To je rucni radnavika wrote:A kako mu niko me komentarise sto? Jel to uvezen iz Njemacke?
..koliko ja vidim

To je rucni radnavika wrote:A kako mu niko me komentarise sto? Jel to uvezen iz Njemacke?

Danci wrote:To je rucni radnavika wrote:A kako mu niko me komentarise sto? Jel to uvezen iz Njemacke?![]()
..koliko ja vidim

@MileramMa znao sam ja da tu nesto ne valja
Prvo kada sam vidio margarin, poslije toga blitva i spinat samo leso s par kapi ulja, onda
onaj sto u vjetnamskom restoranu sa obicnom vodom i malo limuna, a onda finalni dokaz
ovaj pjat.
Iskreno njoki od tikve sa paradajzom nisam nikad cuo, a ni vidio, a ukusom me ni ne privlaci. Paradajz ti je prekrio tikvu , koja je ukusom blaga ,
ali kako rekoh o ukusima...
Spin ba, jesi ti zdrava, pa se moras vako hraniti
Ima ona stara bosanska koja kaze "Ko ne moze , pojest' i popit' , ne moze ni poklopit"
ovo sve ispade -katastrofa ![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
SPINERKA wrote:
Jesam malo polomljena (pokoja kost )inace sam super kondicija. 5 KM, ZA 50 MIN predjem.svaki dan , nekada i 2 puta. Mosh li ti to?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Lako je tebi, ti si mladaČupava wrote:SPINERKA wrote:
Jesam malo polomljena (pokoja kost )inace sam super kondicija. 5 KM, ZA 50 MIN predjem.svaki dan , nekada i 2 puta. Mosh li ti to?
Ja sam onda u extra kondiciji, 5km 35-40min...
@Chloe ..
Svi smo mladi, onoliko koliko se osjećamo tako!Mirelam wrote:Lako je tebi, ti si mladaČupava wrote:SPINERKA wrote:
@Chloe ..

Moj je malo žući vjerovatno zbog domaćih jaja.Čupava wrote:SPINERKA wrote:
@Chloe ..
I ja koristim domaca jaja, a i braon secer, sto je i razlog da je tamniji. oblik nije bitan, mozes u kalup koji zelis, bitno je da na kraju ne ostane nista od njega..Chloe wrote: Moj je malo žući vjerovatno zbog domaćih jaja.
Kalupi k'o u tebe bili zauzeti sa kruhovima, pa sam pravila u kalupu za kuglof,
ali nema veze fantastičan je.

Čupava wrote:SPINERKA wrote:
@Chloe ..
Znaci da ne mozes jer imas ono " samo da me ne ziga ovaj kuk"...Krokodil Behko wrote:Čupava wrote:SPINERKA wrote:
@Chloe ..
Pa ja super stojim. Mogao bih toliko i za pola sata, samo da me ne žiga ovaj kuk
U Dalmaciji kazu za tanjir -pjat.Talijanstina od piatto.SPINERKA wrote:
@MileramMa znao sam ja da tu nesto ne valja
Prvo kada sam vidio margarin, poslije toga blitva i spinat samo leso s par kapi ulja, onda
onaj sto u vjetnamskom restoranu sa obicnom vodom i malo limuna, a onda finalni dokaz
ovaj pjat.
Iskreno njoki od tikve sa paradajzom nisam nikad cuo, a ni vidio, a ukusom me ni ne privlaci. Paradajz ti je prekrio tikvu , koja je ukusom blaga ,
ali kako rekoh o ukusima...
Spin ba, jesi ti zdrava, pa se moras vako hraniti
Ima ona stara bosanska koja kaze "Ko ne moze , pojest' i popit' , ne moze ni poklopit"
ovo sve ispade -katastrofa
-leso hrana je zdrava - i daje ciste ukuse
-vodu pijem ali ne sa limunom-(nikada u restoranu nemojte uzimari limun-da ne objasnjavam zasto)
-sta ti je -pjat?
njoke -inace ne volim . meni nemaju ukusa, nekakvi su mljeckavi -ovi od tikvice i nisu bili takvi , svejedno -nje

Nekako ne razumijem tvoj nacin hrane, s jedne strane imas povisen kolesterol, a s druge strane jedes bezbrizno hranu koja sadrzi kolesterol. Npr. 100 g skampa ima 140 miligrama kolesterola. Ne jedes maslac/buter, dobro, ni ja ne koristim maslac, u 100 grama maslaca ima oko 80 miligrama kolesterola.SPINERKA wrote:moja vecera od sinoc
-tikvice , gljive , prasa, shrimp , svjezi paradajz ,malo ulja i djus od povrca
Jonas dragi pa ko je u stanju da pojede 100 grama putera za obrokJonas wrote:Nekako ne razumijem tvoj nacin hrane, s jedne strane imas povisen kolesterol, a s druge strane jedes bezbrizno hranu koja sadrzi kolesterol. Npr. 100 g skampa ima 140 miligrama kolesterola. Ne jedes maslac/buter, dobro, ni ja ne koristim maslac, u 100 grama maslaca ima oko 80 miligrama kolesterola.SPINERKA wrote:moja vecera od sinoc

Ne mora biti za jedan obrok, u buteru ima povisen kolesterola. I da se ispravim, u 100 g ima 215 mg kolesterola.Mirelam wrote:Jonas dragi pa ko je u stanju da pojede 100 grama putera za obrokJonas wrote:Nekako ne razumijem tvoj nacin hrane, s jedne strane imas povisen kolesterol, a s druge strane jedes bezbrizno hranu koja sadrzi kolesterol. Npr. 100 g skampa ima 140 miligrama kolesterola. Ne jedes maslac/buter, dobro, ni ja ne koristim maslac, u 100 grama maslaca ima oko 80 miligrama kolesterola.SPINERKA wrote:moja vecera od sinoc
Jonas wrote:Mirelam wrote:Jonas dragi pa ko je u stanju da pojede 100 grama putera za obrokJonas wrote:Nekako ne razumijem tvoj nacin hrane, s jedne strane imas povisen kolesterol, a s druge strane jedes bezbrizno hranu koja sadrzi kolesterol. Npr. 100 g skampa ima 140 miligrama kolesterola. Ne jedes maslac/buter, dobro, ni ja ne koristim maslac, u 100 grama maslaca ima oko 80 miligrama kolesterola.SPINERKA wrote:moja vecera od sinoc
to je tomehaning wrote:Znao sam čovjeka koji je jako pazio što jede, redovno se je bavio sportom i uvijek pazio, da dovoljno spava...![]()
Na alkohol ni pomislio nije...![]()
Zgazio ga je kamijon prije par godina, dok je vježbao na bicikli...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest