AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41566 times
- Been thanked: 28354 times
- Status: Offline
Re: AMERIKA
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4465 times
- Been thanked: 3448 times
De ponovo pročitaj, ako znaš. Nije se bilo ništa još ni ustanovilo je li napad ili nije ali odmah terorista. Federalne vlasti baš traže konflikt iz nekog razloga.rocko wrote: 07 Jan 2026, 23:57Napad na fed agent je akt terorizma a lijepo I'm se govori manite se corava posla jok hoce cepa guzici.Melek wrote: 07 Jan 2026, 23:34 Ali nevjerovatna stvar. Federalne vlasti je već proglasili teroristom (akt terora) i to bez da je zvanična istraga do kraja provedena. Joj velesilo, j.... te u šupak![]()
Ubiuse je pred zenom njenom rodjenom
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4465 times
- Been thanked: 3448 times
Tačno se vidi da su je ucmekali samo jer je bježala i da je izbjegavala oba federalna kriminalca.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3977 times
- Been thanked: 7355 times
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 164 times
Prvo imaju snimci iz vise uglova jasno se vidi opalila ga autom , ometanje u rad federalnih sluzbenika napad smrtonosno silom na federalne sluzbenike sa ciljem izazivanja straha je terorizma.Melek wrote: 08 Jan 2026, 05:25De ponovo pročitaj, ako znaš. Nije se bilo ništa još ni ustanovilo je li napad ili nije ali odmah terorista. Federalne vlasti baš traže konflikt iz nekog razloga.rocko wrote: 07 Jan 2026, 23:57
Napad na fed agent je akt terorizma a lijepo I'm se govori manite se corava posla jok hoce cepa guzici.
Ubiuse je pred zenom njenom rodjenom
Federalni Agenti rade svoj posao , ludaci u dem.parti napucavaju ljude sa glupostima kao bore se protiv nacista gestapa I sl. Budalastine , ne oni napadaju federalne agente a svako ko mislim da ce tu pobjediti treba Malo se podsjetit na ruby ridge , waco I sl. Da bude svjestan da je linija u pjesku za napad na agenta je odgovor smrtonosnom silom.
Nego jesi naucio razliku izmedju parlamentarne monarhije , Ustavne republike I demokracije?
- rocko
- Inventar foruma

Nego pitanje Ako je ovaj iz cbp kriv jel onda trebamo zatvoriti onog iz capitol.policije sto je prije 5 godina I 1 dan ubio Babbit , ona nikoga nije dotakla samo razbila prozora na vratima od sale kongresa?
Isti ljudi koji su trazili dozivotne za ucesnike 6 Januara 2020 danas pokusavaju opravdari napade na Federalne Agente .
Licjemjerstvo ili manijak licnih stavova pa podrzavamo sta god nam servira Demokratska propaganda masina?
Isti ljudi koji su trazili dozivotne za ucesnike 6 Januara 2020 danas pokusavaju opravdari napade na Federalne Agente .
Licjemjerstvo ili manijak licnih stavova pa podrzavamo sta god nam servira Demokratska propaganda masina?
- rocko
- Inventar foruma

Pod jedan treci koji je sroko je bio ispred vozila ovo su federalni Agenti rade svoj posao i Ako vjerujes da je Neko kriminalac I cini krivicno djeli nesmijes pociniti krivicno djelo kao odgovor .Melek wrote: 08 Jan 2026, 06:02 Tačno se vidi da su je ucmekali samo jer je bježala i da je izbjegavala oba federalna kriminalca.
Nego ona je zivjela u Kansas City Missouri likvidirana u Minneapolis Minnesota za one koji neznaju geografiju USA distanca izmedju Kansas City Missouri I Minneapolis Minnesota je 706 kilometara. To je distanca ko od Sarajevo do Graza Austrija .
Tezak je zivotu profesionalnih prosvjednika
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10092 times
- Been thanked: 17087 times
- Status: Online
Boga mi sam dugo mislila da si trol, al jok. Samo si tesko dusevno bolestan covjek.rocko wrote: 07 Jan 2026, 20:40Opravdano
Oni nemoraju cekat da ih zgazi , vozilo je smrtonosno oruzje
Ko igra glupe igre dobije glupe nagrade
Rekao Sam ti nexajebavaj se sa Border Patrol .I ne siri laznjake sa Twitter
,
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3835 times
- Been thanked: 1547 times
Hladnokrvno ubistvo. Mani ba više šuplje o republikama, monarhijama i kurcima. Ovo je prešlo svaku mjeru. Ne nagovaraju Demokrati nikog ni na šta ali luđačka administracija itekako dala odriješene ruke ovim banditima, koji su izgleda tu ne zbog plate, nego da ispune svoje krvničke nagone.rocko wrote: 08 Jan 2026, 06:34Prvo imaju snimci iz vise uglova jasno se vidi opalila ga autom , ometanje u rad federalnih sluzbenika napad smrtonosno silom na federalne sluzbenike sa ciljem izazivanja straha je terorizma.Melek wrote: 08 Jan 2026, 05:25
De ponovo pročitaj, ako znaš. Nije se bilo ništa još ni ustanovilo je li napad ili nije ali odmah terorista. Federalne vlasti baš traže konflikt iz nekog razloga.
Federalni Agenti rade svoj posao , ludaci u dem.parti napucavaju ljude sa glupostima kao bore se protiv nacista gestapa I sl. Budalastine , ne oni napadaju federalne agente a svako ko mislim da ce tu pobjediti treba Malo se podsjetit na ruby ridge , waco I sl. Da bude svjestan da je linija u pjesku za napad na agenta je odgovor smrtonosnom silom.
Nego jesi naucio razliku izmedju parlamentarne monarhije , Ustavne republike I demokracije?
Ovo više nije Amerika.
- rocko
- Inventar foruma

Zasto sto ukazujem na fakte.spacebound wrote: 08 Jan 2026, 06:54Boga mi sam dugo mislila da si trol, al jok. Samo si tesko dusevno bolestan covjek.rocko wrote: 07 Jan 2026, 20:40
Opravdano
Oni nemoraju cekat da ih zgazi , vozilo je smrtonosno oruzje
Ko igra glupe igre dobije glupe nagrade
Rekao Sam ti nexajebavaj se sa Border Patrol .I ne siri laznjake sa Twitter
,
Potpuno zdrav .
Kod ove je bas ono sama pala sama se ubila
Nego ad hominem nije nista nego dokaz da jedan nemoze pobiti sugovornikove tvrdnje
Sjecas se kad Fuddo postavio uradak kao neki frajer bjezi od border patrol a na frajeru koji je kao border patrol lazni kacket I ja mu kazem take ce zajebancije nekoga kostati zivota I tako bi.
6 Januara 2020 Ashli Babbit razbila prozora ma vratima sale Kongresa I capitol police je ubila pazi prozor razbila .
A ovo je potegla iz Kansas City Missouri u Minneapolis Minnesota
To ti je distanca od Doboja do Minhena , kao sto znas I sama Doboj Minhena je tu negdje ko od Kotorskog do Grapske
Last edited by rocko on 08 Jan 2026, 07:27, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma

