Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
- Status: Offline
Re: Sarajevo: Namjerno gaženje pješaka do smrti
...jest ovaj klempav..... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Al ovo je bas cudno. Obicno je gornji dio uha klempav a vidi ovog.
A jes ovo lud grad. Svaki cas nekog prenese i poludi
A jes ovo lud grad. Svaki cas nekog prenese i poludi
🐽
- supersonic
- Poneki mu pročitamo

a nes nista fino ocekivati od takvih ljudi... 
Are u player or pretender..
Ne kontam. Piše da je namjerno gaženje a ne može se smatrati ubojstvom.
Tako je otac našeg dilera traktorom letio da pogazi ženu. Znao je da bi manje ili nikako odgovarao.Poslije je tu ženu opet pokušao ubiti. Na kraju je on ubijen
Tako je otac našeg dilera traktorom letio da pogazi ženu. Znao je da bi manje ili nikako odgovarao.Poslije je tu ženu opet pokušao ubiti. Na kraju je on ubijen
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- drugrankovic
- Inventar foruma

Traktorom na zenu...
otac dilera...
bibo molim te ne spominji ga vise, evo ja vjerujem da je njegov i papagaj ako ga je doticni imao, bio sigurno najomrazenija pticurina slavonske zupanije...
otac dilera...
bibo molim te ne spominji ga vise, evo ja vjerujem da je njegov i papagaj ako ga je doticni imao, bio sigurno najomrazenija pticurina slavonske zupanije...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Nisu oni uopce omrazeni. Imaju puno prijatelja.drugrankovic wrote:Traktorom na zenu...
otac dilera...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9904 times
- Been thanked: 11724 times
- Status: Online
Bugojno: Mladić se ubio skokom sa Plave bolnice

Kako prenose lokalni portali nastradali dječak je Šefko Hadžić iz Glamoča, koji je bio smješten u Đačkom internatu Sultan Ahmed Bugojno.
Bio je učenik prvog razreda Tehničke građevinske škole u Bugojnu, a razlozi samoubistva još nisu poznati.
Prema navodima portala Bugojno-danas.info, njegovi prijatelji tvrde da je bio sa djevojkom u jednom lokalu u popodnevnim satima, nakon čega se sam zaputio u drugi bugojanski lokal u kojeme je proveo nekoliko vremena. Na kraju je otišao prema “Plavoj bolnici” na Obješenici gdje je, nažalost, počinio samoubistvo.
(avaz)
Re: Bugojno: Mladić se ubio skokom sa Plave bolnice
Teško se njegovim roditeljima...
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Ubio se momcic zbog ljubavi, vjerovatno.
Samo sabura
U mom komsiluku bas tih godina momak-se takodje bacio sa 5 sprata . Na prozoru su cak bili i oni strikovi za susenje veza-, svejedno pao je .
Cula sam taj zvuk-udar na zemlju.
Razlog -ljubav djevojka, zabavljao se sa komsinicom, --stalno su bili skupa, sve izgledalo ok --no jedno vece ....
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Treba ljubav zakonom zabraniti i izbrisati iz mozga te receptore za ljubaF.
Samo sabura
greeneyes wrote:Treba ljubav zakonom zabraniti i izbrisati iz mozga te receptore za ljubaF.
vidi Bibe --zasto ?
KAKO ONA SVOJU DJECICU SREDJUJE
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Bio je u nekom internatu. Da nije neka repriza Mahira?
Ama pisala sam da se aktivira centar u mozgu isti kojimse aktivira i kod pravog ludila..kontas..SPINERKA wrote:![]()
vidi Bibe --zasto ?
KAKO ONA SVOJU DJECICU SREDJUJE
Dakle zdraviji si kad nikog ne volis ..kontas, al hbga ja vec navikla ..imam jedno ludilo..meni dosta
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Počelo suđenje čovjeku koji je Samru i Sabinu poslao u smrt?

