Evrovizija ili Azijagreeneyes wrote:Pa da, svjedoci smo kako je Kim Kardashian pametna hanuma, ona cak i iskljucivo zivi od svoje pozamasne pozadine. Sta's. Nekom je zivot majka, a nekom maceha.

Moderators: spacebound, Duminjo
Evrovizija ili Azijagreeneyes wrote:Pa da, svjedoci smo kako je Kim Kardashian pametna hanuma, ona cak i iskljucivo zivi od svoje pozamasne pozadine. Sta's. Nekom je zivot majka, a nekom maceha.
To ho'š reći da nije pametn(ic)a?Zagorka wrote:greeneyes wrote:Pa da, svjedoci smo kako je Kim Kardashian pametna hanuma, ona cak i iskljucivo zivi od svoje pozamasne pozadine. Sta's. Nekom je zivot majka, a nekom maceha.![]()
Nije ona nego mati joj. Kim je njen Brand, kao sto je izbrendirala sve njih redom. Cak i muza.greeneyes wrote: To ho'š reći da nije pametn(ic)a?
Da izvineš, ja ni ne znam ko joj je mati, al' ako je Kim na nju i ne žudim upoznati je.Lavlje_srce wrote:Nije ona nego mati joj. Kim je njen Brand, kao sto je izbrendirala sve njih redom. Cak i muza.greeneyes wrote: To ho'š reći da nije pametn(ic)a?![]()
![]()
Bez zeze, ona je Ajkula. Kim je tu da bude lijepa, stavlja vjestacke trepavice, fenira kosu i montira implantate dje stigne. Pa sta Bog da.
drugrankovic wrote:I ljepse su!
Dupe je pola srece!
STrendzer wrote:ma moze ona biti i povelika samo ako je fina..
da se slikam..?! sta ima to sa finom guzom?Krokodil Behko wrote:STrendzer wrote:ma moze ona biti i povelika samo ako je fina..
I ljubazna, vješta oko fotografije, ako poželiš da se slikaš.
Sigurno ih se zasitio, zato nista vise i ne posta...Mirelam wrote:Ma tako ljudi, stavljajte ovi gifica i slikica, pustite politiku, religiju, paranormalne aktivnosti. Treba ovako nesto da se oci odmore
I Pasa pravo zabusava, a bio je moj adut![]()
Zadnji guzovi bili prije mjesec dana, mescini da ode ovaj svijet u quvac
Users browsing this forum: Koraci_u_noci, Nora Ibsenova, Zana and 2 guests