AMERIKA

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2919 times
Been thanked: 24190 times
Status: Offline

Re: AMERIKA

Post by HAVANA » 09 Jan 2026, 06:53

Ovi rokaju ko hitlerovi oni.Nema sudjenja.https://www.klix.ba/vijesti/svijet/pucn ... /260109001
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26180 times
Been thanked: 26812 times

Post by ironman » 09 Jan 2026, 07:57

Uvod u gradjanski rat.
Znaci dolijeva ulje na vatru,laze cim usta otvori ..

Pitanje je samo dal ce ljudi tamo istrpit ova govna il ce film puknuti prije izbora.
Kao da je neko ,neki mrzitelj SAD sastavio ekipu koja ce iznutra pocijepat SAD i onda joj dao poluge vlasti da to i uradi.
dream of spring...

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 852 times
Been thanked: 1288 times

Post by tuzlak1212 » 09 Jan 2026, 08:01

uhapsise zenu s djetetom jer ne zna social number napamet
ja nezz kako sve ovo moze izbjec rat nakon svega ovog

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10084 times
Been thanked: 17077 times

Post by spacebound » 09 Jan 2026, 08:22

Oni tamo nisu normalni, sad ce nam rocko svojim logicnim obrazlaganjem prikazane situacije to jos jednom potvrditi.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 263 times
Been thanked: 164 times

Post by rocko » 09 Jan 2026, 08:53

HAVANA wrote: 09 Jan 2026, 06:45
rocko wrote: 09 Jan 2026, 00:44

Ja Sam ponudio svakom forumasu Koji je u USA da kazu Sto to oni NE iskoce pred policajce kada pisu ticket za prebrzu voznju nekome, stanu autom ispred njih blokiraju ih i kada zandar pridje I kaze izlazi da nalete na njega autom,

Jesi primijetio Kako nijedan nije rekao NEMA problema nego tisina, znaju da bi izgubili glavu.

Trebala je mama 3 djece sjedili kuci , svirati gitaru a ne ometati federalne agente u izvrsenju zadataka.

Kao sto rece Chris Rock

fino objasnjeno

Moze neki clan zakona koji opravdava ovakav cin nad ovom zenom? Kada policajac smije pucati i ubiti covjeka u ovakvoj situaciji.Zasto nije pucao u gume,onesposobio vozilo ili nju na neki nacin kojih je bezbroj za jednog profesionalca itd I na kraju ljudskost,dje ona nesta u pm?Ubijes zenu,majku troje djece...
NEMA ovdje toga jer nepostoji ministarstvo unutrasnjih poslova kao kod Nas to ministarstvo ovdje SE bavi uklanjanjem snijega I farbanjem klupa.
Ovdje je 60-70 razlicitih uredbi, Tako NPR. zandar iz Salt Lake City Mora ponovo na akademiju Ako hoce da radi NPR u Bostonu.
Federalni Agent nemoze dobiti posao kao zandar NPR u gornjim pizdicima u Idaho nego Mora na akademiju.

Ovdje je krovna uredba da su policajci ti Koji imaju pravo da te Lise slobode I Lise zivota, Zakon NE dozvoljava nego brani ponasanja, znaci Ako zandara odluci I moze verbalizovati da je bio u opasnosti za Zivot on te moze ubiti vatrenim oruzjem, nozem, sakama , nogama hemijskom olovkom.

Upravo to sto te zbunjuje je ta ideja da on nemoze koristiti smrtonosnu silu Bez da te proba ubiti, znam zvuci cudno Ali Ako zandara izvadi pistolj I otrese metak u vazduhu( isto ti je vazi I za tebe I mene ko cvile) onda je to nedozvoljena upotreba vatrenog oruzja, ja I ti mozda izgubimo utoku Al najvjervatnije platimo kaznu on izgubi posao.

Bio si u ratu znas da gumi nece biti nista od 7.62 x39 Bez da istreses pola okvira I to sve u 2cm2 , 9mm ispuhace guma za jedno 25 -60 minuta, drugo to bi bila nedozvoljena upotreba oruzja = osta Bez posla, jel ti vjerujes da 9mm moze probiti block motora I da CE vozilo odmah stati, nista fizika nista inercija?

