Jesu li zene bolje osobe od muskaraca?
Moderator: spacebound
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28663 times
- Been thanked: 32788 times
- Status: Offline
Re: Jesu li zene bolje osobe od muskaraca?
Muškarci su žrtve najveće
Mwa mwa muČice mawe swatke
Mwa mwa muČice mawe swatke
Caveat emptor
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 4226 times
Tim gore po tebe.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14507 times
- Been thanked: 24578 times
Neke jesu, neke nisu
Vecina samo trazi da ih se postuje kao ravnopravne clanice ovog naseg seksualno poremecenog drustva
Strasne su drugarice i privrzene kodeksu oblacenja modernih asortimana
Uglavnom, dobrodosle su na jedno picence
Bar meni
Et, nako ja
Vecina samo trazi da ih se postuje kao ravnopravne clanice ovog naseg seksualno poremecenog drustva
Strasne su drugarice i privrzene kodeksu oblacenja modernih asortimana
Uglavnom, dobrodosle su na jedno picence
Bar meni
Et, nako ja
Dozvolite da se obratimo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8330 times
- Been thanked: 19630 times
Kad sam ja mislila da je spricer sprica. Hladan ko spricer 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 56383 times
- Been thanked: 10069 times
Nije hladan ko pencilin da zamisljas inekciju 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31696 times
- Been thanked: 29514 times
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1385 times
To je samo omjer kako se prijavljuju jedni i drugi, moze bit vise od tog a moze bit i manja razlika s nikad prijavljenim slucajevima
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23063 times
- Been thanked: 21095 times
Ne postoji dokaz za tako nešto ili da je jedan spol bolji od drugog u tom smislu.
Uzimanje primjera ekstrema poput zlostavljača ne mijenja ništa.
- Morgen
- Zvezda foruma

Niste u pravu Tuzla-Gang
Ja ne mogu sad da tvrdim da sam ja bolja osoba od vas dvoje zato sto sam zensko, ali u globalu ima (ovo je moja procena) vise boljih zena od muskaraca
STO NE ZNACI DA SU SVI MUSKARCI LOSI A SVE ZENE DOBRE
Ja ne mogu sad da tvrdim da sam ja bolja osoba od vas dvoje zato sto sam zensko, ali u globalu ima (ovo je moja procena) vise boljih zena od muskaraca
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Morgen wrote: 23 Jan 2026, 07:26 Niste u pravu Tuzla-Gang

- Morgen
- Zvezda foruma

- Morgen
- Zvezda foruma

Vidis eto ti dokaza
Ti se iznervirao i lupas po stolu a ja
Ti se iznervirao i lupas po stolu a ja
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1385 times
muskarci i zene imaju potpuno razlicite prirodne tendencije
ono sto je dobro i zlo kod zene i sto je dobro i zlo kod muskarca su u mnogo cemu skupovi bez zajednickih presjeka
tako da kad bi gledali posteno spram prirode bica, zene bi bile losije osobe, zene se mnogo manje suzdrzavaju u svojoj prirodi zla, mnogo manje uopste hoce da su strpljive
ono sto je dobro i zlo kod zene i sto je dobro i zlo kod muskarca su u mnogo cemu skupovi bez zajednickih presjeka
tako da kad bi gledali posteno spram prirode bica, zene bi bile losije osobe, zene se mnogo manje suzdrzavaju u svojoj prirodi zla, mnogo manje uopste hoce da su strpljive
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Većina horora koje snime žene su te u koje uđe šejtan.
Nije to džaba
Nije to džaba
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2817 times
- Been thanked: 2317 times
Navika je cudo zar ne,i nije biolosko urodeno nego odgojno..djelo drustva gdje osobe zive i odrastaju .Postoji prica iz daleke proslosti da je muskarcima porod djeteta kod zena Bio okidac za izmislit boga i strasit je odozgo da nije sposobna za lovit,i u drustvu se ispinjat,zato su je rado svezali za oganj a ni u skolu joj godinama nisu dali da ide ,pravili je glupom .Na svu srecu prode to vrjeme ,dodose zene u ravnopravnost pa sad mogu birat hoce Li biti lider ili ne .a vama se ucini usluga Sto vam se stolica pokloni na uspon vladanja zato Sto su Tako odgojene ,iiako je zena za razliku od muskarca u 2x bolja za vladati situacijom na radnom mjestu.Masamune wrote: 22 Jan 2026, 14:07 Zapitajte se zašto mnoge žene npr. u poslovnom okruženju vole više raditi sa muškarcima, kao i zašto mnoge žene smatraju da im je komfor bitniji od preuzimanja odgovornosti koje tipično preuzimaju muškarci, te im paše da to iniciraju i preuzimaju muškarci.
Nije vam te stavove nametnuo muškarac ili patrijarhat. To smo jednostavno mi muškarci, kao što je i većina vas žena, a što je dosta uvjetovano biologijom.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1695 times
- Been thanked: 3238 times
Ali meni je bolje biti sam muškarac u ženskom kolektivu, nego žena da sam, kako one jedna drugu ispod oka gledaju, i jedna drugoj spletkare, a meni kažu kralju.Calla wrote: 23 Jan 2026, 09:21Navika je cudo zar ne,i nije biolosko urodeno nego odgojno..djelo drustva gdje osobe zive i odrastaju .Postoji prica iz daleke proslosti da je muskarcima porod djeteta kod zena Bio okidac za izmislit boga i strasit je odozgo da nije sposobna za lovit,i u drustvu se ispinjat,zato su je rado svezali za oganj a ni u skolu joj godinama nisu dali da ide ,pravili je glupom .Na svu srecu prode to vrjeme ,dodose zene u ravnopravnost pa sad mogu birat hoce Li biti lider ili ne .a vama se ucini usluga Sto vam se stolica pokloni na uspon vladanja zato Sto su Tako odgojene ,iiako je zena za razliku od muskarca u 2x bolja za vladati situacijom na radnom mjestu.Masamune wrote: 22 Jan 2026, 14:07 Zapitajte se zašto mnoge žene npr. u poslovnom okruženju vole više raditi sa muškarcima, kao i zašto mnoge žene smatraju da im je komfor bitniji od preuzimanja odgovornosti koje tipično preuzimaju muškarci, te im paše da to iniciraju i preuzimaju muškarci.
Nije vam te stavove nametnuo muškarac ili patrijarhat. To smo jednostavno mi muškarci, kao što je i većina vas žena, a što je dosta uvjetovano biologijom.
Djesi kralju.
Čak me i šefica gleda kao sina, oslovljava me sine, osjećam se kao neki mačak kojeg maze i paze, a ja kažem što mislim , i šefici i njima ne spletkarim, ne pričam iza ledja, ne prenosim riječi.
Ova šefica je rekla na početku, ne volim prznice, one koje tračaju.
Ja nisam iskvaren što na umu to na drumu, čak više sam imao okršaja i fizičkog i verbalnih sukoba sa muškarcima nadređenim, već sa ženama
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Nije tačno.Calla wrote: 23 Jan 2026, 09:21Navika je cudo zar ne,i nije biolosko urodeno nego odgojno..djelo drustva gdje osobe zive i odrastaju .Postoji prica iz daleke proslosti da je muskarcima porod djeteta kod zena Bio okidac za izmislit boga i strasit je odozgo da nije sposobna za lovit,i u drustvu se ispinjat,zato su je rado svezali za oganj a ni u skolu joj godinama nisu dali da ide ,pravili je glupom .Na svu srecu prode to vrjeme ,dodose zene u ravnopravnost pa sad mogu birat hoce Li biti lider ili ne .a vama se ucini usluga Sto vam se stolica pokloni na uspon vladanja zato Sto su Tako odgojene ,iiako je zena za razliku od muskarca u 2x bolja za vladati situacijom na radnom mjestu.Masamune wrote: 22 Jan 2026, 14:07 Zapitajte se zašto mnoge žene npr. u poslovnom okruženju vole više raditi sa muškarcima, kao i zašto mnoge žene smatraju da im je komfor bitniji od preuzimanja odgovornosti koje tipično preuzimaju muškarci, te im paše da to iniciraju i preuzimaju muškarci.
Pored svih agendi danas koje su usmjerene protiv muškaraca od toga koliko se ističe toksična muškost i opravdano i ne i slično nekako se, kad ili izgubite tu bitku ili u jednom momentu shvatite da ne možete protiv jednostavnih činjenica, vraćate ponovo na fabričke postavke. A šta su fabričke postavke? Pa to je ono da žene najčešće svjesno puštaju muškarcima da ih vode, da odlučuju, da budu lideri i slično jer većini žena nešto sasvim drugo postane mnogo bitnije.
Ja ne tvrdim ni da su muškarci bolji. Glupo je tvrditi da je iko bolji. Zna se jasno kao dan za šta smo mi biološki programirani, a za šta ste vi. To su neke osnove. Ko god ide protiv toga u konačnici ide sebi na štetu dugoročno, jer sebe uvjerava nekim iluzijama i slično. Naravno da treba dati pravo izbora ženama za sve i da budu predsjednice i apsolutno sve drugo što mogu biti i muškarci, ali kad se uzme faktor preferencija i manjak odricanja od komfora za preuzimanje više odgovornosti i rizika dobije se upravo ovo gore što spominjem.
Last edited by Masamune on 23 Jan 2026, 09:56, edited 2 times in total.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26451 times
- Been thanked: 27070 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Kladim se da će mi nakon naredna 3 posta zakačiti mizoginiju za vrat.
To je u 90% slučajeva taj obrazac ponašanja. Nadam se da neće.
To je u 90% slučajeva taj obrazac ponašanja. Nadam se da neće.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26451 times
- Been thanked: 27070 times