda pomislite ona je t. Mi razmišljamo dublje.. Da bude prijatelj. Muz. Otac. Ljubavnik.. Kontas. Kad upoznamo nekog po osobinama vec procjenujemo bil mogli ostarit s njim.greeneyes wrote:Pa onda to nije traženje, nego se jednostavno desi.SisterIbrahim wrote:Mislim da svaka zena traži muskarca, voli muškarca gdje kad ga vidi, upozna, ima onaj "woww" efekt. Ono da pomisli On je taj. Tu ljepota ne igra ulogu.
Pokusaj procitati napisanu recenicu do kraja.SisterIbrahim wrote:zavisi kako koLavlje_srce wrote:U izgled se zaljubljujemo, zbog karaktera (ne)ostajemo kraj nekoga.
djaba izgled, ako je "idiot"
Hvala Bogu. Divis se opskurnim likovima, 'vodjama' iz mafijaskog podzemlja da bi valjda sjedila i glumila ono sto nisi. U biti se brukas (plus mi vjeru brukas) iz posta u post. Ali trol si pa ti nije za zamjeriti. Sigurno hranis nezdravi ego na ovaj nacin.SisterIbrahim wrote:Hvala BoguJulia-Klara wrote:Srecom pa se ukusi razlikuju
A di ćeš naći takvog????Mala_Mu wrote:Pasaga wrote:Mala_Mu wrote:Treba biti
Pametan
Dobar
Samouvjeren
Samostalan
Da drzi datu rijec
Da je odgovoran
Vrijedan
Posten
![]()
Zaboravih dodati:
Pažljivog
Opet kazem zavisi kako ko. Ako se ti zaljubis u izglef ne zaljube se svi. Jer onda bi manje fizički privlacni ljudi bili sami. Drugo, pricas o ljudima koje prvo nisi upoznala kamoli vidjela u svom zivotu. Ljudi su vjernici. Za razliku od nekih koji tumace kako im drugi brukaju vjeru a ni guzicu nisu pokrili. I trece sta je lose u muskarcima koji svoje zene tretiraju ko hanume? Žive ko grofice. JER NE MORAJU DA RADE.Lavlje_srce wrote:Pokusaj procitati napisanu recenicu do kraja.SisterIbrahim wrote:zavisi kako koLavlje_srce wrote:U izgled se zaljubljujemo, zbog karaktera (ne)ostajemo kraj nekoga.
djaba izgled, ako je "idiot"
Hvala Bogu. Divis se opskurnim likovima, 'vodjama' iz mafijaskog podzemlja da bi valjda sjedila i glumila ono sto nisi. U biti se brukas (plus mi vjeru brukas) iz posta u post. Ali trol si pa ti nije za zamjeriti. Sigurno hranis nezdravi ego na ovaj nacin.SisterIbrahim wrote:Hvala BoguJulia-Klara wrote:Srecom pa se ukusi razlikuju
Od ateistkinje Julie bi mogla puno nauciti o odnosu prema ljudima (kad bi imala sposobnost ucenja) i vjeri na kraju krajeva, mada zvuci paradoksalno. Ali samo ti, povecavas broj postova na forumu, valjda i to sluzi necemu.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests