ko te to dira?Scorpion wrote: 17 Jan 2026, 15:22 O tome kako neki ljudi misle da baš na svima mogu liječiti svoje frustracije![]()
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 7266 times
- Been thanked: 8666 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
- pizarro
- sportski urednik

meni banka vec 10 godina pokusava uvaliti zahnzusatzversicherungspacebound wrote: 17 Jan 2026, 15:27Versicherunzi uzmu petinu plate dok sve poplacaspizarro wrote: 17 Jan 2026, 15:14 jos kad spejsica nabavi auto pa joj treba dobra kraftfahrzeugversicherung![]()
![]()
- pizarro
- sportski urednik

i razmisljam kako me niko ne guli kao zdravstveno osiguranje, idem samo kod zubara na kontrolu i to je to.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26330 times
- Been thanked: 6911 times
Maja wrote: 17 Jan 2026, 15:04 Mieterschutzbund
Rechtschutzversicherung
Haftpflichtversicherung
vebraucherzentrale
mietrechtsberatung
evo mog, pa ko hoce da se cera, cerat cemo se
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10201 times
- Been thanked: 17319 times
Jos je moje osiguranje poskupilo opet od NG, vidjet cu sad na plati koliko tacno, haman 3 %. I jos kazu, duse drage, da se ja ne moram nista brinuti, poslodavac ce to rijesit, ne moram sama uplacivat. Hvala im gdje culi i ne culipizarro wrote: 17 Jan 2026, 15:51 i razmisljam kako me niko ne guli kao zdravstveno osiguranje, idem samo kod zubara na kontrolu i to je to.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41880 times
- Been thanked: 28701 times
- Status: Online
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26330 times
- Been thanked: 6911 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 7881 times
- Been thanked: 7066 times
Kakva cu sutra ustat. Umorna sam ko vrag. Ne da mi se ni pricat vise, a ne mogu zaspat. A lijep je bio dan, ne zalim.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23312 times
- Been thanked: 21357 times
Kako više nisam ni blizu isti čovjek kao prije 10 godina i slično, ali haman je to normalno sa godinama.
Sinoć me zove neka stara raja u kafanu za vikend... rekoh nema šanse obaveze ovo ono.
Ustvari, mogao bih, ali nisam više ja za to i ne volim to kao nekad što sam volio. Radije bih bio u kućnoj atmosferi trenerka stil do jedno 11-12 navečer i voz kući na spavanje ili ne bih volio nikako. Svejedno mi bio kod kuće ili na nekoj takvoj sjedeljci.
Nije ni da nisam društven ili da sam prestao biti. Fakat jesam i lako upoznajem novu raju, prijatelje itd. ali ovo je baš postalo tako vremenom.
Možda i prerano, al et šta ja znam. Gledam oko sebe i obično nisam jedini. Većina nas sa djecom smo u toj fazi bar ovi koje poznajem.
Sinoć me zove neka stara raja u kafanu za vikend... rekoh nema šanse obaveze ovo ono.
Ustvari, mogao bih, ali nisam više ja za to i ne volim to kao nekad što sam volio. Radije bih bio u kućnoj atmosferi trenerka stil do jedno 11-12 navečer i voz kući na spavanje ili ne bih volio nikako. Svejedno mi bio kod kuće ili na nekoj takvoj sjedeljci.
Nije ni da nisam društven ili da sam prestao biti. Fakat jesam i lako upoznajem novu raju, prijatelje itd. ali ovo je baš postalo tako vremenom.
Možda i prerano, al et šta ja znam. Gledam oko sebe i obično nisam jedini. Većina nas sa djecom smo u toj fazi bar ovi koje poznajem.
- spacebound
- Urednik foruma

Boga ti, pa ja sam takva zadnjih 10 g, a mozda i duze 
Jedino volim hodat po planinama, divljinama, dolinama i jezerima