Onog trena kad stavis ruku na zandara Velika je Sansa da je to ti zadnja minuta na dunjaluku Ako te samo slome da zavrsis jedno 3 mjeseca u bolnici I dvije godine na fizikalnoj terapiju ljubi Kuran Casni I zahvaljuj SE Dragom Allahu sto SI ostao zivi i nisi otisao jos na kraju u tvorza.

NEMA opcija imao pistolj I to je opcija, zvuci gadno Al I on I'ma zenu, djecu, mater oca on hoce kuci na kraju smijene sve ostaloj je general poslije bitke, .
Opet to kazem zvuci gadno Al Zena , mati 3 djece NEMA STA da prati I uznemirava federalne agente Koji rade svoj posao, NEMA STA da blokira cestu, I mora biti spremana da CE je uhapsiti , kad su je krenuli hapsiti do tad je ona bar tri krivicna djela pocinila, tog momenta ona je bila za njih ista ko I Dordzo Zdralo Ili rahmetli Cele ( Bajramovic I Delalic) ja ona ja Zika Turkovic. da je otvorila vrata ugasila auto sto je jedan od agenata probao uraditi, onaj sto pokusavao otvoriti vrata a ona vozi I njega vuce a ovog sto je stajao SA desne strane ona je opalila autom I tog trena to je postalo napad smrtonosnim oruzjem I onda je on postupio kao ih treniraju na smrtonsnu silu smrtonosnom silom .

Ashli Babbit je razbila prozor an sali Kongresa I capitol police officer je upucao Januara 6-og 2021 da je sjedila kuci Ili na poslu ( imala svoj privatni biznis) bila bi ziva,

Glavno Sam zaboravio ovi federalni imaju apsolutni imunitet od krivicne /prekrsajne odgovornosti za sve sto urade kao sluzbena lica a lokalni imaju kavalifikovani imunitet isto sranje drugo ime.

Vidio si Kako Niko od forumasa u USA ne odogvori na moje pitanje zasto SE nezaletis autom na policajca, znaju da bi bili rahmetlije.

Ovo ja sto znam jer nisam zandar.
Last edited by rocko on 09 Jan 2026, 10:04, edited 1 time in total.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 852 times
Been thanked: 1288 times

Post by tuzlak1212 » 09 Jan 2026, 09:00

Glavno Sam zaboravio ovi federalni imaju apsolutni imunitet od krivicne /prekrsajne odgovornosti za sve sto urade kao sluzbena lica
ne mozes otici vise u Orwellizaciju od ovoga

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 09:02

HAVANA wrote: 09 Jan 2026, 06:53 Ovi rokaju ko hitlerovi oni.Nema sudjenja.https://www.klix.ba/vijesti/svijet/pucn ... /260109001
Bracni par obadvoje u Tren de Aragua bandi obadvoje ilegalici, on I ona umijesani u prodaju droge, prostituciju

Evo ti slike Kako izgleda njihovo auto kojim su razbili auto border patrol I umalo zgazili agenta Koji ih je upucao

Image

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 09:03

tuzlak1212 wrote: 09 Jan 2026, 09:00
Glavno Sam zaboravio ovi federalni imaju apsolutni imunitet od krivicne /prekrsajne odgovornosti za sve sto urade kao sluzbena lica
ne mozes otici vise u Orwellizaciju od ovoga
To je ovdje od Kako policija postoji kao organizovana sluzba,

Jos nemaju obavezu da te zastitie, to su sudovi presudili Tako jedno 10 puta u zadnjih 60-70 godina.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 09:06

tuzlak1212 wrote: 09 Jan 2026, 08:01 uhapsise zenu s djetetom jer ne zna social number napamet
ja nezz kako sve ovo moze izbjec rat nakon svega ovog
Cuj nezna svako to zna jer nemozes popuniti papira Bez toga, jebo te probudime uzece mi momenta da SE sjetim kad mi je kojem djetetu rodjendan Ali social security u svako doba Dana I noci.

Kakva ba rat rade ljudi svoj posao.

