zar nijeMala_Mu wrote:Bas ti je mudrost...
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Chloe
jela
-patku
-to dugo traje -nadam se da znas sta radis??Kćerkica je i sinoć gorila, rekli su mi da očekujem i večeras temp. ...
I ona je iscrpljena, nenaspavana, šutljiva, razdražljiva a inače je jedno živahno dijete,
uvijek nasmijano i nikad ne šuti.
Šta si ti jela kad ti je zasmetalo?
jela
Nole wrote:Do sad je bila praksa da se kirija gradu, firma mi je u njihovom prostoru, plaća do 15. u mesecu, a ako 15. pada na vikend ili praznik plaća se prvi radni dan posle 15. Skupština grada donese u februaru odluku da se od sad plaća poslednji radni dan pre 15. a to značii da sam zakasnio jer sam platio 17. o2. kiriju jer je 15. bio državni praznik i da gubim bonus od 100 evra koje grad daje urednim platišama. Da su nam poslali dopis ni po jada nego sitnim slovima napisali na predračunu koje niko živ ne čita. Rekli mi da naspišem molbu i sad je upravo odštampao. Kad sam je pročitao počeo sam da plačem, nisam znao da tako teško živimSPINERKA wrote:![]()
..tebi netko nesta da otme --nijjjjj se rodio
e, i ti , zadnji dan cekas
PLATI KAZNU nauci se pameti -ha ja
Što moš sutra nemoj danasSPINERKA wrote:Nole wrote:Do sad je bila praksa da se kirija gradu, firma mi je u njihovom prostoru, plaća do 15. u mesecu, a ako 15. pada na vikend ili praznik plaća se prvi radni dan posle 15. Skupština grada donese u februaru odluku da se od sad plaća poslednji radni dan pre 15. a to značii da sam zakasnio jer sam platio 17. o2. kiriju jer je 15. bio državni praznik i da gubim bonus od 100 evra koje grad daje urednim platišama. Da su nam poslali dopis ni po jada nego sitnim slovima napisali na predračunu koje niko živ ne čita. Rekli mi da naspišem molbu i sad je upravo odštampao. Kad sam je pročitao počeo sam da plačem, nisam znao da tako teško živimSPINERKA wrote:![]()
..tebi netko nesta da otme --nijjjjj se rodio![]()
e, i ti , zadnji dan cekas
PLATI KAZNU nauci se pameti -ha ja
Videćemo šta će biti, pola grada se zajebalo kao i ja pa sad svi molbe pišemo. Možda nam i izađu u susret
Nole wrote:kako ovo da protumačim???SPINERKA wrote:
jela-patku
![]()
![]()
![]()
a nadam se da nećeSPINERKA wrote:![]()
Što moš sutra nemoj danas
aha ----ode 100 -ja
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Status: Offline
Dugo traje zbog praznika pa nismo imali dijagnozu na vrijeme.SPINERKA wrote:Chloe
-to dugo traje -nadam se da znas sta radis??Kćerkica je i sinoć gorila, rekli su mi da očekujem i večeras temp. ...
I ona je iscrpljena, nenaspavana, šutljiva, razdražljiva a inače je jedno živahno dijete,
uvijek nasmijano i nikad ne šuti.
Šta si ti jela kad ti je zasmetalo?
jela-patku
Nešto kontam da bih avatar zamjenila, a nemam pojma šta bih ....
Odoh potražiti.
- Chloe
- Žena za sva vremena

SPINERKA wrote:![]()
pravo zensko --samo bi nesto mjenjalo..![]()
pohlako
Muža ne bih mijenjala.
Baš mi mrsko avatar tražiti ... ali evo našla sam neki u svom rasploženju, na par dana ...
- Chloe
- Žena za sva vremena

Kopiram te ...SPINERKA wrote:![]()
------stos' uzela moju boju --
Chloe wrote:Kopiram te ...SPINERKA wrote:![]()
------stos' uzela moju boju --![]()
--kad bi samo znala ...
Ti i chloe...SPINERKA wrote:Nole wrote:Al ove žene vole da "melju"
![]()
ko ti je zena ---sunce ti ....

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)