I kino.
I kino.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 933 times
- Been thanked: 1413 times
sacekaj krizu srednjih godina, vratit ce se kafana na svoje mjesto i na harley davidsonu ces vozit do nje
- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 24945 times
- Been thanked: 10816 times
Normalno je da se interesi i prioriteti mijenjaju, zavisno od stotinu faktora
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23312 times
- Been thanked: 21357 times
E jest to za prirodu je i kod mene, ali puno manje kad je ovako hladno. Jedva čekam da otopli.spacebound wrote: 20 Jan 2026, 08:07 Boga ti, pa ja sam takva zadnjih 10 g, a mozda i duze
I kino.
Daj mi štapove, hranu za ribe i hop samo da se uhvatim neke bare gdje mogu zabaciti. Kakve kafane i slično nosi to od mene
Jbt pa bolje mi je kad izađem ujutru u 5 pola 6 u šetnju... to mi je sad ritual. Ovako zapneš u kafani i onda sutradan budeš kao zombie i ustaneš u neka doba... biži goni.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27033 times
- Been thanked: 27615 times
- spacebound
- Urednik foruma

Evo, generacijo, januar smo ured izdurali, februar proleti i eto proljeca, pa cemo se verat svukudaMMasamune wrote: 20 Jan 2026, 09:35E jest to za prirodu je i kod mene, ali puno manje kad je ovako hladno. Jedva čekam da otopli.spacebound wrote: 20 Jan 2026, 08:07 Boga ti, pa ja sam takva zadnjih 10 g, a mozda i duze
I kino.
Daj mi štapove, hranu za ribe i hop samo da se uhvatim neke bare gdje mogu zabaciti. Kakve kafane i slično nosi to od mene
Jbt pa bolje mi je kad izađem ujutru u 5 pola 6 u šetnju... to mi je sad ritual. Ovako zapneš u kafani i onda sutradan budeš kao zombie i ustaneš u neka doba... biži goni.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 32105 times
- Been thanked: 30026 times
Rano brate, ranoMasamune wrote: 20 Jan 2026, 09:35E jest to za prirodu je i kod mene, ali puno manje kad je ovako hladno. Jedva čekam da otopli.spacebound wrote: 20 Jan 2026, 08:07 Boga ti, pa ja sam takva zadnjih 10 g, a mozda i duze
I kino.
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
- Has thanked: 7194 times
- Been thanked: 5185 times
Isarali mi grafit strumfovi 10 godina nije ga dirno niko jebo im izo tahirovic sve
I tako to...
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 7881 times
- Been thanked: 7066 times
Sto smo bolji, to nas vise handre. Eto jucer Prevcu nisu dali da skace, iako nije bio kriv. Neko mu "slucajno" oborio skije da su odletile same bez njega. Oborio s kisobranom, pazi. Direktor Slatnar zurio da mu donese druge, kazu zakasnio, nisu mu dali da skoci. Pa jebemu kako nece zakasnit, kad su dva lifta i koliko puta za preci. A jasno kazu pravila fisa, ako se desi nesto zbog vise sile, kandidatu moraju omoguciti da skace prije zadnjeg kandidata. Al ne, to ne vazi za nas. Ljubomora je cudo. Sram ih bilo.
Eto, bar smo u futsalu pobijedili.
Eto, bar smo u futsalu pobijedili.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 10272 times
- Been thanked: 8851 times
Umalo nisam izazvala udes.
Htjela sam se prebaciti u drugu traku, pogledam u retrovizore nijedno auto nisam vidjela i samo što sam malo skrenula vidjeh džip pored mene.
Nikako mi nije bilo jasno kako mi je mogao promaknuti i onda se sjetim da je stari neki dan vozio moje auto i onda shvatim da je podesio retrovizore kako njemu odgovara, a ja to nisam provjerila prije vožnje i zbog toga umalo belaj nisam napravila. Došlo mi je izraditi sebi naljepnicu za ubuduće PROVJERI RETROVIZORE.
Htjela sam se prebaciti u drugu traku, pogledam u retrovizore nijedno auto nisam vidjela i samo što sam malo skrenula vidjeh džip pored mene.
Nikako mi nije bilo jasno kako mi je mogao promaknuti i onda se sjetim da je stari neki dan vozio moje auto i onda shvatim da je podesio retrovizore kako njemu odgovara, a ja to nisam provjerila prije vožnje i zbog toga umalo belaj nisam napravila. Došlo mi je izraditi sebi naljepnicu za ubuduće PROVJERI RETROVIZORE.
-
Moxie
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 1609 times
- Been thanked: 1612 times
Sve ovo za bebu (ne znam jos jesam li trudna), ali nije tesko.. jedino injekcije su neugodne