AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24312 times
- Status: Online
Re: AMERIKA
Mogu oni svrasvat na ovo, bez trupa na zenlji je sviranje kurcu.
Danas slusam geerala americkog, penzioner ko nas rocko i sad samo sere, vice da su venecualci pametno odigrali.
Izvbjegli sukob, eto vam ovaj mazlum vodite ga, jebat ga, imamo istih konja za izvoza. I sta si napravio, nista?
A haj stisni petlju pa posalji ljude u onu djungletinu, Irak je mila majka kakvo bi sranje bilo.
Danas slusam geerala americkog, penzioner ko nas rocko i sad samo sere, vice da su venecualci pametno odigrali.
Izvbjegli sukob, eto vam ovaj mazlum vodite ga, jebat ga, imamo istih konja za izvoza. I sta si napravio, nista?
A haj stisni petlju pa posalji ljude u onu djungletinu, Irak je mila majka kakvo bi sranje bilo.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Tu nam ga zabio kad je sletio, al haj, duga prica.Laser wrote: 04 Jan 2026, 18:16Onomad '92 su kidnapovali i našeg tamo na aerodromu u sred Šehera Silnog, pa smo ih opet nadyebali.Rum wrote: 04 Jan 2026, 18:00 U Venecueli su kidnapovali Predsjednika, u Bosni i Hercegovini su osudili nevinog Premijera, koji je još uvijek u zatvoru, suspendirali nam Ustav na jedan dan i nametnuli vladu F BiH.
Za Venecuelu Tramp izjavljuje da je učinio bogatom državom, a nas su, svjedočimo bacili u dužnički ropstvo.
Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4092 times
- Status: Offline
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 164 times
Oni dobili slobodu , demokratski izabranog Predsjednika mi dobili svoju naftu usputile iskarindjali ruse I kineze. svi dobri.
I to sve sa par ranjenih
- rocko
- Inventar foruma

- rocko
- Inventar foruma

Kad SE bude jebavalo zovem te u Venecuelu da te NE mimoidjeFuddo wrote: 04 Jan 2026, 09:15 Ako nista, sad cemo ovih ludaka ko sto je rocko natrpat na brodove i poslat da jebu one po venecuelama mjesto nas da jebu oko kuce.
Plus nafta
Win win
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3943 times
- Been thanked: 2969 times
ko ce jebavat .....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- rocko
- Inventar foruma

Zatvorio je Veliki Trump granicu znas Ono ljestve od 7 metara Ako je Zid 6 metara ispalo Ako tjeras ove sto su u USA Niko vise neulazi u USA fentanyl dolazi iz Kine u MexicoKrokodil Behko wrote: 03 Jan 2026, 21:59Skin wrote: 03 Jan 2026, 21:53
zato sto je vodja narko kartela i diktator, osporio demokratski izabranog predsjednika itd. sloboda
Open AI kaže da 90% od ukupno uvezenog kokaina u USA stigne iz Meksika, a fentanila 98%
Vidi nasta su spali karteli u Mexico
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- rocko
- Inventar foruma

Nije stigao ni zatvoriti vrata od bunkera kada su ga uhvatili, za njega je Sadam bio Josip Broz kad dodje do skrivanja.Quds wrote: 04 Jan 2026, 09:43Matane, bruka njih ne voli Madura... zamisli ti, na tvoju avliju dođe da kopa bunare po njoj i govori da je voda njegova. A, da znaš šta se dole radilo prije svega ovoga. Koliko je samo nevinih ljudi zaplatilo glavom, da ovo sve prođe ovako lako, bez ikakvog otpora.Matan wrote: 04 Jan 2026, 09:35 Ovaj bolesni narod sto nosa Madurove slike i pruza mu podrsku, nista razlike izmedju Vucicevi glasaca..
jedem travu, ali branim mafiju..u glavi, gram mozga..
- rocko
- Inventar foruma

