Ni da se jave ovdje...
Hvala ti.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma Spincica je sva vrazija.Voli da se igra nema govora.Zakoluta sa onom okicama ta trane.Chloe wrote:![]()
Sta Spini radi Mirelamu, nece skoro
staviti fotku svog rucka.![]()
![]()
@Mirelam![]()
Kus-kus mi dobro izgleda mada preko moba i sama sebi dobro izgledam![]()
![]()
Meni ne ide od ruke kus-kus, bas mi se ne da ...

Mirelam wrote:Ma Spincica je sva vrazija.Voli da se igra nema govora.Zakoluta sa onom okicama ta trane.Chloe wrote:![]()
Sta Spini radi Mirelamu, nece skoro
staviti fotku svog rucka.![]()
![]()
@Mirelam![]()
Kus-kus mi dobro izgleda mada preko moba i sama sebi dobro izgledam![]()
![]()
Meni ne ide od ruke kus-kus, bas mi se ne da ...
Medjutim ,uvijek postoji ono medjutim.Sinoc je klopala mislim fino a ne znam je li skontala da je u dva navrata jela skrob:?
Povrce prevrnuto u voku je opet druga prica. I tamo je bilo malo sareno oko uguscavanja.Ne vjerujem da je med koristen a sosa soj to ni ne moze.
Volem vok,da ne bude zabune ali cisto sumnjam da je suseno na papiru da pokupi masnocu ili je to riza uradila.
Kuhanje je posebna prica kojoj nije samo smisao napuniti stomak.Tu se sva cula ukljucuju,ali o tome drugom prilikom.

Neki neobičan bahljeto, malo se razlikuje od ovih somuna što ih kupujemČupava wrote:U posljednje vrijeme vrlo cesto pravim jer je vrlo brzo i jednostavno
Bio su poprilično gladan, kako mi se čini?

Neki neobičan bahljeto, malo se razlikuje od ovih somuna što ih kupujemKrokodil Behko wrote:Čupava wrote:U posljednje vrijeme vrlo cesto pravim jer je vrlo brzo i jednostavno

'vako nekakogreeneyes wrote:Stvarno šta je ovo?

Ouh, mogu mislit ti i Čupava u zajedničkoj akciji po kuhinji. NadparMirelam wrote:Trebalo bi da bude slatko dizano tijesto sa kandiranim vocem ,grozdjicama,bademima,smokvom, ma sve sto se nadje u plakaru.

Je l' ovo slatko? Ako jste ondaK je sigurno dobro.Chloe wrote:'vako nekakogreeneyes wrote:Stvarno šta je ovo?![]()
https://www.google.ba/search?q=kuglof+o ... kQ_AUIBygB
Mozes pastetom premazati ako volis kombinaciju slatko / slano...Krokodil Behko wrote:Neki neobičan bahljeto, malo se razlikuje od ovih somuna što ih kupujemČupava wrote:U posljednje vrijeme vrlo cesto pravim jer je vrlo brzo i jednostavno
Vizualni efekti desetka, a možel se argeta mazati po ovome?
Kako ovo sve ostane skupa, a ne raspadne se? Slan ili sladak?

..ne mislis valjda TO jestiChloe wrote:@Čupi, pusti @Ruma, provocira. De ti nama recept napiši.
Evo receptaChloe wrote:@Čupi, pusti @Ruma, provocira. De ti nama recept napiši.

Jok, gledat ću u njega.spinerka wrote:..ne mislis valjda TO jestiChloe wrote:@Čupi, pusti @Ruma, provocira. De ti nama recept napiši.![]()
fruth cake --bozicni kolac --kako je to slatko--skaces do proljeca
Ne moras listiće badema lomiti, samo ce se polomiti..Chloe wrote:spinerka wrote:Chloe wrote:
@Čupi, badem u listićima smo ga malo polomiti?
Rum ne koristim pa ga mogu vodom zamjeniti kao i ti?
Hvala.
Edit: Šta je/su goji?