Pa I kriminalaca imaju dijecu cuj 16 godina moze raditi I voziti auto nije bas maksum

sve sto SI napisao je Bez osnova, neznamo STA je bio razgovor izmedju njih I vidimo samo Dio bice da je probala SE noge uhvatiti on je u DVa koraka stigo, Tako ide procedura Ako SE opires ides na zemlju I onda ruke iza ledja a sve sto cujemo njega kako SE dreci.
Last edited by rocko on 09 Jan 2026, 09:08, edited 1 time in total.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 09 Jan 2026, 09:06

Pazi.
Jos kad su ruski fasisti pokrenuli invaziju na Ukrajinu pisali smo kako to otvara presedan mnogim lokalnim cetnicima sirom planete da udare na susjede ako imaju korist.
Sad kad vidis da policija ili wannabe policija u SAD ubija svoje gradjane nekaznjeno..cak uz podrsku zvanicnih vlasti..presedan bi mogao biti strasan.
Koliko govana ima sirom planete koji mastaju o takvom scenariju kontrole..
Pizdama smetalo sto se maska morala nosit i to nasli ko mahanu protivnicima maga pokreta.
Niko nije upucan u vlastitom autu jer nije nosio masku ili jer je protestvovao protiv gender politike..
A gledaj ove majmune.
dream of spring...

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 09:18

ironman wrote: 09 Jan 2026, 09:06 Pazi.
Jos kad su ruski fasisti pokrenuli invaziju na Ukrajinu pisali smo kako to otvara presedan mnogim lokalnim cetnicima sirom planete da udare na susjede ako imaju korist.
Sad kad vidis da policija ili wannabe policija u SAD ubija svoje gradjane nekaznjeno..cak uz podrsku zvanicnih vlasti..presedan bi mogao biti strasan.
Koliko govana ima sirom planete koji mastaju o takvom scenariju kontrole..
Pizdama smetalo sto se maska morala nosit i to nasli ko mahanu protivnicima maga pokreta.
Niko nije upucan u vlastitom autu jer nije nosio masku ili jer je protestvovao protiv gender politike..
A gledaj ove majmune.
Uh nista nije bilo 2014 to ko da su Turci nama bili komsije pa uletili 1993 da zaustave srbadiju da li bi to bila invazija.

ovo su federalni agenti ( wannabe je Neko ko nije nesto a zeli to biti NPR neki SA fakultetom Kriminalistike hoce da bude zandar) policija je vazda ubijala 95% prodje nekaznjeno jer su postupali u skladu SA ovlastima, 5 % kad nisu odu u zatvor, NPR jedan Nas iz Srebrenice rahmetli je zaustavio frajera Koji je preteko njega I kolegu mu kad su SE vracali iz kafane ( policijske ovlasti NE prestaju SA zavrsetkom smijene) izvadili ga iz auta ubili boga u njemu ovaj Nas ga udarao metalnim penderkom PO glavi, osudjeni obadvojica PO godinu Dana I izgubili posao ovaj Nas SE onda ubio jedno 2 godine kasnije,

Nas momak zurio pod rotacijama I pokupio nekakvog u kolicima sto je prelazni cestu van pjesackog bio suspendovan pod istragom jedno DVa mjeseca dokazano nije krivi eno ga radi na Floridi.

Prvo rekao Sam ti brini SE Karanom, Ramom I ostalim boli te za Nas I za koga glasamo,
A da budemo jasni ona je upucana jer je napala policajca autom,
otpustena je masa ljudi is drzavne Sluzbe, Vojske zato sto nisu htjeli SE vakcinisati protivi Covid ( njihovo tijelo njihov izbor)
Poslije 6 Januara ljudi Koji tu nisi ni bili na 500 km su osudjeni I zatvoreni
Osudjivani I zatvarani ljudi koji su SE zajebavali na racun Hilliary I Billa za vrijeme Bajdena.

Tako nelupaj gluposti.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 09:20

ironman wrote: 09 Jan 2026, 07:57 Uvod u gradjanski rat.
Znaci dolijeva ulje na vatru,laze cim usta otvori ..

Pitanje je samo dal ce ljudi tamo istrpit ova govna il ce film puknuti prije izbora.
Kao da je neko ,neki mrzitelj SAD sastavio ekipu koja ce iznutra pocijepat SAD i onda joj dao poluge vlasti da to i uradi.

STA laze? Istinu govori Nas buduci Predsjednik I'ma da ih sve podere ko kauc.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 09 Jan 2026, 09:20

Maga ovca.
:D.
dream of spring...