U Grazu u Austriji počelo je suđenje Mirsadu Omeroviću (34), poznatom kao Ebu Tejma, koji se između ostalog tereti za radikalizaciju i vrbovanje maloljetnica Samre Kešinović i Sabine Selimović, koje su u aprilu 2014. godine otišle u Siriju, prenosi austrijski Thelocal.at.
On se optužnicim tereti za ubistvo, terorizam, te poticanje drugih na krivično djelo zbog čega mu može biti izrečena kazna zatvora od 20 godina.
mirsad omerovic
Omerović je uhapšen u novembru 2014. godine nakon što su ga duži vremenski period pratile austrijske sigurnosne agencije, a istražni organi u Austriji smatraju da je jedan od ključnih ljudi u ISIL-ovoj terorističkoj mreži.
Navodno je najodgovorniji za radikalizaciju Samre Kešinović i Sabine Selimović za koje se već godinu tvrdi da nisu žive. On se tereti i za radikalizaciju preko 160 osoba koje su se pridružile ISIL-u u Siriji.
U stanu Omerovića, kako tvrdi austrijski tužitelj, pronađen je kompjuter u kojem su se nalazili detaljni podaci o tome kako napraviti bombu koja može biti kontrolirana sa daljine, koristeći mobilni telefon.

omerovic1
Tužitelj je tokom svog izlaganja rekao i kako je Omerović “putovao Evropom kao pop zvijezda na turneji” te kako je “govorio kako islam treba širiti po svijetu kroz džihad”.Istaknuo je i da je optuženi imao svoj YouTube kanal preko kojeg je “ispirao mozak” mladim ljudima. Omerović je bio jedan od lidera takozvane “Bosanske ćelije” u Beču koja je bila “centar finansiranja i logističke podrške džihadističkim aktivnostima u Evropi”
Sudija Stephan Mertens je odredio da će dijelovi suđenja biti zatvoreni za javnost kako bi se zaštitili pojedini svjedoci.Omerović je rođen u Tutinu (Srbija), a u BiH je bio poznat po svojim predavanjima u kojima je propagirao mržnju i netoleranciju.
Seksualna robinja Samra Kešinović (17), austrijska državljanka porijeklom iz BiH, silovana je i tretirana kao seksualna robinja prije nego je pretučena na smrt. To tvrdi bivša zarobljenica, koja je poznavala Samru i njenu prijateljicu Sabinu Selimović (15). Samra i Sabina su zajedno pobjegle 10. aprila 2014. godine iz Beča gdje su živjele s porodicama i priključile se terorističkoj organizaciji Islamska država (ISIL) u Siriji.
“Daily Mail” je pisao, pozivajući se na riječi zarobljenice iz Tunisa, kako je Samra Kešinović, neposredno prije smrti, bila korištena kao seksualna robinja boraca ISIL-a, te da su Samra i Sabina živjele zajedno u istoj kući i bile su “poklon za nove borce ISIL-a”. Djevojčicama koje su putem interneta namamljene u tzv. sveti rat, jezivi prizori koje su vidjele postali su nepodnošljivi.
Samra i Sabina svakodnevno su gledale javna pogubljenja, šibanja i zračne napade. Kada je Samra pokušala da pobjegne iz Rake, džihadisti su je mučki pretukli na smrt. Pretpostavlja se da je Sabina Selimović poginula u borbama, ali to nije službeno potvrđeno.
http://www.inmedia.ba/pocelo-sudenje-co ... ao-u-smrt/
Ne razumijem zasto bi on bio kriv za nesta sto su krivi tudji roditelji.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8105 times
- Been thanked: 19115 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Re: Počelo suđenje čovjeku koji je Samru i Sabinu poslao u s
Neka kukavica. Što nije otišao sam da zalijepi u Siriji i riješen problem.
Re: Počelo suđenje čovjeku koji je Samru i Sabinu poslao u s
Mladi su ponekad svojeglavi...traze identitet...mnogi su i odrasli slicno zaglibili...a sta ocekivati od onoga koji ispire mozak..nista dobro...
Sunac im balavi..oje su pobjegle..sigurno im nije bilo lose ko segrtu Hlapicu...
Sunac im balavi..oje su pobjegle..sigurno im nije bilo lose ko segrtu Hlapicu...