Google lol.tuzlak1212 wrote: 22 Dec 2025, 20:35nisi od behke naucio da ja proguglam sve podatke i brojeverocko wrote: 22 Dec 2025, 19:27
Zato onoliki redovi Amerikanca pred njemackom ambasadom.
Cekaj ba njemci useljavaji u USA a. Ne amerikanci u njemacku.
Haman nisi ti bio ni u USA ni u njemackoj.
To sta monarh I'ma nema veze sa obicnim.svijetom I UK monarch je najbogati u drzavi I Putin je jedan od 7 najbogatih ljudi na planeti pa rusi opet rade za 800 km u prosjeku.
Sta ti mislis da prosjecan Amerikanca robuje .
Mjesas socijalne slucajeveni radnicku klasu .
Vodoinstalter zidar moler naprave 100-120 hiljada godisnje .
Pitaj Qudsa Ako hoce da ti kaze.
Elektricari , varioci med sestre zandari 130-150> hiljada godisnje .
To PO njemackoj zivi masa u stanu I oni ilegalci iz Mexica .
a u drugom smijeruMigration from the United States to the European Union (EU) has seen a significant upward trend in the last five years, with approximately 1.2 million U.S. citizens residing in Europe as of 2024. By 2025, relocation inquiries from Americans have surged by 250% compared to the previous year.
2024: Approximately 26,767 people moved from Germany to the U.S..
2025 (Projected): Between January and September 2025, emigration to the U.S. dropped by 17.8% year-on-year to roughly 17,100.
malo je teze naci za cijelu Evropsku Uniju, ovo je nasao sam za 2022u Evropi ljudi zive ko lordovi i neuporedivo vise svijeta seli iz Amerike u Evropu nego obrnutoAuthorized Arrivals (2022): In fiscal year 2022, approximately 14% of all legal immigrants to the U.S. came from Europe (about 360,000 people).
tamo zaradite 150k dolara al nemate ni zasta, dzaba ti to kad samo prevoz hitne kosta 500+ dolara, kazem opet hajmo poredit gdje prosjecni obicni Jovica pojede vise stejkova i svjezeg grozdja
Statistika I lazi to je ono vratimo se ja I Fuddo kaze iselili iz USA u Europu. U Taj broja ulaze I obitelji pripadnika I pripadnici oruzanih snaga stacioniranih u Europi.
250% propitivalo o preseljenje to moze biti umjesto 10 sad 2500 upitalo oni pobjedio mali Trump pa ja bih da bjezim.
A to SE mi svaki Dan vozamo hitnom I tu hitnu bolan pokrije osiguranje..
Moj ljudino ovi ubiju par miliona krava. Godisnje