Ko da mene nazovu doktorom,nidje veze.
Fašisti/nacisti i ostali desničari
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 168 times
- Been thanked: 396 times
- Status: Offline
Re: Muslimanka na čelu desničara šokirala London: "Grad izgleda kao islamska utvrda, zabranite pokrivanje lica"
Ko ovo nazva muslimankom 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26862 times
- Been thanked: 7126 times
Re: Muslimanka na čelu desničara šokirala London: "Grad izgleda kao islamska utvrda, zabranite pokrivanje lica"
eto, te su mumije muslimanke, cestitam nam.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
-
Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7459 times
A ko si ti, da odredjujes ko je musliman a ko nije..
ovlastio te neko licno..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 168 times
- Been thanked: 396 times
"Ko oponaša jednu zajednicu (narod), on i pripada njoj"
Ova ne pripada muslimankama niti ima veze snjima,predstavljati se kao muslimanka je laganje na Poslanika jer nije ovakve opisao kao muslimanke,a to laganje isto izvodi iz vjere.
I da on me ovlastio da ukazujem na istinu.
Hjooj sad bi se potapso po ramenu
-
Matan
- Sila nečista

Pa dobro, ovozemaljski izaslaniku..harlekin wrote: 17 Jan 2026, 22:24"Ko oponaša jednu zajednicu (narod), on i pripada njoj"Matan wrote: 17 Jan 2026, 21:15
A ko si ti, da odredjujes ko je musliman a ko nije..
ovlastio te neko licno..
Ova ne pripada muslimankama niti ima veze snjima,predstavljati se kao muslimanka je laganje na Poslanika jer nije ovakve opisao kao muslimanke,a to laganje isto izvodi iz vjere.
I da on me ovlastio da ukazujem na istinu.
Hjooj sad bi se potapso po ramenu![]()
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8693 times
- Been thanked: 20516 times
Sto to, da bi ti mogao buljiti u nju
- Maja
- Administrator

Ko si ti da odredjujes sta ce ko nositi
- Maja
- Administrator

-
Matan
- Sila nečista

Boze kako su ti nekada prosta i bezobrazna..
pa pokrij se ti, da nitko ne bulji u tebe..
-
Matan
- Sila nečista

Ajd bjez, nisi nikad se osvrnula na tekst, nije li malo da ih se 20000 pobije..
a meni ovdje pametujes..
ma bjaz i ti i tvoj forum..
- Maja
- Administrator

Ja cu raditi sta ja hocu, ne treba niko nikom odredjivati sta ce
-
Matan
- Sila nečista

Nisi reagirala, kad je ovaj pomenuo da to nije muslimanka..
ja sam samo napomenuo, ko je on da odredjuje ko je muslimanka, ako nije..
a nisam ja nikome nista odredjivao..
vec ako ne mozes gologuza u muslimanskim zemljama, a sto bi mogli ove pokrivene u nemuslimanskim zemljama..
isti arsini za sve..
- Maja
- Administrator

Da si tako napisao ne bih reagovala nego "ne treba skrivati svoju ljepotu" sto je skroz pogresna izjava tj pogresan razlog da se neko otkrije
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1439 times
- Been thanked: 1771 times
A pokrivanje lica je ljevičarski ili šta..
Pogled Joca Vujičića
- ironman
- sirius

- Has thanked: 28214 times
- Been thanked: 29135 times
Re: Fašisti/nacisti i ostali desničari
Musk je na X-u podijelio objavu u kojoj žestoko kritikuje Španiju zbog odluke da 500.000 migranata dobije legalni status.
Sanchez je ubrzo odgovorio na Muskovu objavu i spomenuo njegov dugogodišnji san o kojem najčešće priča u javnosti.
"Mars može čekati, ali humanost ne može", kratko je napisao Sanchez u odgovoru koji je ubrzo postao viralan.
Inače, vrijedi istaći da je Sanchez jedan od rijetkih evropskih lidera koji je stao uz migrante, bez obzira na česte napade drugih političara koji se identifikuju s radikalnom desnicom.
Čak i neki lideri iz stranaka koje pripadaju političkoj ljevici su promijenili stav prema migracijama pod javnim pritiskom, ali je Sanchez ostao pri svojim stavovima, što pokazuje i ovaj potez.
S druge strane, Musk najčešće na svom profilu kritikuje stanje u evropskim državama, a većinu problema na Starom kontinentu povezuje s migrantima.
dream of spring...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 59688 times
- Been thanked: 10770 times
Pajdo ima u spaniji kod gibraltara mjesto gdje su dulumi pod plastenicima, vidi se na google maps mjesto el ejido, znaci plastenik na plasteniku. I sta mislis ko tu oko toga radi?ironman wrote: 30 Jan 2026, 09:50Musk je na X-u podijelio objavu u kojoj žestoko kritikuje Španiju zbog odluke da 500.000 migranata dobije legalni status.
Sanchez je ubrzo odgovorio na Muskovu objavu i spomenuo njegov dugogodišnji san o kojem najčešće priča u javnosti.
"Mars može čekati, ali humanost ne može", kratko je napisao Sanchez u odgovoru koji je ubrzo postao viralan.
Inače, vrijedi istaći da je Sanchez jedan od rijetkih evropskih lidera koji je stao uz migrante, bez obzira na česte napade drugih političara koji se identifikuju s radikalnom desnicom.
Čak i neki lideri iz stranaka koje pripadaju političkoj ljevici su promijenili stav prema migracijama pod javnim pritiskom, ali je Sanchez ostao pri svojim stavovima, što pokazuje i ovaj potez.
S druge strane, Musk najčešće na svom profilu kritikuje stanje u evropskim državama, a većinu problema na Starom kontinentu povezuje s migrantima.
Amerikanci su naucili uvozit (preciznije je reci zazmiriti na granici kad ilegalci prelaze) radnu snagu kad treba oko poljoprivrede radit najgore poslove a cim zavrsi hajte vi svojim kucama, pa ja
Povrsina pod tim plastenicima je tu nedje ko povrsina gradske jezgre sarajeva, zamisli te logistike pajdo sta to znaci
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
Vidis mi vise necemo da izrabljujemo ko drzava na celu SA Velikim Trumpom te jadnike iz manje bogatih zemalja. Ili plati radnika Kako Treba Ili propadni, jer jedini Koji profitiraju na izrabljivanju su izrabljivaci Jos ti radnici u poljoprivredi podlezu farmerskom zakonu Tako da masa zakona I zakonski uredbi I propisa koji stite radnike u drugim oblastima nepostoje u zakonu o pravima radnika na farmama.ElTriconi wrote: 30 Jan 2026, 11:40Pajdo ima u spaniji kod gibraltara mjesto gdje su dulumi pod plastenicima, vidi se na google maps mjesto el ejido, znaci plastenik na plasteniku. I sta mislis ko tu oko toga radi?
Amerikanci su naucili uvozit (preciznije je reci zazmiriti na granici kad ilegalci prelaze) radnu snagu kad treba oko poljoprivrede radit najgore poslove a cim zavrsi hajte vi svojim kucama, pa ja
Povrsina pod tim plastenicima je tu nedje ko povrsina gradske jezgre sarajeva, zamisli te logistike pajdo sta to znaci![]()