Ajde...tan sam poručio kafu rakijicU i kiselu...sam sam u jednom kafiću danas mi se ne radi u firmi....mogu oni i bez meneNedo wrote:hočeš da ti ja prepričam sliku

Ajde...tan sam poručio kafu rakijicU i kiselu...sam sam u jednom kafiću danas mi se ne radi u firmi....mogu oni i bez meneNedo wrote:hočeš da ti ja prepričam sliku
crna košulja, solidno ispeglana...4 dugmeta otkopčana a na ovom najnižem ispalo nešto... eto ne znam sta da ti vise kazemNole wrote:Ajde...tan sam poručio kafu rakijicU i kiselu...sam sam u jednom kafiću danas mi se ne radi u firmi....mogu oni i bez meneNedo wrote:hočeš da ti ja prepričam sliku
Da se nisi to uspalio, možda?Nedo wrote:Niko da komentarise otkopčano dugme, hebo vas plocice
Divlja_u_srcu wrote:Da se nisi to uspalio, možda?Nedo wrote:Niko da komentarise otkopčano dugme, hebo vas plocice
Ih ja očekivao slikovito objašnjenje...ispalo nešto...bem te u komentar...ma gori si od mog mobilnogNedo wrote:crna košulja, solidno ispeglana...4 dugmeta otkopčana a na ovom najnižem ispalo nešto... eto ne znam sta da ti vise kazemNole wrote:Ajde...tan sam poručio kafu rakijicU i kiselu...sam sam u jednom kafiću danas mi se ne radi u firmi....mogu oni i bez meneNedo wrote:hočeš da ti ja prepričam sliku
Jesi muško bre?Nedo wrote:hahaha, ma ne smijem ako Julka ovo vidi moracu u kaznu
--Nedo wrote:Niko da komentarise otkopčano dugme, hebo vas plocice
Parket je..Krokodil Behko wrote:Dobra ti nijansa na patosu. Jel to papirus ili smoked?
Krokodil Behko wrote:Mala Mu odlično. Haman se udebljala
Čupava wrote:
Današnja kombinacija..
Iza vrata te Mišo čeka kufer, koliko mogu primijetiti...Mala_Mu wrote:Evo , evo
Ostalima odg poslje igram covjece sad
vila wrote:@cupka
E ovo mi je vec spojivo sa ranijim fotkama
Super hlace
Jedino je taj gumb suvisno otkopcan
@nole
Predugacka majica i presiroke hlace
Od takvog zavodnika ocekujem bolje
vila wrote:@cupka
E ovo mi je vec spojivo sa ranijim fotkama
Super hlace
Jedino je taj gumb suvisno otkopcan
@nole
Predugacka majica i presiroke hlace
Od takvog zavodnika ocekujem bolje
Čupava wrote:Parket je..Krokodil Behko wrote:Dobra ti nijansa na patosu. Jel to papirus ili smoked?
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests