Rusija 4 godine pokusava osvojit prvog susjeda.
Lik zagrljen sa cionistima cilja na vlast u Iranu.
What a time to be a live
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Ako skinu ajatolaha baš da vidimo kako će narod ponovo njega prihvatiti nakon npr. toga što si postavila.

dezintegrisat ce se Irak, Jordan, Sirija i mozda Saudijci, opet se to presjeca daleko od IzraelaMelek wrote: 15 Jan 2026, 20:04 A prpa je pogolema. Svi se sjećamo udara na Azrail i svih onih raketa, hajmo reći, presretnutih na nebu iznad ćifutnjaka. E, sad, zamislite jednu nuklearnu bojevu glavu. Dovoljno je da na toj visini na kojoj se presreću pukne i sve će kike dezintegrisat ko ne budi primijenjeno. Ne mora ona trehnut u zemlju, ma kakvi to. A većina ih doleti do tog plana, tih raketa. Sad ako rujko il pakistanac doturi takvo nešto, il recimo ako Iran uspije to da napravi, onda je ćifutima baš veselo.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ovaj režim sigurno neće izdržati, suviše su iscrpljeni sankcijama da bi učinili nešto posebno dobro.Krokodil Behko wrote: 15 Jan 2026, 21:00 I još jednom, nemam ništa protiv da taj režim padne, ali ovaj poćifutljeni šah je pogrešna opcija.

Mislim da je Trumpa natjerala velika nuzda da obustavi vec dogovorene napade sa Netanjahuom.Laser wrote: 16 Jan 2026, 19:20 Eh eto, Tramp je proglasio pobjedu u Iranu. Ajetulasi neće vješati nikoga, Tramp inače uvijek biva ganut kad god Iranac objesi Iranca. On bude toliko ganut da je spreman napasti Iran i poubijati kolko god treba Iranaca, zato što su Iranci vješali Irance.
A ovi što su trebali bit povješani, a sada neće, bolje im je da ih objese od onog što ih čeka u istražnom postupku pa onda dok budu robijali.![]()
Yebe se njima čak i za 8000 klošara koje su unajmili za jeftine pare, a kamo li za 800. Ključne mosadovce sigurno nisu uhvatili, ne idu oni baš tako u takvu vrstu operative, nego sjede negdje u nekoj sigurnoj kući i koordiniraju halašom koju su poslali na ulicu.amidza idriz wrote: 16 Jan 2026, 21:55Mislim da je Trumpa natjerala velika nuzda da obustavi vec dogovorene napade sa Netanjahuom.Laser wrote: 16 Jan 2026, 19:20 Eh eto, Tramp je proglasio pobjedu u Iranu. Ajetulasi neće vješati nikoga, Tramp inače uvijek biva ganut kad god Iranac objesi Iranca. On bude toliko ganut da je spreman napasti Iran i poubijati kolko god treba Iranaca, zato što su Iranci vješali Irance.
A ovi što su trebali bit povješani, a sada neće, bolje im je da ih objese od onog što ih čeka u istražnom postupku pa onda dok budu robijali.![]()
Po meni, kljuc lezi u ovima sto su trebali biti pogubljeni.
Zamisli 800 pa da je 400 od njih Mosadovaca i onih koji su im sluzili, mnogo je za Izrael i zato je Netanjahu molio da ne dodje do udara jer odose mu ubaceni ljudi.

Ne mozes da ne spomenes mene, inace bi crko..Krokodil Behko wrote: 15 Jan 2026, 20:58 Nema taj šah nikakav uticaj u Iranu.
Za taj scenarij, mogu navijati samo likvi s nekim predrasudama, koje ih ometaju i nedozvoljavaju im da zrelo razmisle.
Npr Matan.
Odnosno, šta ako nametnu tog šaha, a narod sav u revoltu?
To je država od oko 90 miliona ljudi. Nasilje bi se garantovano izlilo širom regije, a stiglo bi i do Beća u vidu šiitskog terorizma. I nema tu, kad se to desi da se priča o otme kako neki islamski hejteri na pravdi boga digoše pola Austrije u zrak.
To što oni žele, veoma je opasno.
Zadnji put, šah je vladao Iranom prije skoro 50 godina.
Ne jebe ga niko ni dva posto, ovaj smo scenarij vidjeli u Kubi pedesetih godina, potom širom Latinske Amerike, u Vijetnamu, itd.

Laser wrote: 16 Jan 2026, 22:00Yebe se njima čak i za 8000 klošara koje su unajmili za jeftine pare, a kamo li za 800. Ključne mosadovce sigurno nisu uhvatili, ne idu oni baš tako u takvu vrstu operative, nego sjede negdje u nekoj sigurnoj kući i koordiniraju halašom koju su poslali na ulicu.amidza idriz wrote: 16 Jan 2026, 21:55
Mislim da je Trumpa natjerala velika nuzda da obustavi vec dogovorene napade sa Netanjahuom.
Po meni, kljuc lezi u ovima sto su trebali biti pogubljeni.
Zamisli 800 pa da je 400 od njih Mosadovaca i onih koji su im sluzili, mnogo je za Izrael i zato je Netanjahu molio da ne dodje do udara jer odose mu ubaceni ljudi.
Ali eto, vjeruj u šta hoćeš.

Pa nemaju pravo, da se razumijemo..Krokodil Behko wrote: 17 Jan 2026, 01:09
Jes, ali oni imaju pravo da bombarduju,jelde?
Nisu Iranci pobili 80.000 tuđih civila, već su to učinili cionicti.
Možeš li tu rečenicu ponoviti za mnom, bez ikakvog ali?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest