panter7 wrote: 04 Jan 2026, 23:51
rocko wrote: 04 Jan 2026, 20:09
Situaciji u Ukrajini je pocela neke 2014 kada nije SE postovala volja naroda, pa onda 8 godina napada na rusku manjinu I nakraju ode Ukrajina ko drzava,
nikave to veze NEMA sa 1992 osim patetike
o cemu ti bulaznis ko CE SE vratiti? mi smo izgubili vise civila cak I Dio vojnih gubitaka je uzrokovan babinom zapadnom Bosnom, I dalje Nas je bilo procentualno vise, a I'ma 50 godina srbi imaju 2 max 3 dijece. Ako je Jovanom Dusan poginuo 1993 a Jovan imao njega I kcerku pazi sad NEMA dusanove dijece jer SE nije ozenio samim time NEMA Jovan unucadi od sina zato danas prazna skola. Hos veliki Srbiju pa sad gledaj prazne njive prodji Krajinom pas vidjeti prazne sela ,, sto nije vani Ili u grobu nastanilo se u mojoj Posavini I Dio su tih 700k .
Ljudino bilo na CNN jedino Ako tebi I CNN nije ruskoj glasilo. sutali vikali crkini umri izlazi da uvale svoje na vozove I autobuses Prema Poljskoj.
Ja srbi to radilie Bez odobrenja kriscanskih europski drzava Koje nisu htijele Muslimansku Drzavu u Europi, da su mogli Kako I Turske da SE rijese .
Joj koliko je tebi u ratu bilo godina 10-12? kakvi rusi bolan tad bili jad I bijeda, nisu za kifle imali , koga CE oni gurati smrzavali SE PO moskvi u stanovima bilo na stotine mrtvih , ruskinje SE sa doktoratima udavale za tipove iz trailer parkova Koji slazu police u Walmartu da SE najedu I ogriju.
Pa sav plin na kojem SE kuhalo I grijalo u cijeloj Bosni I Hercegovini dolazio iz ruskog gazproma. Ono kad Fuddi I meni u kuhinji Ferida isprzi jaja przila ih na ruskom plinu.
Nabijem ruske I Ukrajinske cetnike I jedni I drugi klali PO Bosni, samo ja SE NE pretvaram da Sam zaboravio ukrajince I njihove ucescu u Genocidu nit sanjam da CE oni nekako unisti rusiju I Srbiju jer sutra bi ti isti ukrajinici opet sa srbima klali PO Bosni, pokazale su to sve posijete bivsoj YU do sada, PO par Dana I ugovori o saradnji u srbijij , privire u Zagreb a Bosna ko da Smo sugavi. ni da privire.
dismr prica, prava cetnicka
od ugrozenosti, preko plebiscita do GENOCIDA
ista mantra u Ukrajini
predaj nuklearno, proglasi svoju teritoriju, ko ne slusa, balkon, banana, a ponekad se zatvori, a bogami i otruje
sad kad te trapm nogira (u BiH ne smijes), nego kod putka pa pravac front u Ukrajinu (jebat ce te Ukrajinci, samo tako)
jebeno kad ti asfalt udari i u noge i u glavu
Nema sta pobio si sve moje navode usput ja Sam Vojvoda
Od koga ja to nesmijem u BiH , meni ba srbadija nije mogla zabraniti da idem u svoju Kucu , neki pozdrave kad prodju ulicom vecina gleda ispred sebe nesmiju se ni okrenuti Prema meni znaju da kod mene u avliju po svom nahodjenju iz avlije ide se sa nogama naprijed sto se kaze u mom kraju u kolo se Sam hvatas is kola kada te pustimo
Nema ba vise ukrajinaca satrali ih rusi sad sve spalo na kolumbijce
Nego de mi reci jelde ti vjerujes u crno bijeli svijetu?
Ono oni zlo mi dobri .
Sta mislis jesmo li i mi imali kakav logor ili.koga osudjenog ko. ratnog zlocinca ?
Jado jadni smjesan si sa prijetnjama nekim ukrajincima.
Mogu da te vidim kako vristis na ukucane I kako ti se smije komsiluk.kada te vide .