carobnjak N
03 Mar 2016, 11:39
evo priča ! Bilo kakva sličnost sa stvarnim događajima i osobama je sasvim slučjana!
Dugo smo bili prijatelji na fb, a nikad se nismo upoznali.
Udana je, ima dvoje djece, religiozna ...često smo raspravljali o nekim teološkim tezama
i dogmama sa kojima se nismo slagali. Odmah na početku sam osjetio neku energiju u tim raspravama
neki erotični naboj... Velike krupne tamne oči, bijelu put i sočne usne, a
haljine koje je imala na slikama, nisu mogle (ili su takve namjerno bile) da sakriju jedre grudi i bokove.
Muž joj je stalno radio , djeca u vrtiću, ona se dosađivala kući, crtala, bavila se vajanjem nekih posuda
od gline, pušila mnogo, svaki čas provirivala na fb...
Priznala je da je nestalo strasti u braku, da muža ne voli ali da su prijatelji , te da se sexaju jedva jednom mjesečno . Govorila je da je zaljubljena u nekog lika ali da je to platonska ljubav, da je on isto oženjen.
Mislim da je njihov brak više izvana bio tradicionalan, a iznutra su bili opušteni.
Iznenadila me je kad je jednom rekla otvoreno da zna da je želim ali ne konta zašto.
Govorila je da se je ugojila i da ja samo umišljam da je želim, a ja sam tvrdio suprotno.
Naši razgovori su prestali biti filozofski, a sve više su to bile sexualne aluzije, često vrlo otvorene
s moje strane, a namjerno isprovocirane njenim pitanjima "šta bi mi radio?"
Uskoro smo prešli na viber, poslala mi je sliku na kojoj je imala dugu crnu kosu i gola leđa ali je tražila da je odmah obrišem i ja sam to ispoštovao.
Kad sam se nekim slučajem na par dana našao u njenom gradu, sama je predložila da se nađemo na kafi. Pristao sam, naravno...Dan je bio sunčan, proljetni , sjedili smo na terasi . Ona je imala crni šal na glavi i neke fensi sunčane naočale, uvlačila je pohotno dimove cigarete u sočne našminkane
usne. Kožna jakna joj je zatezala punašne grudi, a crna haljina joj je padala preko butina, dok je
ležerno izvaljena u stolicu ćaskala samnom o našim starim temama.
Ohrabrio sam se i rekao joj da me i dalje jako privlači, a ona je samo premještala prekrštene noge.
Rastali smo se i ja sam vraćajući se, mislio o tome da sam ipak imao nerealna očekivanja od te kafe.
Međutim, nakon jednog sata, na viber mi je stigla njena poruka "želiš li da se nađemo?"
Nakon što sam odgovorio da želim, napisala mi je da joj je prijateljica na poslu i da ima ključ od njenog stana i objasnila mi gdje se nalazi. "Dođi odmah, ja čekam!"
Pronašao sam ulaz,pozvonio na interfon, a ona se vidno uzbuđena javila , otvorila i rekla mi sprat i broj
stana...Ušao sam i već u liftu osjećao ugodnu toplinu u preponama.
Pozvonio sam, ona brzo otvori vrata i prošaputa "ulazi brzo!"
Kad sam ušao, stajala je i počela nešto mrmljati hoću li šta popiti...izgledala kao da ne zna šta bi dalje
sa svom tom situacijom. Rekoh da se želim ljubiti i počeo sam se polako primicati njenom licu.
I dalje je nešto mrmljala "nemoj da misliš da sam ja neka.." ...prekinuo sam je naslonivši usne na njene ...i čekao sam odgovor. Odgvorila je
Počeo sam da je ljubim po vratu , a ona me povuče prema velikom krevetu . U sobi je bilo tiho, mirno
popodne, samo sam je čuo kako ubrzano i duboko diše.
Ljubeći se, povukao sam joj dugu haljinu prema struku, bljesak bijelih butina me uzbudio, k.... mi je odmah nabrekao, a ona je osjetila to i jače se pripila uz njega.
Osjećao sam je pod prstima, raskopčala se gore i ispale su joj lijepe jedre grudi, sa tamnim velikm
bradavicama. Ljubio sam ih halapljivo, dlanovima joj mijeseći guzove, zatim sam prste zavukao u
p..... Bila je vrela i mokra.
Ustao sam, skinuo sve sa sebe i stajao par trenutaka sa nabreklim udom, posmatrajući je kako se
izvlači iz haljine. Imala je onu neku renesansnu ljepotu tijela...pridigla se i počela mi njuškati oko
kite, zatim je uzela sočnim usnama držeći se dlanovima grčevito za moje guzove.
Vidio sam samo njenu kosu kako mi se kreće nad preponama, a onda je pogledala gore prema meni
i u očima sam joj vidio da me želi u sebi.
Legla je na krevet, svukao sam joj gaćice , crne elegantne , a ispod se ukazao nabubreo pičić!
Počeo sam da je ljubim i ližem po bedrima, a ona se cijelo vrijeme migoljila i nogama mi dodirivala nabrekli ud. Zario sam joj jezik u picu...mirisala je na neku toaletnu vodicu...osjećam se istovremeno
da mi se manta i da me uzima neka divljačka strast.
Ušao sam glatko u nju i počeli smo vrlo polako da se njišemo, jezici su nam se ispreplitali..odmicao
sam glavu od njene, a ona se pridizala želeći još i mrdala kukovima želeći da ubrzam.
Ubrzao sam, a ona je počela da stenje na momente vrlo glasno cikteći i snažno me privlačila
sebi...Izvukao sam se iz zagrljaja, rekao sam joj da se okrene i stavio joj jastučić sa kreveta, pod stomak. Guzovi su joj bili izbačeni, niz oznojena leđa joj je padala duga zamršena kosa.
Malo sam joj raširio noge i ušao u nju, jednu ruku sam joj podvukao pod stomak između jastučića
i smjestio je na vrh pi..., a drugom sam je držao ispod grla..Snažno sam je nabijao i uživao povremeno
stajući , u prizoru. Primjetio sam da se trza i trese i kad god bi se raspojasala, stao sam i pljesnuo je
po guzi nekoliko puta...Nisam želio da to bude brzo gotovo.
U jednom trenutku sam je ponovo okrenuo na leđa i počeo da joj luđački ližem p.... par minuta
a zatim sam se zabio desetak puta snažno i brzo u nju, izvadio k.... i okupao je spremom po stomaku...
Legao sam pored nje i stisli smo se, snažno zadihani, dok se nismo smirili.
Ustao sam, obrisao je maramicom od sperme, donio joj cigarete i pepeljaru, poljubio i otišao pod tuš.
Poslije je napravila kafu, smiješkali smo se i pili, odbijajući dimove . Oči su nam bile bistre.
Poljubili smo se i ja sam otišao
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)