O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 24452 times
- Been thanked: 10614 times
- Status: Offline
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3945 times
- Been thanked: 7298 times
- Status: Online
Re: O čemu trenutno razmišljate?
I to je jedna od vjestina..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8213 times
- Been thanked: 19313 times
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4450 times
- Been thanked: 3406 times
Hidrofor? Sigurno mu uteko luft iz kazana, treba se dopumpati. Ako je samo voda u kazanu bez dijela zraka, nema pritiska i pali se svako malo 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9711 times
- Been thanked: 9904 times
Mogu jesti sve što nije ukusno. Sve!ElTriconi wrote: 28 Dec 2025, 18:23 Sta vi morete jest? Mislio sam da je meni najgore sto moram izbjegavat 70% hrane a izgleda dobro sam proso![]()
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Maja
- Administrator

Ali pali se kad niko ne otvara cesme. Inace znam kad povuce zrak pa kad otvoris cesmu cesto se pali, puno cesce nego inace, ali sad se pali kad su cesme zatvorene
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4450 times
- Been thanked: 3406 times
Mozda je dotjero do 100% voda u kazanu. Onda kad pomalo cigura u WC solji (sto je cesto normalno) moze biti dovoljno da se pali svako malo 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Maja
- Administrator

Uradicu ovo testiranje sutra. Sad sam zatvorila vodu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9921 times
- Been thanked: 8570 times
Danas sam bila u CM-u s bratićem koji ima osam godina. Dok sam razgledala neku kozmetiku i on je okolo razgledao šta ima na policama, naravno s milion pitanja šta je ovo, kako se koristi, mogu li da pomirišem....Naravno ja na sve odgovaram dok me nije pitao a šta je ovo, i pokaže mi na kutijice, kad ono prezervativi. Stanem, ne znam šta mu kažem, a onda on rečebez da sačeka moj odgovor, ma ovo su izgleda neke cigarete i produži dalje.
Razmišljam kako djetetu od osam godina objasniti šta je prezervativ. Šta biste mu vi rekli?
Moram i brata pitati da li je s njim razgovarao o seksualnosti.
Razmišljam kako djetetu od osam godina objasniti šta je prezervativ. Šta biste mu vi rekli?
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
- Has thanked: 7052 times
- Been thanked: 5040 times
Zao mi cuke sto su ga u Zenici ubili Medo kazu simbol grada.Bem im mrtve ko god zivotinju ubije ili udari
End after ol jo maj wondervol
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2915 times
- Been thanked: 24136 times
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2915 times
- Been thanked: 24136 times
Nek brat to.Ako podjes objasnjavat najebala si.Zizi wrote: 04 Jan 2026, 00:08 Danas sam bila u CM-u s bratićem koji ima osam godina. Dok sam razgledala neku kozmetiku i on je okolo razgledao šta ima na policama, naravno s milion pitanja šta je ovo, kako se koristi, mogu li da pomirišem....Naravno ja na sve odgovaram dok me nije pitao a šta je ovo, i pokaže mi na kutijice, kad ono prezervativi. Stanem, ne znam šta mu kažem, a onda on rečebez da sačeka moj odgovor, ma ovo su izgleda neke cigarete i produži dalje.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3945 times
- Been thanked: 7298 times
Nista, kazes mu ne znam..Zizi wrote: 04 Jan 2026, 00:08 Danas sam bila u CM-u s bratićem koji ima osam godina. Dok sam razgledala neku kozmetiku i on je okolo razgledao šta ima na policama, naravno s milion pitanja šta je ovo, kako se koristi, mogu li da pomirišem....Naravno ja na sve odgovaram dok me nije pitao a šta je ovo, i pokaže mi na kutijice, kad ono prezervativi. Stanem, ne znam šta mu kažem, a onda on rečebez da sačeka moj odgovor, ma ovo su izgleda neke cigarete i produži dalje.
stas dijetetu objasnjavati o tome, nacice ono samo na internetu..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24205 times
Da sam bi blizu reko bi malom, to ti tetki vise ne trebaHAVANA wrote: 04 Jan 2026, 09:19Nek brat to.Ako podjes objasnjavat najebala si.Zizi wrote: 04 Jan 2026, 00:08 Danas sam bila u CM-u s bratićem koji ima osam godina. Dok sam razgledala neku kozmetiku i on je okolo razgledao šta ima na policama, naravno s milion pitanja šta je ovo, kako se koristi, mogu li da pomirišem....Naravno ja na sve odgovaram dok me nije pitao a šta je ovo, i pokaže mi na kutijice, kad ono prezervativi. Stanem, ne znam šta mu kažem, a onda on rečebez da sačeka moj odgovor, ma ovo su izgleda neke cigarete i produži dalje.
