Azuriraj me. Zasto?
AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2970 times
- Been thanked: 3388 times
- Status: Offline
Re: AMERIKA
nepotreban komentar, samo ti znas zasto ga pises. srbija, kao ni npr. sirija, ruanda, etiopija, nije u zapadnoj hemisferi i nema veze s tom politikom. na listi su zemlje u kojima je usa smjenjivala vlade u latinskoj americi, to je monroe doktrina kojom su americki kontinenti posebna sfera utjecaja odvojena od evrope (da evropa ne smije kolonizirati i intervenisati u zemljama latinske amerike), a rooseweltovim dodatkom usa je prosirila svoju ulogu i postala regionalni policajac..koriste vojnu silu za odrzavanje stabilnosti i zastitu svojih interesa u zemljama poput kube, dominikanske republike, nikaragve.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14425 times
- Been thanked: 24263 times
Ajebesga, kad je bila raspravo o drzavnoj imovini, on reko kako mu nije jasno sta je belaj na kogagod se upise, svakako su tamo neke njive bezveze. Et, od tad je njiva
Dozvolite da se obratimo
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3966 times
- Been thanked: 7340 times
Pa to i nisu neke drzave..Skin wrote: 03 Jan 2026, 22:21nepotreban komentar, samo ti znas zasto ga pises. srbija, kao ni npr. sirija, ruanda, etiopija, nije u zapadnoj hemisferi i nema veze s tom politikom. na listi su zemlje u kojima je usa smjenjivala vlade u latinskoj americi, to je monroe doktrina kojom su americki kontinenti posebna sfera utjecaja odvojena od evrope (da evropa ne smije kolonizirati i intervenisati u zemljama latinske amerike), a rooseweltovim dodatkom usa je prosirila svoju ulogu i postala regionalni policajac..koriste vojnu silu za odrzavanje stabilnosti i zastitu svojih interesa u zemljama poput kube, dominikanske republike, nikaragve.
najbolje da su sve pod kontrolom Amerike..
bilo bi im bolje..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 262 times
- Been thanked: 164 times
- Status: Online
Znam, al nisu na vlasti oni koji bi to sad mogli iskoristiti.
A one rockove zombije to ne zanima, za njih je zakon mrtvo slovo na papiru.
[/quote]
Sve PO zakoni 2 clan napisao Sam ti to prije 5 stranica
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Sve PO zakoni 2 clan napisao Sam ti to prije 5 stranica
[/quote]
Nije.
Zato su smutili da je policijska akcija koju vodi doj
Samo sto prvi put policija lupa sa b2
Al bolivaskurac, ti bi isto drvio i da je po Montani lupo.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Puno su ti uzeli dunuma I usputile istrijebili ukrajinsku mladost bice im za par godina skole prazne ko.i u srbaMelek wrote: 03 Jan 2026, 22:00Hoce, sigurno. Negdje tamo oko 3075. godine. Sve tece polahko i po planu trodnevne specijalne. Malo se gine za svaki dulum, al et.Mutevelija wrote: 03 Jan 2026, 21:51 Rusija bi trebala osvojiti sve do Njemacke, kad Amerika može kidnapovati predsjednika suverene države , što ne bi mogla i Rusija se razmahati
Ota borba zahtijeva kad se gine da se pjeva![]()
- rocko
- Inventar foruma

Nije.
[/quote]
Ti znas da smo.mi eksperti u stvaranju neprijtelja dovedeno do savrsenstva mozemo te ubijedit da ti je rodjena mati najveci dusmanin kad trebamo.opravdati kakvu invaziju
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2970 times
- Been thanked: 3388 times
sto bi rekao rum, pa ja.Matan wrote: 03 Jan 2026, 22:25Pa to i nisu neke drzave..Skin wrote: 03 Jan 2026, 22:21
nepotreban komentar, samo ti znas zasto ga pises. srbija, kao ni npr. sirija, ruanda, etiopija, nije u zapadnoj hemisferi i nema veze s tom politikom. na listi su zemlje u kojima je usa smjenjivala vlade u latinskoj americi, to je monroe doktrina kojom su americki kontinenti posebna sfera utjecaja odvojena od evrope (da evropa ne smije kolonizirati i intervenisati u zemljama latinske amerike), a rooseweltovim dodatkom usa je prosirila svoju ulogu i postala regionalni policajac..koriste vojnu silu za odrzavanje stabilnosti i zastitu svojih interesa u zemljama poput kube, dominikanske republike, nikaragve.
najbolje da su sve pod kontrolom Amerike..
bilo bi im bolje..
pa eto ostaje da se vidi kako ce se to sve odvijati
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4082 times
Nisam to ja Trampe, ja nosam kačket sa tvojim imenom, nisam bogami, to je AI napravila. 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Klanjam džematile po parkovima.
- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 24477 times
- Been thanked: 10627 times
-
panter7
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 315 times
aferimrocko wrote: 03 Jan 2026, 22:28Puno su ti uzeli dunuma I usputile istrijebili ukrajinsku mladost bice im za par godina skole prazne ko.i u srbaMelek wrote: 03 Jan 2026, 22:00
Hoce, sigurno. Negdje tamo oko 3075. godine. Sve tece polahko i po planu trodnevne specijalne. Malo se gine za svaki dulum, al et.
Ota borba zahtijeva kad se gine da se pjeva![]()
cuj istrijebili???
ovdje i bog vozi mercedes, sto veci smrad to bolje ces proc
- rocko
- Inventar foruma

Kad zatres I sjeme i.pleme tada si istrijebio narod , nema nesto Puno nativa u USA a nekad ih bilo vise nego sve doseljenika na cijeloj Istocnoj obali, srbadija htjela rat sad izumiru citavi krajevi PO manjem entitetu istrijebljeni . Ako nista drugo nas najveci uspjeh je da smo se rijesili i onih legala na Vozuci I u Bos. Krajini
U manjem.entitetu skupa sa povratnicima I'ma ih manje od 700k stanovnika.
A iskreno libo me za ukrajinske cetnike ti su zajedno sa rusima I srbima klali.po Bosni a pokazali su svoje pravo lice Prema Arapima Crncima iz Afrike Muslimanima prve sedmice rata 2022 kada su iste sutali nogama sa vozova I autobusa
Kod Putina mnogo drugacija situacija
Last edited by rocko on 04 Jan 2026, 08:30, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma

Prije neki dan mu je dolazila ekipa iz srbijeLaser wrote: 03 Jan 2026, 22:51 Nisam to ja Trampe, ja nosam kačket sa tvojim imenom, nisam bogami, to je AI napravila.![]()
- rocko
- Inventar foruma

Nije.
[/quote]
Stozer demokratama porucuje opet cemo u oluje
Da Veliki Trump uhapsi Hitlera Demokrate bi branile Hitlera eno brane Mandura , nisu normalni jebeni kult
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4457 times
- Been thanked: 3434 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Grad Chicago je nastao 1833 godine i od prvog dana ima problem sa kanalizacijom. Nevjerovatbo.
Dozvolite da se obratimo
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 847 times
- Been thanked: 1275 times
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 847 times
- Been thanked: 1275 times
kultura raznih igrica, filmova su odradili svoje s ovom generacijom pogotovo omladine, sve je ovo toliko trivijalno i normalizovano postalo u mozgovima
juce neki americki streamer govori, i to medju najpopularnijim sto postoje, kad si ovoliko jak i mozes da izvrsavas moc ti si bog i zakoni ne vrijedi za tebe, kazete medjunarodni sud? ja i?
ja nezz jel iko u historiji ovako za sebe tvrdio a da mu ubrzo nije dosla lekcija da nije bog
ovo je sve pred kijamet, katastrofa sta reci drugo
juce neki americki streamer govori, i to medju najpopularnijim sto postoje, kad si ovoliko jak i mozes da izvrsavas moc ti si bog i zakoni ne vrijedi za tebe, kazete medjunarodni sud? ja i?
ja nezz jel iko u historiji ovako za sebe tvrdio a da mu ubrzo nije dosla lekcija da nije bog
ovo je sve pred kijamet, katastrofa sta reci drugo
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28446 times
- Been thanked: 32498 times