Ak ga bas volis..onda i mane manje smetaju...
Razvoda i prekida je puno, dakle slabo rastemo...ko i moja drzava.....
Svaka cast nekima
Moderator: spacebound

Prvo - pojednostavicu ti, mozda shvatis: Izgled nas privuce, a karakter zadrzi ili ne.SisterIbrahim wrote: Opet kazem zavisi kako ko. Ako se ti zaljubis u izglef ne zaljube se svi. Jer onda bi manje fizički privlacni ljudi bili sami. Drugo, pricas o ljudima koje prvo nisi upoznala kamoli vidjela u svom zivotu. Ljudi su vjernici. Za razliku od nekih koji tumace kako im drugi brukaju vjeru a ni guzicu nisu pokrili. I trece sta je lose u muskarcima koji svoje zene tretiraju ko hanume? Žive ko grofice. JER NE MORAJU DA RADE.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Kakav dogovor, kakvo zaebavanje ccc.Heidi wrote:Dogovor je bio da me zaebavate samo na jednoj temi.
SisterIbrahim wrote:Al Dobro navikli smo da liga koja je drugima ostala nedostižna, uvijek ispada najgora.

da prevedem. Znaci ruzni bi bili sami jer nisu nikog privukli? Znas sestro mozda jednog dana shvatis musliman od kojeg jezika i ruku nisu sigurni drugi neće osjetit miris dzenneta. Da pojednostavimo tu sada i trac.Lavlje_srce wrote:Prvo - pojednostavicu ti, mozda shvatis: Izgled nas privuce, a karakter zadrzi ili ne.SisterIbrahim wrote: Opet kazem zavisi kako ko. Ako se ti zaljubis u izglef ne zaljube se svi. Jer onda bi manje fizički privlacni ljudi bili sami. Drugo, pricas o ljudima koje prvo nisi upoznala kamoli vidjela u svom zivotu. Ljudi su vjernici. Za razliku od nekih koji tumace kako im drugi brukaju vjeru a ni guzicu nisu pokrili. I trece sta je lose u muskarcima koji svoje zene tretiraju ko hanume? Žive ko grofice. JER NE MORAJU DA RADE.
Drugo - nekom je vjera u dusi a nekom u pozadini, pa si umisljaju vjernistvo ako su istu pokrili.
Trece - ne treba mi muskarac da bi me validirao. Grofica sam jer jesam. A radim jer to zelim.
p.s. Da ne zaboravim - validirati = potvrditi neciju vrijednost
Haj' vozdra. Nadalje mozes preskakati malo naivinije.

Svaki komentar potvrdjuje neciju ligu. I kojoj pripada. Dok neko ne zna razvit pite, a ima bolji zivot. Pojede nokte ona koja ju zna razvit a zivi gore. Zašto? Zasto se ne prihvati tudji izbor zivota? Zasto se ceka necije trehanje od pod? Samo jer je birala muskarca koji ce joj obezbijedit sve? Kome nece morat razvijat pite da bi on bio sretan i zadovoljan s njom?Julia-Klara wrote:Zanimljivo je kako su ljudi sigurni u "svoje lige".
Ako su vama dobre, nisu nuzno takve iza druge. I obratno.

SisterIbrahim wrote:da prevedem. Znaci ruzni bi bili sami jer nisu nikog privukli? Znas sestro mozda jednog dana shvatis musliman od kojeg jezika i ruku nisu sigurni drugi neće osjetit miris dzenneta. Da pojednostavimo tu sada i trac.
Trece, pusti ljude da zive kako hoce, da biraju koga hoce. Da se dive kome hoce.
Čarobni wrote: Čitanje između redova je pozitivna osobina samo za 0.1 od 10 osoba, ostalih 9.9 lupaju k'o Maksim po diviziji. Nebitno je li u pitanju pisani ili govorni jezik, započnu li razgovor sa "Znači...", drži ih na oku.![]()
Čuti ono što u govoru nije rečeno je vještina samo tak'a.
Aaa stete.Sve ispunih samo na ovom pado i to i tu za 50 %Mala_Mu wrote:Treba biti
Pametan
Dobar
Samouvjeren
Samostalan
Da drzi datu rijec
Da je odgovoran
Vrijedan
Posten
Zabavan , da me nasmijava..
Da je sirokih shvatanja, postuje razlicitosti ( veoma bitno)
Visokne zelim bas da mu jedem pitu s glave

Heidi wrote:
Ne.SisterIbrahim wrote:da prevedem. Znaci ruzni bi bili sami jer nisu nikog privukli? Znas sestro mozda jednog dana shvatis musliman od kojeg jezika i ruku nisu sigurni drugi neće osjetit miris dzenneta. Da pojednostavimo tu sada i trac.
Trece, pusti ljude da zive kako hoce, da biraju koga hoce. Da se dive kome hoce.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests