još uvijek vodimo, dobro je

Moderators: spacebound, Duminjo
Bibo naj taj' oštroBiba wrote:Bolje bi im bilo da se malo pozabave svojim karakterom..nu stale pred kamere da poučavaju, ko biva raja ne zna šta je ebačina ...fuj...krmače i kuje su zlatne u usporedbi s njima
Nemaju one pojma ni šta je seks ni šta je dostojanstvo..Tpu, p.. im strinina...
Koji to Anto.....ludi kajropraktik PavlovićBiba wrote:Bolje da nam rastumače jel istina da se rak liječi petrolejom..i naš ludi Anto je znao uturit gdje treba i dvoje djece napraviti...a i pitati one stvari od drugih žena
Ma jok..imamo mi svoga Antu al dobrica je tuga..storm wrote:Koji to Anto.....ludi kajropraktik PavlovićBiba wrote:Bolje da nam rastumače jel istina da se rak liječi petrolejom..i naš ludi Anto je znao uturit gdje treba i dvoje djece napraviti...a i pitati one stvari od drugih žena
Ja sam čitao da petrolej funkcionira
Druzis se sa biseksualkamaMala_Mu wrote:Neke i imaju odgovor
Koliko znam iz prica sa pojedinim... Iako su BI, zene kod njih imaju prednost
Aa sad zasto, vjerojatno jer zena zna sta drugoj zeni najbolje odgovara..
Jes, al nijena zena nema ono sta joj najbolje odgovara...palamudanice jene..ne ti...te zene...Mala_Mu wrote:Neke i imaju odgovor
rethna wrote:Druzis se sa biseksualkamaMala_Mu wrote:Neke i imaju odgovor
Neeeeeeeeee..imas se pravo druziti s kim hoces....Mala_Mu wrote:rethna wrote:Druzis se sa biseksualkamaMala_Mu wrote:Neke i imaju odgovor
? Jel bih trebala podjeliti ljude po tim raznim podjelama i tako birati s kim se druziti![]()
Ne kapiram
DaMala_Mu wrote:Onda bez cudenja
Off topic
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests