Ak sse ja slucajno ne javim par sati,

..njih ni duban ni rakija nisu utamanili

Moderator: VIP
Al ti đeđ pušio pravi čist duvan a ne ovu hemiju što mi pušimoSalahuddin wrote:Biba wrote:Ev javljaju u vijestima da je Osijek pun bolesnika od mozdanog udara..ima i mladih od 20 godina....stres..
Ak sse ja slucajno ne javim par sati,nek se niko ne brine....ja sam na tatinu familiju..
..njih ni duban ni rakija nisu utamanili
Moj djed je pusio od 14 godine a zivio je 96 godina. Sad, ja se sve tjesim da sam na njega.
Heidi wrote:Muka mi je od vijesti, terora, muslimana, krcana, nevjernika, zidova, ateista, rivalstva na radnim mjestima, stranaca, nijemaca, zlih i glupih ljudi, zatrovanog zraka i hrane, unistavanja prirode, kapitalizma, demokratije, socijalizma, komunizma, nacizma, zena kvokvkvo, muskaraca blablbl....ama nek sve ide k vragu. Da mi je samo da nadjem neko mjesto gdje mogu bit sama, da se oslobodim ovog smeca kojim su me zatrpali.
Eh, ovo se otprilike u meni odvija kad je pun mjesec.![]()
![]()
Otkazite letove, pretrazite oblakeHeidi wrote:Muka mi je od vijesti, terora, muslimana, krcana, nevjernika, zidova, ateista, rivalstva na radnim mjestima, stranaca, nijemaca, zlih i glupih ljudi, zatrovanog zraka i hrane, unistavanja prirode, kapitalizma, demokratije, socijalizma, komunizma, nacizma, zena kvokvkvo, muskaraca blablbl....ama nek sve ide k vragu. Da mi je samo da nadjem neko mjesto gdje mogu bit sama, da se oslobodim ovog smeca kojim su me zatrpali.
Eh, ovo se otprilike u meni odvija kad je pun mjesec.![]()
![]()
Dobro....onda da ne gledamMaja wrote:Meni je od svega toga gora serija Andrija i Andjelka
[ytube][/ytube]Heidi wrote:Sta je to, neka ljubavna drama?