SPINERKA wrote:..Htjela te 'odvuc' na Toranj.Krokodil Behko wrote:SPINERKA wrote:Kada si zadnji put posjetio Sarajevo?
Bio ja u ponedjeljak, a što pitaš?
Joj ako je onaj rotirajući, ja sam se oduvijek plašio ringšpila

Moderator: Krokodil Behko
SPINERKA wrote:..Htjela te 'odvuc' na Toranj.Krokodil Behko wrote:SPINERKA wrote:Kada si zadnji put posjetio Sarajevo?
Krokodil Behko wrote:SPINERKA wrote:..Htjela te 'odvuc' na Toranj.Krokodil Behko wrote:SPINERKA wrote:Kada si zadnji put posjetio Sarajevo?
Joj ako je onaj rotirajući, ja sam se oduvijek plašio ringšpilast
Evo kontam, ako je na Fahrin račun, odnosno free večera, ko zna, možda bih i otišao nekadSPINERKA wrote: Jel ' i ti imas -motion siknes--(ono ko' zene u nekom drugom stanju),
--Nije tako strasno -kad tek sjednes osjecas pokrete, ja htjela napustiti restoran --no ostadoh i bilo je ok.
..Lijep je ugodjaj , uzivati ces.
bas tako i razmisljam , dojadilo mi je vise AustralijaSPINERKA wrote:hopjoppes wrote:prije 5 mjeseciSPINERKA wrote:Kada si zadnji put posjetio Sarajevo?
...Izgleda da ti se jako svidjelo.
..Mozda razmisljas da se vratis?
ma jok nije to za mene, ja nevjerujem u take gluposti, nisam budala , jesam ljen ali nisam mahnit ko onaj stari bosnaksi nacin sto nasi ljudi glupo se drzeSPINERKA wrote:![]()
-Bitno je ucestvovati , zabavljati se, steknes neko iskustvo , prijatelje---
Ne znam tacno sta se radi sa tim olovom i tim nacinom citanja buducnosti --ja u to ne vjerujem--to su ublehe .
Predpostavljam da imas nekih -emotivnih problema -- idi profesionalcima za to , nemoj gubiti vrijeme sa -glupostima , gatarama ....