Njima pacovi I riza, rusima je receno nema pomagati kini kada dodje vrijeme za to a za uzvrat NEMA sankcija povratak na Zapadno TrzisteQuds wrote: 04 Jan 2026, 09:45I, znači, ako ćeš sa Kinezima, kurko, sad ćemo mi to sebi uzeti?Matan wrote: 04 Jan 2026, 09:25 Znate one filmove o korumpiranim politicarima i generalima
Latinske Amerike i gladnom i bosom narodu..
nije to daleko od istine..
sve i poskidati i uvesti demokratiju..
i sto je najgore, svaki saradjuje sa Rusima a sad poceli i sa Kinezima..
mutni poslovi, a niko nista ne pita..
- rocko
- Inventar foruma

Kada SE te desilo , znam za lazi I obmane Eno zbog takvih lazi sav BBC rukovodstvo otpusteno Jos moraju platiti Velikom Trumpu odstetu,Quds wrote: 04 Jan 2026, 09:48Trump bi sada bukvalno bio u zatvoru za pokušaj krađe i nasilno osporovanje izbora, da se nije uvalio u Bijelu Kuću. I, takav će da priča o ''sumnjivim'' izborima, a ti pušiš njegovu priču?Matan wrote: 04 Jan 2026, 09:44 Sad citam da je tijekom zadnje sumnjive pobjede Madura, poginulo 28 ljudi u neredima a 2400 uhapseno..
e toliko o idiotu..
ali nije ga to uhapsilo, vec priblizavanje Kini i Rusima..
a Amerika ipak zeli kontrolu nad tolikom naftom u svom dvoristu..
pametno, bolje oni no Kinezi i Rusi..
jedina kradja je dosala od Demokrata ,
Veliki Trump je pobijedio 3 puta na izborima , matematika 2016 80 miliona glasaca, 2020 110 milona , 2024 81 million , gdje nestadose onih 29 miliona umrli od Covida?
Nego sta ovo ispade u Fullton County ispade da je Veliki Trump I Gulliani bili upravu
- rocko
- Inventar foruma

Ko ti je sta oteo, ko te silovao, ocito nisi ubijen?Quds wrote: 04 Jan 2026, 09:52To kako ti gledaš je tipični mainstraim narativ. Strašilo u kukuruzu za vrane. Nije to baš tako. Naravno, Amerika ima i mora imati svoju ulogu, ali ovo što se radi, od kako su neokonzervatvci preuzeli kormilo je silovanje, otimačina i ubistva. Bez adrese ze žalbu. Pitao bih te da nisi u Evropi.Matan wrote: 04 Jan 2026, 09:49
Pa jedina sila koja je malo bolja od ostali..
jel razumijes, da bez Amera bi svijet otisao u tri lijepe..
Rusi bi dosli u Bosnu, Kinezi bi razjebali svijet svojim jeftinim reprodukcijama,
zavladao bi srednji vijek..
- rocko
- Inventar foruma

Shell Oil, nediraj nam u Naftu I Petrol Dollar za to likvidiramo , popalimo I solju zaspemo da SE narednih 5 genracija kad ko kaze nedam naftu necu petrol dollar da ga rodjena mati u kadi udavi.Quds wrote: 04 Jan 2026, 10:00Sve OK. Maduro koruptiran do kosti. Nego, reci mi koliko je takvih po svijetu? I, kada i od koga je Amerika dobila mandat da bude šerif za korupciju u svijetu, sa pravom da skida takve sa vlasti, te zauzme resurse u državi? Eto im Maduro, ako je to bilo to, taman i da negdje nađeš odgovor na ovo što sam te pitao. Ne bi li sa njegovim skidanjem (opet pitam, otkuda mandat za to), trebalo da bude to to? Obezbijedi demokratske izbore što prije, i završeno...ali, neće biti tako jel'da?Matan wrote: 04 Jan 2026, 09:54
Pa pitam te kako zemlja najbogatija naftom na svijetu ima toliko sirotinje..
kao da glavni grad ima najvise ubistava po danu na svijetu..
kako je Madruro pobijedio na izborima, kako..
- rocko
- Inventar foruma