Pa sta je treba da place dok je zaustavlja smrtonosnom silom?Quds wrote: 08 Jan 2026, 06:54Hladnokrvno ubistvo. Mani ba više šuplje o republikama, monarhijama i kurcima. Ovo je prešlo svaku mjeru. Ne nagovaraju Demokrati nikog ni na šta ali luđačka administracija itekako dala odriješene ruke ovim banditima, koji su izgleda tu ne zbog plate, nego da ispune svoje krvničke nagone.rocko wrote: 08 Jan 2026, 06:34
Prvo imaju snimci iz vise uglova jasno se vidi opalila ga autom , ometanje u rad federalnih sluzbenika napad smrtonosno silom na federalne sluzbenike sa ciljem izazivanja straha je terorizma.
Ovo više nije Amerika.
Mislim ti to znas iz svoga bogatog iskustva u federalnoj policijskoj sluzbi.
Nezna Melek razliku izmedju Ustavne republike , Demokratije I parlamentarne monarhije .
Demokrati potpucavaju na napade na federalne agente jebiga izgubili su izbore jok nemoze to bez da pokusava da pravi pizdarije .
Znas da CBP je najbrojnija policijska sluzba u USA I'ma ih 130 hiljada da su oni neke ubice zlikovci pa bolan pobilibi za ovih 10 mijeseci 13 miliona .
Rade ljudi svoj posao.
Nego kad vidis zandar zaustavio nekoga zbog prebrze voznje a ti odmah ga blokiraj autom I kada ti kaze skloni se ti se zaleti na njega autom.
Ja cu ti doci na dzenazu.
Problem je sto su demokrati pricali nece zid raditi nemozes izvrsiti izgone miliona illegalca I sad nidje nikoga da prelazi granicu , miliona vec deportovanih ispade sve se moze kada se hoce I to boli Demokrate .
Jesi zaboravi January 6ti 2020 kad capitol police ubi Ashli Babbit sto je razbila prozora ma vratima sale Kongresa?
Vazda je na ovakve poteze policija u USA odgovarala smrtonosnom silom
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22840 times
- Been thanked: 20932 times
Vidim svojim očima. Ovo nisu istrenirani agenti.rocko wrote: 07 Jan 2026, 23:55Agent bio ispred vozila ,vozilo smrtonosno oruzje da GA je zgazila Isla bi u zatvor mozda bi bila i smrtna kazna ,on reagovao skroz u skladu sa pravilimaMasamune wrote: 07 Jan 2026, 23:14 Ovo gore je čisto ubistvo. Točkovi su već bili u desno okrenuti. Nije imala namjeru da nekog pregazi i to je jasno kao dan.
Ova životinja što je ubila nadam se da će da će ga poslati u zatvor i tamo nek se raspadne do smrti.
On nemora biti I stvarno opasnosti mada je bio , da upotrijebi smrtonosnu silu.
Vidim ti imas bogato iskustvo ko fed agent.
Kao da su spavali kad su im objašnjavali šta mogu raditi i kad to mogu raditi. Nisu policija. Ne znaju šta mogu i trebaju raditi. Ovo su divljaci pušteni sa lanca.
Ovo je prekomjerna upotreba sile. Čisto kao dan.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
To su divljaci koji bi sutra prešli u Trumpovu privatnu paravojsku.
Kao što su bili SS-ovci na početku uoči WW2 to je i ICE trenutno tamo.
Last edited by Masamune on 08 Jan 2026, 07:31, edited 1 time in total.
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3835 times
- Been thanked: 1547 times
Mani ba...mislio sam da se u većini stvari i zezaš, što bi bilo i OK. Ali, da ti je ovo bila kćerka, pitao bih te ja da li bi pokušavao tu mentalnu gimnastiku radi opravdanja. Ondje je sve bilo jasno. Znaš to i ti, i ja, i milioni drugih koji su to vidjeli. Ostaje samo ostaviti po strani sve pristrasnosti, i ostaje samo jedan zaključak.rocko wrote: 08 Jan 2026, 07:20Pa sta je treba da place dok je zaustavlja smrtonosnom silom?Quds wrote: 08 Jan 2026, 06:54
Hladnokrvno ubistvo. Mani ba više šuplje o republikama, monarhijama i kurcima. Ovo je prešlo svaku mjeru. Ne nagovaraju Demokrati nikog ni na šta ali luđačka administracija itekako dala odriješene ruke ovim banditima, koji su izgleda tu ne zbog plate, nego da ispune svoje krvničke nagone.
Ovo više nije Amerika.
Nezna Melek razliku izmedju Ustavne republike , Demokratije I parlamentarne monarhije .
Demokrati potpucavaju na napade na federalne agente jebiga izgubili su izbore jok nemoze to bez da pokusava da pravi pizdarije .
Znas da CBP je najbrojnija policijska sluzba u USA I'ma ih 130 hiljada da su oni neke ubice zlikovci pa bolan pobilibi za ovih 10 mijeseci 13 miliona .
Rade ljudi svoj posao.
Nego kad vidis zandar zaustavio nekoga zbog prebrze voznje a ti odmah ga blokiraj autom I kada ti kaze skloni se ti se zaleti na njega autom.
Problem je sto su demokrati pricali nece zid raditi nemozes izvrsiti izgone miliona illegalca I sad nidje nikoga da prelazi granicu , miliona vec deportovanih ispade sve se moze kada se hoce I to boli Demokrate .
Jesi zaboravi January 6ti 2020 kad capitol police ubi Ashli Babbit sto je razbila prozora ma vratima sale Kongresa?
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ma Trumpovi botovi nema šta ne pokušavaju od spinova do svega ostalog.
Sve ono na videu je jasno kao dan i dovoljno je jednom pogledati.
- rocko
- Inventar foruma

