ok
..znas kako mi kazemo --Googlaj , mozda nadjes vise informacija.
hvala za vrijeme
jel to vise ne cemo slusati tvoje pjevanje?
Moderator: Krokodil Behko
SPINERKA wrote:![]()
ok
..znas kako mi kazemo --Googlaj , mozda nadjes vise informacija.
hvala za vrijeme
jel to vise ne cemo slusati tvoje pjevanje?
Aj stavi neki video gdje pjevusis - mi ce mo te ocijeniti mozes li biti zvijezda ili ne.. Jači smo mi od njihovog žirijahopjoppes wrote:ja znam sta ce biti ako bi ja usao u grande, izgubio bi lol
nisam ja glup
ali to me interesuje zbog neceg drugog
sta se urade sa tim oblikom kad se to stavi u vodu? jel to stavi ispod jastuka preko noc i onda izbaci ujutru ili se to odmah izbaci?
stavljo sam stavljo, vec ti je prosao rok dok sam bio interesiran za toČupava wrote:Aj stavi neki video gdje pjevusis - mi ce mo te ocijeniti mozes li biti zvijezda ili ne.. Jači smo mi od njihovog žirijahopjoppes wrote:ja znam sta ce biti ako bi ja usao u grande, izgubio bi lol
nisam ja glup
ali to me interesuje zbog neceg drugog
sta se urade sa tim oblikom kad se to stavi u vodu? jel to stavi ispod jastuka preko noc i onda izbaci ujutru ili se to odmah izbaci?![]()
Nije metal, vec jedna vrsta olova. Kao dijete to sam vise puta vidio.hopjoppes wrote:jel iko zna ono sto su ljudi radili i kako se zove to gdje uzmu neki metal(i ako mozete reci koji metal) i taj metal iztope ga , i prouce neke sure(ako ist znate koje sure) i onda to stavu u vodu kad se iztopi
nesta strava? tako nesta?
jel iko zna ilil cuo o tome i kako se to radi?
Trebalo bi da imaju jer direktno učestvuju u stvaranju dohotka.Chloe wrote:Zanima me imaju li učenici neku naknadu za rad?