stvarno tezak nam je taj dug, uh skinuli Smo masu onim novim tarifama.tuzlak1212 wrote: 04 Jan 2026, 10:02imaju oni isto beskucnika ko USA, samo nemaju 36 triliona dolara duga ko Ameri, koje se trose i cirkulisu pa se ne zavaravaju da je ekonomija dobraMatan wrote: 04 Jan 2026, 09:54
Pa pitam te kako zemlja najbogatija naftom na svijetu ima toliko sirotinje..
kao da glavni grad ima najvise ubistava po danu na svijetu..
kako je Madruro pobijedio na izborima, kako..
kao negdje drugo gdje ima duga svih vrsta i gdje malo ko kucu ima al hej oni mogu uhapsit stranog predsjednika brze nego sto ti dodje burger s korpe, znaci ok je sve
USA je sve vise novi sovjetski savez, samo vojnu silu nude jer u svemu ostalom druge zemlje svijeta su ih stigle a u necemu i prestigle
ko je ba Nas stigao Ili prestigao. niti rusi nit kinezi nisu ustanju Izvesti vojnu operaciju par hiljada kilometara od kuce. dok god Smo mi jedini sa tom sposobnoscu da za 12 sati mozemo stici I uci u borbu na bilo kojoj tacki u svjetu mi SE pitamo.
- rocko
- Inventar foruma

Necemo zemlju , Al daje nasu naftu , Eno odose da osposobe one pumpe.Fuddo wrote: 04 Jan 2026, 10:13Kolko ja kontam, oni su samo zasraliQuds wrote: 04 Jan 2026, 10:08
Poginulo bi mnogo više (ironično), da staza nije utabana prije dva mjeseca, moj Fuade. Eto, trebaju nam zahvaliti još, pizda im materina.
Ona sto je bila zamjenik marudu sad je president i vice ne damo vam zemlju
Valjda ce sad morati i nju hapsiti, sta li
- rocko
- Inventar foruma

Imas ti kakve dokaze za te tvrdnje specijalac?Quds wrote: 04 Jan 2026, 10:13A, de ti navedi ijedan slučaj gdje je to Amerika uradila iz merhameta prema narodu tih zemalja. A, danas, Trumpova administracija je korumpiranija od one Putinove.Matan wrote: 04 Jan 2026, 10:10 Ljudi moji, navedite mi jednu demokratsku i uredjenu zemlju, koju je Amerika napala..
sve rezimi, do bola korumpirani i ludjacki..
- rocko
- Inventar foruma

Nalog za hapsenje postoji od 2020 to sto su Kamala I Bajdo bili nesposobni pa SE ovaj osilio Eno ga sad u Brooklyn brine SE Kako da zastiti straznju ruputuzlak1212 wrote: 04 Jan 2026, 10:14nije to stvar, sta tebe boli briga koji su rezimi u tudjoj drzavi koja se tebe ne tice, ne gledaj svijet kroz svoju Becku prizmu, ova demokratija u Evropi ne postoji dugo ni koliko najmladje selo ili bunar u tim rezimimaMatan wrote: 04 Jan 2026, 10:10 Ljudi moji, navedite mi jednu demokratsku i uredjenu zemlju, koju je Amerika napala..
sve rezimi, do bola korumpirani i ludjacki..
ja u svojoj kuci hodam gol i ti odlucis meni uletit slikat me i uhapsit i reci da je u tvojoj kuci zabranjen biti gol pa ces uhapsit mene u mojoj kuci
nema tu logike ni opravdanja da nekog drugog diras
i ta prica Venecuela je nekog htjela napast ne pije vode ako se nije desilo