To je uvreda za mene. Nema mene u tim bezdušnim pjesmama. Mo'š me samo naći u sultanovim umotvorinama.kolumbo wrote:green eyes, jesi ti slučajno iz pjesme tine turner?
Forumaš mjeseca
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Re: Forumaš mjeseca
Samo sabura
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Bolje ti je drzi se kolicinekolumbo wrote:pa ja ni neiden na količinu nego kvalitetu
Svi ostali TISINA!
- greeneyes
- Hadžija

I šta ka'eš, jesi se konačno odlučio kojim ćeš puteljkom krenuti? Il' ćeš nastaviti seruckati pored puteljka? 
Samo sabura
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
Maja wrote:Bolje ti je drzi se kolicinekolumbo wrote:pa ja ni neiden na količinu nego kvalitetu
Svi ostali TISINA!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- greeneyes
- Hadžija

samo da obavjestim svekoliko forumaštvo da pregovori teku u moju korist a bogami i u korist ovog foruma jer će već za koji dan forum dobit novog modelatora
a to će postat jedan nadasve konstruktivni forumaš, pogađajte o kome je riječ
greeny ko se zadnji smije najslađe se smije 
sittin' on the dock of the bay...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- greeneyes
- Hadžija

Mogo bi ti ostati bez para, a da zauzvrat ne dobiješ ništa. I sam ka'em-ko se zadnji smije, najsladje se smije.kolumbo wrote:samo da obavjestim svekoliko forumaštvo da pregovori teku u moju korist a bogami i u korist ovog foruma jer će već za koji dan forum dobit novog modelatoraa to će postat jedan nadasve konstruktivni forumaš, pogađajte o kome je riječ
Samo sabura
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Uz svaki moj post ide 20 godina garancije, minimum. Nestacete ciriba ciribu. Magicni flow leti nad vama na cilimu. Tri mjeseca sam tu a nivo kidanja na limitu. Izvinite ljudi sto ubijem na svakom topicu
🐽
Pa ok...budi modelator...otvoriti ćemo ti temu....tamo sklapaj male aviončiće i tak te stvarikolumbo wrote:samo da obavjestim svekoliko forumaštvo da pregovori teku u moju korist a bogami i u korist ovog foruma jer će već za koji dan forum dobit novog modelatoraa to će postat jedan nadasve konstruktivni forumaš, pogađajte o kome je riječ
Habibti, ya nour el - ain... 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
a nisam htjela ja nista reci, ionako me napadaju da mi svakakve greske smetajustorm wrote:Pa ok...budi modelator...otvoriti ćemo ti temu....tamo sklapaj male aviončiće i tak te stvarikolumbo wrote:samo da obavjestim svekoliko forumaštvo da pregovori teku u moju korist a bogami i u korist ovog foruma jer će već za koji dan forum dobit novog modelatoraa to će postat jedan nadasve konstruktivni forumaš, pogađajte o kome je riječ
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
ne pa prvi mjesec dok se ne uhodam nema para radim volonterski a onda ću dogovorit plaću za modeliranje. s majom afkors. ona je ovde jako razumna osoba jedna od rijetkih s kojom mogu nać zajednički jezikgreeneyes wrote:
Mogo bi ti ostati bez para, a da zauzvrat ne dobiješ ništa. I sam ka'em-ko se zadnji smije, najsladje se smije.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
gle, ne daje maja šakom i kapom kako se kome sprdne ali probaj.Hannibal Lecter wrote:Joj i meni treba nekih para. Moram vidjet nesto s majom
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Ako je iko zasluzio onda sam to jakolumbo wrote:gle, ne daje maja šakom i kapom kako se kome sprdne ali probaj.Hannibal Lecter wrote:Joj i meni treba nekih para. Moram vidjet nesto s majom
🐽
- greeneyes
- Hadžija

DruGe moj, ne govorim o tom plaćanju. Već o tome da ćeš ti šef'ci dati velike pare za tobož mjesto u moderatorskoj kancelariji, al' to mjesto ne'š vidjeti, ko što nećeš više vidjeti ni te svoje pare. Znam ja kako to hoda sa šef'com. Šta ti misliš kako opstaje ovaj forum? Mnogi su htjeli to časno mjesto, mnogi..kolumbo wrote:ne pa prvi mjesec dok se ne uhodam nema para radim volonterski a onda ću dogovorit plaću za modeliranje. s majom afkors. ona je ovde jako razumna osoba jedna od rijetkih s kojom mogu nać zajednički jezikgreeneyes wrote:
Mogo bi ti ostati bez para, a da zauzvrat ne dobiješ ništa. I sam ka'em-ko se zadnji smije, najsladje se smije.
Samo sabura
aj strpi se još koji dan da postanem modelator pa ću te i ja malko poguratHannibal Lecter wrote: Ako je iko zasluzio onda sam to ja
već imam neke planove s tobom da budeš modelator u arhivi