Ko govori o pokrivanju ja govorim o minićima i dekolteu.SisterIbrahim wrote:Onda bi svaka bila pokrivena.Mutevelija wrote:Pa ko želi da mu čaršija vidi nešto što bi on volio da samo vidi?I da je pokrivena, uzimam primjer. Lijepo lice zna odusevit druge. Krupne zenske oci itd. Lijepo lice. Osmijeh. Onda ispada ne treba se ni nasmijati.
Za koga se sređuju žene?
Moderator: spacebound
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
- Status: Offline
Re: Za koga se sređuju žene?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
Ne znam za koga se sreduju druge zene ali ja se prvo sredujem za sebe...ako sam zadovoljna izgledom onda se osjecam dobro
A sredena mogu biti i u trenirci...ako mi pase trenirka taj dan
Doduse ja bas nisam neki tip top tip koji ne izlazi iz kuce nenasminkan...niti volim preveliku opterecenost izgledom u svakom trenutku
Doduse ja bas nisam neki tip top tip koji ne izlazi iz kuce nenasminkan...niti volim preveliku opterecenost izgledom u svakom trenutku
Nikada te prezaliti necuvila wrote:Ne znam za koga se sreduju druge zene ali ja se prvo sredujem za sebe...ako sam zadovoljna izgledom onda se osjecam dobro
Question everything.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27948 times
Za mene
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Hannibal Lecter wrote:Za mene prvenstveno
Vladimir RUS wrote:Za mene.
E jbgRum wrote:Za mene
🐽
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Mala_Mu wrote:Ma samo za muskarce sigurno , citav svijet se vrti oko vas![]()
Daily Mail. ---isreazivanja- s kojim se slazem--zasto se zene --SREDUJU
To uključuje traženje naznaka celulita, promatranja izrasta na kosi, uočavanje viška kilograma te vjenčanog ili zaručničkog prstena, otkrili su istraživači.
Više od polovice žena uživa u uspoređivanju s drugima, a omiljeno mjesto za promatranje im je plaža.
Oko trećine žena više je zadivljeno ženama atraktivnog izgleda i oblikovanih mišića nego sa stasitim muškarcima.
Dok jedna od deset žena uvijek želi bolje izgledati od drugih pripadnica svoga spola, oko 40 posto njih kaže kako ne promatraju druge na "zločest" način, već iz puke zabave.
Tako polovica žena prilazi nepoznatim ženama kako bi pohvalile njihov izgled, a najčešći komplimenti odnose se na odabir djeće,
dok 86 posto žena kaže kako nikad ne bi pristupilo muškarcu s istim pohvalama.
.Ako u restoran udje zgodan par --zena ce prvo zenu -skenirati.
To uključuje traženje naznaka celulita, promatranja izrasta na kosi, uočavanje viška kilograma te vjenčanog ili zaručničkog prstena, otkrili su istraživači.
Više od polovice žena uživa u uspoređivanju s drugima, a omiljeno mjesto za promatranje im je plaža.
Oko trećine žena više je zadivljeno ženama atraktivnog izgleda i oblikovanih mišića nego sa stasitim muškarcima.
Dok jedna od deset žena uvijek želi bolje izgledati od drugih pripadnica svoga spola, oko 40 posto njih kaže kako ne promatraju druge na "zločest" način, već iz puke zabave.
Tako polovica žena prilazi nepoznatim ženama kako bi pohvalile njihov izgled, a najčešći komplimenti odnose se na odabir djeće,
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Ja govorim opcenito. Figura, izgled, kad zena ima grudi ne treba joj izvaljen dekolte sa push up grudnjakomMutevelija wrote:Ko govori o pokrivanju ja govorim o minićima i dekolteu.SisterIbrahim wrote:Onda bi svaka bila pokrivena.Mutevelija wrote:Pa ko želi da mu čaršija vidi nešto što bi on volio da samo vidi?I da je pokrivena, uzimam primjer. Lijepo lice zna odusevit druge. Krupne zenske oci itd. Lijepo lice. Osmijeh. Onda ispada ne treba se ni nasmijati.
Last edited by SisterIbrahim on 21 Feb 2016, 20:11, edited 1 time in total.
Izadjes li ti kad nenasminkana u grad?Mala_Mu wrote:Ma samo za muskarce sigurno , citav svijet se vrti oko vas![]()
Question everything.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1617 times
- Been thanked: 1464 times
dogovorite se za koga se konkretno sređuju...Hannibal Lecter wrote:Hannibal Lecter wrote:Za mene prvenstvenoVladimir RUS wrote:Za mene.Rum wrote:Za mene
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Ovdje se izgleda pocelo kategorisati, da lijepa djevojka obavezno mora bit napucana i nasminkana. A ne mora.. Moze izgledat obicno a da privuce druge.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Ma da da bi ih drugi vidjeli kako su zgodne, za druge, i kako bi se onda osjećale poželjne i atraktivne.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Pa da. A jos interesantnije sto se tako ne oblace nit dotjeruju svojim dragim. Neg obicno nesta bezveze od pidjame, nekih starih skula, trenerke itd. Sto u kuci nisu u nekim farmerkama koje oblace vani? Zašto se kod kuce mora hodat u papučama, a ne u stiklama? Zasto se presvlace cim se vrate kuci odnekle?Mutevelija wrote:Ma da da bi ih drugi vidjeli kako su zgodne, za druge, i kako bi se onda osjećale poželjne i atraktivne.
Ovo je istina. Zene se vise sredjuju radi drugih zena, vec radi muskaraca. Godinama se mucim da cojeka u ovo ubijedimSPINERKA wrote:Daily Mail. ---isreazivanja- s kojim se slazem--zasto se zene --SREDUJU
Kad sretnem lijepo uredjenu zenu (pod tim ne mislim striktno da joj se sve obline vide, nit da joj sve na "na izvolite") znam je "nosit" u glavu nekoliko narednih dana, dok mi se to nije nikad desilo s dotjeranim muskarcima. Na njih nekako zaboravim cim im ledja okrenem.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Nemam nista protiv ni ako se sredjuje da je gledaju muskarci. Nikad nisam bio ljubomoran.
A istina je da zena zeni umije naci mane koje muskarac ni ne primjecuje.
A istina je da zena zeni umije naci mane koje muskarac ni ne primjecuje.
. . . . . . . . .
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5195 times
- Been thanked: 7349 times
Prvo za sebe pa onda za sve one koji vole vidjeti sredjeno zensko.
E sad zavisi kako se ko dotjera i kako to servira.
E sad zavisi kako se ko dotjera i kako to servira.
Svijest ima sidrište.
Hajde da apsolviramo ovu temu jednom više:
ŽENE SE SREĐUJU ZBOG SEBE...ženama je urođeno da se lickaju i pickaju, te satima sede ispred ogledala....to im je u genima, to je jače od njih. Nama muškarcima to nikako ne može smetati osim kad idemo skupa negde pa moramo čekati da se doteraju, a još kad idu i supruga i ćerka nije na odmet bensedin....mada posle godi kad su pored tebe onako lepe i doterane.
ŽENE SE SREĐUJU ZBOG SEBE...ženama je urođeno da se lickaju i pickaju, te satima sede ispred ogledala....to im je u genima, to je jače od njih. Nama muškarcima to nikako ne može smetati osim kad idemo skupa negde pa moramo čekati da se doteraju, a još kad idu i supruga i ćerka nije na odmet bensedin....mada posle godi kad su pored tebe onako lepe i doterane.