Sta vidis jedan uradak , a koju si ti federalni akademiju u USA zavrsio?Masamune wrote: 08 Jan 2026, 07:24Vidim svojim očima. Ovo nisu istrenirani agenti.rocko wrote: 07 Jan 2026, 23:55
Agent bio ispred vozila ,vozilo smrtonosno oruzje da GA je zgazila Isla bi u zatvor mozda bi bila i smrtna kazna ,on reagovao skroz u skladu sa pravilima
On nemora biti I stvarno opasnosti mada je bio , da upotrijebi smrtonosnu silu.
Vidim ti imas bogato iskustvo ko fed agent.
Kao da su spavali kad su im objašnjavali šta mogu raditi i kad to mogu raditi. Nisu policija. Ne znaju šta mogu i trebaju raditi. Ovo su divljaci pušteni sa lanca.
Ovo je prekomjerna upotreba sile. Čisto kao dan.
Najprofesionalni momci I djevojke sve sto je trebala uraditi skloniti se sa ceste kada su joj fino kulturno rekli.
A PO kojem standardu je to prekomjerna upotreba sile?
PO federalnom I svim lokalnim standardima vozilo je smrtonosno oruzje I imaju pravo uporijebiti smrtonosnu silu da zaustave prijetnju.
Ako je ovaj kriv usput budi receno eno GA u bolnici sa unutrasnjim krvarenjem od udara autom onda hocemo li zatvoriti onog iz Capitol Police sto je 6 Januara 2020 ubio Ashli Babbit za razbijanje prozora na vratima sale Kongresa?
Tezak I rizican je zivotu profesionalnih prosvjednika
- rocko
- Inventar foruma

Botovi jebe se Velikom Trumpu za tamo neke forume na Balkanu.Masamune wrote: 08 Jan 2026, 07:33 Ma Trumpovi botovi nema šta ne pokušavaju od spinova do svega ostalog.
Mislim daj prizovi se pameti
- rocko
- Inventar foruma

Ja Sam svoju djecu vaspitao da ne idu u guzve .I bilo kakve kakve proteste , postarao se da nemoraju biti profesionalni prosvjedniciQuds wrote: 08 Jan 2026, 07:31Mani ba...mislio sam da se u većini stvari i zezaš, što bi bilo i OK. Ali, da ti je ovo bila kćerka, pitao bih te ja da li bi pokušavao tu mentalnu gimnastiku radi opravdanja. Ondje je sve bilo jasno. Znaš to i ti, i ja, i milioni drugih koji su to vidjeli. Ostaje samo ostaviti po strani sve pristrasnosti, i ostaje samo jedan zaključak.rocko wrote: 08 Jan 2026, 07:20
Pa sta je treba da place dok je zaustavlja smrtonosnom silom?
Rade ljudi svoj posao.
Zamolio bih te da neuzimas moju djecu u usta jednom smo to raspravili vec.
Jasno je meni I problem je da ja nisam pristrasan nego objektivan pr Sama je iskreirala situaciju , prvo je bloikirala saobracajnicu vozilom , sjecam se onih jadnih rudara neke 96-97 sto krenuse u Sarajevo blokirase petlju u zenici.pa ih izudara policija
Onda kad su joj kulturno rekli da se skloni sve sto je trebala uraditi je bilo reci uredu nema problema pomjericu vozilo .
Polako se parkirati I pustit ih da prodju oni su odlazili.
Ponovo te pitam jesi bio zaustavljen ikada od zandara u USA?
Znam da jesi jer oni zaustave 40 miliona ljudi godisnje , jesi bio normalan znam da jesi jer si Jos uvijek na ovom dunjaluku.
Sto se nisi zaletio na zandara autom? Odgovori to nije bar nikakvo tesko pitanje
- rocko
- Inventar foruma

Upuco je frajer iz border patrol potpuno druga agencijsMasamune wrote: 08 Jan 2026, 07:26 To su divljaci koji bi sutra prešli u Trumpovu privatnu paravojsku.
j... ga I da dokaze da je bio mozda nesto kriv dobice joj zena 80k odstete to je cijena zivota