Sve je bolje od tog caja, mislim da je i tecni sapun ukusnijiimmuno wrote: 01 Jan 2026, 22:04Sad da je ukusan nije ali kad moras ....zbog toga sam ubacivala zeleni caj i od kamilice to mi dodji ko slastica u odnosu na ovaj caj .....ElTriconi wrote: 01 Jan 2026, 22:02 Ja sam pio taj caj jednom kad nisam umro. Ne znam ni sta mi je bilo ali znam da je bio taj caj![]()
Detoks
Moderator: Krokodil Behko
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55653 times
- Been thanked: 9923 times
- Status: Offline
Re: Detoks
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6711 times
- Been thanked: 6043 times
Kapsule sto sam objavila sadrze to sto je immuno objavila. 
Lakse popit kapsulu, posebno ako je caj fuj.
Lakse popit kapsulu, posebno ako je caj fuj.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Greengo
- Sitna buranija

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 36 times
Sto samo 14 dana?uvijek_kontra wrote: 01 Jan 2026, 21:47Moze naravno.Greengo wrote: 01 Jan 2026, 21:25 Ja bas dobio dijagnozu, zamascena jetra. Probat cu. Ne znam moze li onaj limunov sok iz flasice, da se ne cijedi svjezi posto je peglativno.
@Bego, dobra napomena da grejp smeta mnogim lijekovima. Kako sam shvatio usporava djelovanje.Ali samo 14 dana, s obzirom da je zima. I izbaci slatkise, bar za to vrijeme.
Nije lose da 1x ili 2x godisnje napravis to, kod nas svi 2x godisnje uzimamo ove kapsule. Jako dugo su na trzistu i zaista imaju fenomenalne rezultate. Ima u DM, ako ne bas te, neke koje sadrze "pegasti badelj". Izvini, ne znam na bosanski kako se zove.
Slatko je dio problema, stvorila se navika svaku noc i to kasno jer nikad nisam imao problem sa tezinom. I onda neprimjetno primijetis da se nabacilo i kila i viska gdje ne treba.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6711 times
- Been thanked: 6043 times
Savjet strucnjaka. Da se ne optereci previse jetra jer je zimski cas. U proljece mozes opet i duze. To vazi za maslinovo sa limunom. Kapsule uzimas bar mjesec, dva i poslije mjesec dana trebalo bi vec da se vide rezultati.Greengo wrote: 05 Jan 2026, 19:13 Sto samo 14 dana?
Slatko je dio problema, stvorila se navika svaku noc i to kasno jer nikad nisam imao problem sa tezinom. I onda neprimjetno primijetis da se nabacilo i kila i viska gdje ne treba.
A kad god se radi detoks jetre, izbaci se slatko i alhokol i proces jos brze ide. Vidjeces, ako budes dosledan, otic ce i koji kilogram viska.
Last edited by uvijek_kontra on 05 Jan 2026, 21:17, edited 1 time in total.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26249 times
- Been thanked: 26865 times
- Status: Online
Nisam zapalio mjesec.
Ybomajku ako nisam jos ruzniji nego sam bio prije ..ovaj ,ne ruzniji,tuzniji..tuzniji.
Ybomajku ako nisam jos ruzniji nego sam bio prije ..ovaj ,ne ruzniji,tuzniji..tuzniji.
dream of spring...
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13547 times
- Been thanked: 14761 times