Kakvog muškarca žele žene?
Moderator: spacebound
Re: Kakvog muškarca žele žene?
Pola sata sam opisivao svoje vrline na prethodnoj strani i ni lajk nisam dobio

Ama taki dobar zasluzujes 40 zena a ne 4Nole wrote:Pola sata sam opisivao svoje vrline na prethodnoj strani i ni lajk nisam dobio![]()
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
cek da vratimo stranicuNole wrote:Pola sata sam opisivao svoje vrline na prethodnoj strani i ni lajk nisam dobio![]()
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Nekom je bitno s kim ce lec, drugom opet s kim ce se probudit. Razliciti karakteri, razlicite zelje, a zemlja se i dalje okrece.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Smanji ribu, zeza te (ne)iskrenost.Nole wrote:Pola sata sam opisivao svoje vrline na prethodnoj strani i ni lajk nisam dobio![]()
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

Haj uključi karmu da te nagradim, pa je ondaK isključi.Heidi wrote:Nekom je bitno s kim ce lec, drugom opet s kim ce se probudit. Razliciti karakteri, razlicite zelje, a zemlja se i dalje okrece.
Samo sabura
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Heidi wrote:SisterIbrahim wrote:Al Dobro navikli smo da liga koja je drugima ostala nedostižna, uvijek ispada najgora.
Kakav je to osjecaj kad je dobro nedostizno?
Posto nemam mogucnost da ti povecam karmu, moram ovako.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Lavlje_srce wrote:Heidi wrote:![]()
![]()
![]()
Ne.SisterIbrahim wrote:da prevedem. Znaci ruzni bi bili sami jer nisu nikog privukli? Znas sestro mozda jednog dana shvatis musliman od kojeg jezika i ruku nisu sigurni drugi neće osjetit miris dzenneta. Da pojednostavimo tu sada i trac.
Trece, pusti ljude da zive kako hoce, da biraju koga hoce. Da se dive kome hoce.
Poenta
napisanog
je: (obratiti paznju sad)
da
je
karakter
bitniji
od
izgleda.
Nema kod mene traca, kazem sta imam i kome imam. Od mog jezika i ruku si sigurna. Ne bih rekla da to vrijedi i za tebe. Hocu reci, pocisti svoju avliju prije nego uperis prst na drugoga. A Juliu mi ne diraj, zbog nje sam se ukljucila u ovu besmislicu od diskusije s tobom.
Divi se ti kome hoces, ali to radi za sebe i ne reklamiraj vlastite izbore javno. Posebno ne pod plastom vjere ( istovremeno spominjuci 'ligu' i slicne nebuloze). Ili barem nauci prihvatiti poraz sportski.
Od mene imas jedno veliko mahanje s obzirom da ti je problem moj izbor zivota
(s obzirom da mi je u pp recena ista ta recenica, sad mozes mislit na sta si spala kad je to vidjeo drugi forumas) ipak ti si se nadovezala mog nacina zivota, nacina izbora , osoba kojima se ja divim, u sklopu teme, a jedino pravo koje ti imas, jeste da me ignorises.
Moj izbor je bio 15 godina stariji muskarac, koji ce mi pruziti sve, koji je zreo, i drzi me kao kap vode na dlanu. Pored kojeg ne mroam sljakat. Ako imas problem sa mojim izborom, to nije moj problem. Nije moj problem sto ti imas problem sto ja volim starije muskarce. Ja cu uvijek ostati nedostizna ljudima poput tebe, jer tebi preostaje jedino ibret na moja priznanja, na ono sto ja zaista jesam. Meni ne treba maska, niti tudje
Last edited by SisterIbrahim on 21 Feb 2016, 14:15, edited 1 time in total.
SPINERKA wrote:![]()
nole--idi dodaj da ne ---juris druge muske
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
OMG.SisterIbrahim wrote:Od mene imas jedno veliko mahanje s obzirom da ti je problem moj izbor zivota![]()
Toliko o tracu i mirisu Dzenneta.(s obzirom da mi je u pp recena ista ta recenica, sad mozes mislit na sta si spala kad je to vidjeo drugi forumas) ipak ti si se nadovezala mog nacina zivota, nacina izbora , osoba kojima se ja divim, u sklopu teme, a jedino pravo koje ti imas, jeste da me ignorises.
Nemoj vise molim te. Sad se sluzis i lazima.Moj izbor je bio 15 godina stariji muskarac, koji ce mi pruziti sve, koji je zreo, i drzi me kao kap vode na dlanu. Pored kojeg ne mroam sljakat. Ako imas problem sa mojim izborom, to nije moj problem. Nije moj problem sto ti imas problem sto ja volim starije muskarce.
Pokazi muzu ko ti se dopada (na to se odnosio moj komentar), pa nam prenesi svidja li se i njemu.
Memento Mori
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
greeneyes wrote:Haj uključi karmu da te nagradim, pa je ondaK isključi.Heidi wrote:Nekom je bitno s kim ce lec, drugom opet s kim ce se probudit. Razliciti karakteri, razlicite zelje, a zemlja se i dalje okrece.
Ma nisu to moje misli, ja to samo pamtim, jer sama ne bih dosla do tih dimenzija, pa rasprsim u prostor.
Al nek je oko nas lijepih slova i rijeci. Samo tako cu da vas hranim ....
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Nekad mi je i ona jedna što imam mnogoBiba wrote:Ama taki dobar zasluzujes 40 zena a ne 4Nole wrote:Pola sata sam opisivao svoje vrline na prethodnoj strani i ni lajk nisam dobio![]()
Ma nekad davno bila jedna baba u komšiluku što me hvalila al umrla, pa sad moram samgreeneyes wrote:Smanji ribu, zeza te (ne)iskrenost.Nole wrote:Pola sata sam opisivao svoje vrline na prethodnoj strani i ni lajk nisam dobio![]()
- greeneyes
- Hadžija