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 09:24

spacebound wrote: 09 Jan 2026, 08:22 Oni tamo nisu normalni, sad ce nam rocko svojim logicnim obrazlaganjem prikazane situacije to jos jednom potvrditi.
PO cemu nisu normalni ovo je ba standard od kad Sam u USA. A to je decenijama. malte NE Jos par godina I zivim duze u USA nego U BiH.

Vidi bona Kako su zli ovi iz Border Patrol

Evo legenda Floride je objasnila

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 09:25

ironman wrote: 09 Jan 2026, 09:20 Maga ovca.
:D.
joj Kako si SE nadaao da CE Kamala I Tampon Tim pobjediti a Tampon ide sad u tvorza ovo je sve zbog njega I somalijaca I prevare of 9 miljardi dollara.

Ko kauc CE JD da izdere demokrate.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 09:28

Melek wrote: 09 Jan 2026, 06:46 Zano, daji više, šta čekaš :ccc
Hej ozbiljno pitanje Jel lovis SA 6x55 Swede?

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 09:54

HAVANA wrote: 09 Jan 2026, 06:48 Sudovi se jebu mjesecima,po 15 clanova porote vijeca sta ce i kako sa raznim zlikovcima,koliko robije ce dobiti...Ovaj ubi zenu hladno,ni krivu ni duznu...A cifutima lizu guzove,pedofili im u vrhu sjede,guze malu djecu,pljackaju,otimaju tudje zemlje itditd Al pjesnikinju treba odma roknut.Zlo.
12 NE 15 Koji debili moras biti da SE neizvuces iz porote, ja vazda Pismo napisem nije fer Prema mojim pacijentima da bude odsutan.
Ovaj radio svoju posao I'ma imunitet I Tako to ide, znas STA Nas narod kaze o rogatim I usatim I da SE nije bosti SA rogatim a fed. gov beli ima velike rogove.

Pedofile Smo smijenili izglasali Velikog Trumpa Koji voli zrelo zensko ( pedofili SA Epstinom na celu su svi iz Demokratske partije )
Izrael kupac oruzja I korisne budale ( u fed. zatvorima I'ma 10 jevreja Koji leze za spijuniranje USA military za Izrael) toliko o tom prijateljstvu.
Malu dijecu su zlostavljali Billi pedofili, Larry Summers taj genije Koji je vodio centralnu banku za Clintona pa zajebo ekonomiju a onda ga Obama postavio na mjesto savjetnika da popravi ekonomiju usput ta je kreiro Putina kada je za vrijeme Jelcina organizovao privatizaciju. Pa Obamin najbolje jarana gazda Virgina, pa Hakkim Jeffries taj heroj Kongres Koji SE dopisuje SA osudjenim pedofilom Epsitonm I poziva ga na donatorske vecere I na veceru SA Obamom a ovaj vec 5 godina osudjeni I registrovani pedofil.

Ciju Smo to mi zemlja oteli Ili na silu prikljucili USA?

Pjesnikinja je trebala sjediti Kuci drkati gitaru I odgajati svoju dijecu a ne napadati, pratiti, I pokusavati zgaziti federalne agente.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10000 times
Been thanked: 11886 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 09 Jan 2026, 10:02

Kako sada stvari stoje, prije će pasti američki nego iranski režim.

Inače, svi smo onaj video pregledali deset puta.
Lik je otvorio paljbu dok se auto udaljavao.
O kakvoj jebenoj samoodbrani oni pričaju?

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22825 times
Been thanked: 20914 times
Status: Online

Post by Masamune » 09 Jan 2026, 10:02

Drogiraš se rocko. Nikog ona nije htjela zgaziti.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Jan 2026, 10:08

Masamune wrote: 09 Jan 2026, 10:02 Drogiraš se rocko. Nikog ona nije htjela zgaziti.
Sta si ti vidovita Dzemila pa znas STA je ona mislila , htjela, zeljela?

Ona da je ugasila auto I izasla Bila bi uhapsena Ali ziva, ona kada je krenula vidjela je zandara SA desne strane da je ukocila bila bi ziva, ona je krenula autom Prema njemu opalilia ga I izgubili Zivot. fala bogu pa su droge legalne . probaj pa ces biti opustenij.

Evo video iz drugog ugla vidi Kako opali zandara autom

Post Reply

Return to “Svijet”