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55034 times
- Been thanked: 9822 times
Kurton, koristi se zbog kurtoazijeZizi wrote: 04 Jan 2026, 00:08 Danas sam bila u CM-u s bratićem koji ima osam godina. Dok sam razgledala neku kozmetiku i on je okolo razgledao šta ima na policama, naravno s milion pitanja šta je ovo, kako se koristi, mogu li da pomirišem....Naravno ja na sve odgovaram dok me nije pitao a šta je ovo, i pokaže mi na kutijice, kad ono prezervativi. Stanem, ne znam šta mu kažem, a onda on rečebez da sačeka moj odgovor, ma ovo su izgleda neke cigarete i produži dalje.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5261 times
- Been thanked: 7459 times
Sanjala sam nešto ružno. Ne znam tačno šta. Samo znam da nije bilo prijatno.
I tako je već neko duže vrijeme.
Loših snova se uopšte ne sjećam a lijepih (koji su inače puno češći) da. I to baš i u nekim sitnim detaljima.
I tako je već neko duže vrijeme.
Loših snova se uopšte ne sjećam a lijepih (koji su inače puno češći) da. I to baš i u nekim sitnim detaljima.
Svijest ima sidrište.
- Zizi
- Forum [Bot]
Ovo dijete samo rafala pitanja, a navikao da tetka na sve odgovara. Prosto mi teško prihvatiti da ne znam šta da odgovorim.HAVANA wrote: 04 Jan 2026, 09:19Nek brat to.Ako podjes objasnjavat najebala si.Zizi wrote: 04 Jan 2026, 00:08 Danas sam bila u CM-u s bratićem koji ima osam godina. Dok sam razgledala neku kozmetiku i on je okolo razgledao šta ima na policama, naravno s milion pitanja šta je ovo, kako se koristi, mogu li da pomirišem....Naravno ja na sve odgovaram dok me nije pitao a šta je ovo, i pokaže mi na kutijice, kad ono prezervativi. Stanem, ne znam šta mu kažem, a onda on rečebez da sačeka moj odgovor, ma ovo su izgleda neke cigarete i produži dalje.
- Zizi
- Forum [Bot]
E, baš će dijete od osam godina kada pročita na internetu razumjeti šta je to.Matan wrote: 04 Jan 2026, 09:27Nista, kazes mu ne znam..Zizi wrote: 04 Jan 2026, 00:08 Danas sam bila u CM-u s bratićem koji ima osam godina. Dok sam razgledala neku kozmetiku i on je okolo razgledao šta ima na policama, naravno s milion pitanja šta je ovo, kako se koristi, mogu li da pomirišem....Naravno ja na sve odgovaram dok me nije pitao a šta je ovo, i pokaže mi na kutijice, kad ono prezervativi. Stanem, ne znam šta mu kažem, a onda on rečebez da sačeka moj odgovor, ma ovo su izgleda neke cigarete i produži dalje.
stas dijetetu objasnjavati o tome, nacice ono samo na internetu..
Nije valjda da sa svojim sinom nisi razgovarao o ovoj temi?
- Zizi
- Forum [Bot]
Samo što onda ide pitanje, a što joj sada ne treba
Eto opet belaja kako odgovoriti
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31388 times
- Been thanked: 29121 times
Tako i moj sin u tim godinama. Milion pitanja a ja uvek sa strpljenjem i poslusam i odgovorim da on shvati.Zizi wrote: 04 Jan 2026, 12:19
Ovo dijete samo rafala pitanja, a navikao da tetka na sve odgovara. Prosto mi teško prihvatiti da ne znam šta da odgovorim.![]()
I JEDNOM eto JEDNOM sam bila u frci i rekla ne znam sine
A on: PA TI NISTA NE ZNAS MAMA