Znam da nisu, ali su svakako lijepe.Heidi wrote:greeneyes wrote:Haj uključi karmu da te nagradim, pa je ondaK isključi.Heidi wrote:Nekom je bitno s kim ce lec, drugom opet s kim ce se probudit. Razliciti karakteri, razlicite zelje, a zemlja se i dalje okrece.
Ma nisu to moje misli, ja to samo pamtim, jer sama ne bih dosla do tih dimenzija, pa rasprsim u prostor.
Al nek je oko nas lijepih slova i rijeci. Samo tako cu da vas hranim ....
Dabome, trebamo se okružiti lijepim stvarima, riječima, dosta je negative.
Samo sabura
SisterIbrahim je napisao/la:
-senzitivno je pitanje--ali se moze pitati
--jesi li ti 'hendikepirana osoba''
Moj izbor je bio 15 godina stariji muskarac, koji ce mi pruziti sve, koji je zreo, i drzi me kao kap vode na dlanu. Pored kojeg ne mroam sljakat
-senzitivno je pitanje--ali se moze pitati
--jesi li ti 'hendikepirana osoba''
- greeneyes
- Hadžija

Trebao si snimiti te njene riječi hvale.Nole wrote:Ma nekad davno bila jedna baba u komšiluku što me hvalila al umrla, pa sad moram samgreeneyes wrote:Smanji ribu, zeza te (ne)iskrenost.Nole wrote:Pola sata sam opisivao svoje vrline na prethodnoj strani i ni lajk nisam dobio![]()
Samo sabura
Mislio sam da će doveka biti živa i faliti menegreeneyes wrote:Trebao si snimiti te njene riječi hvale.Nole wrote:Ma nekad davno bila jedna baba u komšiluku što me hvalila al umrla, pa sad moram samgreeneyes wrote:Smanji ribu, zeza te (ne)iskrenost.Nole wrote:Pola sata sam opisivao svoje vrline na prethodnoj strani i ni lajk nisam dobio![]()
- greeneyes
- Hadžija