Eee, ali Monroova doktrina...
Nek se niko ne miješa u poslove oko nas, inače će bit belaja.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Eee, ali Monroova doktrina...

Za Ruse? Ak ti mozes izabrat izmedju ustase i četnika pa podrzavat jednog to ne znaci da je svatko takav,nekom su zločinci i jedni i drugi.Ima ljudi jbo ga ti nismo svi pokvareni licimjeri.Matan wrote: 03 Jan 2026, 21:37 Jebote, jedini ja za zapad..za zlocince..
svi ostali za Ruse, Kineze i svjetku pravdu..

Dobro, reci mi ko te spasao 95...harlekin wrote: 03 Jan 2026, 21:42Za Ruse? Ak ti mozes izabrat izmedju ustase i četnika pa podrzavat jednog to ne znaci da je svatko takav,nekom su zločinci i jedni i drugi.Ima ljudi jbo ga ti nismo svi pokvareni licimjeri.Matan wrote: 03 Jan 2026, 21:37 Jebote, jedini ja za zapad..za zlocince..
svi ostali za Ruse, Kineze i svjetku pravdu..
Deal je prvenstveno pao sa onima u Venecueli koji bi mogli poduzet nešto i napravit hrkljuš koji bi prouzročio mnogo razaranja i silne pogibije pa na kraju opet popušit.Fuddo wrote: 03 Jan 2026, 21:17Ma neki je deal pao
Oni su bili dole poslovno, vojno
Cak je i neka delegacijs iz Kine stigla dan prije napada
Mozda da mu poruce da se preda vez gubitaka.
Nagadjamo bezveze, ko zna sta je bagra sve smislila.
Šta ćete poduzeti kad vam je Hegset fino kazao da se ne zayebavate sa big boyem?Fuddo wrote: 03 Jan 2026, 21:43 Ma mescini ovo nece tek tako proci.
Nesto su smrljali u proceduri.
Morao je kongres odobriti.

pa nije ni obamiFuddo wrote: 03 Jan 2026, 21:43 Ma mescini ovo nece tek tako proci.

Vjerovatno mislis na one sto su 91 uveli nam embargo,da se ne mozemo branit,npr Srebrenicu odbranit necim,na te spasitelje mislis?

zato sto je vodja narko kartela i diktator, osporio demokratski izabranog predsjednika itd. sloboda

pa nije ni obamiSkin wrote: 03 Jan 2026, 21:51 [quote=Fuddo post_id=8619774 time=<a href="tel:1767473029">1767473029</a> user_id=3289]
Ma mescini ovo nece tek tako proci.
Znam, al nisu na vlasti oni koji bi to sad mogli iskoristiti.

Hoce, sigurno. Negdje tamo oko 3075. godine. Sve tece polahko i po planu trodnevne specijalne. Malo se gine za svaki dulum, al et.Mutevelija wrote: 03 Jan 2026, 21:51 Rusija bi trebala osvojiti sve do Njemacke, kad Amerika može kidnapovati predsjednika suverene države , što ne bi mogla i Rusija se razmahati

Pa šta se ima moralisti jednoj strani kad ni ona druga nije ništa boljaMelek wrote: 03 Jan 2026, 22:00Hoce, sigurno. Negdje tamo oko 3075. godine. Sve tece polahko i po planu trodnevne specijalne. Malo se gine za svaki dulum, al et.Mutevelija wrote: 03 Jan 2026, 21:51 Rusija bi trebala osvojiti sve do Njemacke, kad Amerika može kidnapovati predsjednika suverene države , što ne bi mogla i Rusija se razmahati
Ota borba zahtijeva kad se gine da se pjeva![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest