LGBTIQA+

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Homoseksualnost i prisvajanje djece ?!

DA
21
31%
NE
46
69%

Total votes: 67

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 45 times
Been thanked: 960 times
Status: Offline

Re: LGBTIQA+

Post by Sibila » 29 Jul 2025, 18:01

Ja jedne godine u prolazu..po obicaju neinformisana...
I oko precjednistva i nize..

Jao majko specijalnih jedinica....to je blizu dva metra... gradja onih sta znam grckih..egipatskih bogova..
Mal autogram nisam trazila :ha

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4199 times
Been thanked: 3884 times

Post by Naseef Mushroom » 29 Jul 2025, 18:49

Ima na Tiktoku isječak jednog balkanskog podcasta (šteta što ne mogu pronaći video) gdje jedan lik gostuje, vidi se da je zayeban i da je svašta prošao. Kaže da je bio i u “jugoslovenskom ratu” ali nije naveo gdje je bio i na čijoj strani, i da je se nagledao svačega

I tako on ostane u kontaktu sa nekih 5-6 likova koji su sa njim bili u ratu, nakon rata bavili se švercom i ostalim mutnim radnjama.
Usput su zarađivali novac kao izbacivači u klubovima. I jednom im dođe ponuda za neki gay club. Veli “Boli nas briga što su pederi, naše je stojati ispred ulaza i naplaćivati karte, vraćati ko je u pijanom ili drogiranom stanju, lahko zarađena para”.

Kaže da je jednom jedan od njegovih pajdi morao kratko ući u klub da nešto pita gazdu. Kaže da je izašao nakon 2 minute, prvi put ga je vidio (što je isto svašta vidio u ratu) kako na ulazu povraća kada je vidio šta unutra rade.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1753 times
Been thanked: 3330 times

Post by Mutevelija » 29 Jul 2025, 21:52

Naseef Mushroom wrote: 29 Jul 2025, 17:25
ElTriconi wrote: 29 Jul 2025, 17:19

Izgledaju ko pedercici kakvi, stereotipni :valja
Bar ima ime kako i zaslužuje, Tihomir :D.

Pitam se koliko tihomira oni na kraju romantične noći izbace iz sebe.
Da li ga isprlja kad mu ga umoči, on kad metne i izvadi onda on sav umeljan mu bude.

I šta ako ovaj nije išao u wc haman moraju klistir imati pa dole da mu ga ubaci.
Jao ni u jednom slučaju nije ugodno, kako nece biti bolest. Čim te nagon taj tjera da se upropaštavaš,
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1753 times
Been thanked: 3330 times

Post by Mutevelija » 29 Jul 2025, 21:53

Homoseksualnost i prisvajanje djece ?!

DA
21
32%
NE
45
68%

"STANE ANKETE je zabrinjavajuce , sjecam se kad je bilo za odrzavanje parade ovako isto pa gotov sad prevagnuju oni sto ih podrzavaju .da odrzavaju te maškare.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10437 times
Been thanked: 12304 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 27 Aug 2025, 10:02

ŠERIJATSKA POLICIJA: Dvojica mladića javno bičevana u Acehu zbog grljenja i ljubljenja u javnosti

Image

Dva muškarca u indonežanskoj provinciji Aceh javno su bičevana nakon što ih je šerijatski sud osudio za kršenje islamskog zakona zbog grljenja i ljubljenja u javnosti, saopćili su lokalni zvaničnici.
Muškarci, stari 20 i 21 godinu, kažnjeni su sa po 80 udaraca ratanovim štapom pred publikom od oko stotinu ljudi u parku u gradu Banda Aceh, prenosi Associated Press.

Oni su prethodno uhapšeni u gradskom parku Taman Sari nakon što su mještani prijavili policiji da su ušli u isti toalet. Policija ih je tamo zatekla u prisnom zagrljaju i poljupcima.

Istog dana bičevano je još osam osoba zbog preljube i kockanja.

Aceh je jedina provincija u Indoneziji u kojoj se od 2006. godine primjenjuje šerijatski zakon. Telesno kažnjavanje propisano je za moralne prekršaje, uključujući seks između neoženjenih, homoseksualne odnose, kockanje i konzumiranje alkohola.

Organizacija Amnesty International osudila je bičevanje, nazvavši ga „uznemirujućim činom diskriminacije i okrutnosti koju sankcioniše država“. S druge strane, lokalne vlasti poručile su da je svrha kazne odvraćanje od budućih prekršaja.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 59079 times
Been thanked: 10601 times

Post by ElTriconi » 27 Aug 2025, 18:04

Treba malo i one pedere sto ulaze u kladionice sto prokockase i svoju i nafaku djece 🤔

Samo udarat a ne dat plakat 🤔
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta 🤗😊

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41976 times
Been thanked: 28824 times

Post by Rum » 27 Aug 2025, 18:16

Pedercine
Jedna od najtežih kazni za čovjekovo srce jeste da ga Allah udalji od Kur'ana.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 27 Aug 2025, 18:16

Samo prut po guzici pa ja

klanac23
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 2 times
Been thanked: 54 times

Post by klanac23 » 09 Sep 2025, 10:17

ne interesuju me dokle god ne diraju moju pozadinu. mene sto nervira su njihove parade ponusa
nije majmun kriv sto je od njega nastao tramp

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 13 Oct 2025, 14:38

IMG_20251013_135306_486.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 23681 times
Been thanked: 21653 times

Post by Masamune » 13 Oct 2025, 14:40

Ona skroz desno isto kao da mi je jedna bivša

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 09 Dec 2025, 20:20

Iran, a country where homosexuality is punishable by death, is set to play in the “Pride match” against Egypt in Seattle.
FB_IMG_1765307883098.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 18 Jan 2026, 23:46

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8596 times
Been thanked: 20391 times

U BiH donesena prva pravosnažna presuda zbog širenja mržnje prema LGBT osobama

Post by Maja » 02 Feb 2026, 09:35

Image

Kantonalni sud u Sarajevu donio je pravosnažnu presudu kojom je utvrđena diskriminacija na osnovu seksualne orijentacije, rodnog identiteta i spolnih karakteristika. Presuda se odnosi na javni istup tadašnje zastupnice u Skupštini Kantona Sarajevo Samre Ćosović-Hajdarević.

Ona je na Facebooku, nakon najave prve Bh. povorke ponosa 2019. godine, objavila status koji je, između ostalog, sadržavao pozive na segregaciju, izolaciju i diskriminaciju LGBT osoba.

"Svako ima pravo na život kakav želi, tako isto imamo i mi svoje pravo da biramo s kim želimo da živimo. Želim da se ovakvi ljudi izoluju i sklone što dalje od naše djece i društva. Neka idu negdje drugo i prave sebi grad, državu, zakone i svoja prava koja im niko neće osporavati. Ali ovdje ne", poručila je tadašnja SDA-ova zastupnica u kantonalnoj skupštini u Sarajevu.

Sarajevski otvoreni centar, kao organizacija koja radi na unapređenju ljudskih prava LGBT osoba i žena, podnio je ranije tužbu protiv zastupnice, tvrdeći da je svojim javnim istupom diskriminisala LGBTI osobe i poticala na mržnju.

O ovom predmetu 2022. donesena je prvostepena presuda na Općinskom sudu u Sarajevu, nakon čega je tužena iskoristila pravo na žalbu, ali je ista odbačena kao neosnovana. Prema drugostepenoj presudi, Ćosović-Hajdarević mora objaviti javno presudu u dva lista i platiti sudske troškove ovog postupka.

"Kantonalni sud je ovom presudom u cijelosti potvrdio stav prvostepenog suda te jasno naglasio da izjava koju je tužena dala 1. aprila 2019. godine predstavlja govor mržnje. U tom smislu Sud navodi da, iako Zakon o zabrani diskriminacije izričito ne koristi termin ‘govor mržnje’, isti ga definiše kroz dva oblika zabranjenog ponašanja: uznemiravanje i podsticanje na diskriminaciju. Ova presuda predstavlja važan iskorak u zaštiti ljudskih prava i snažnu poruku da se govor mržnje neće tolerisati. Vjerujem da će ohrabriti i druga udruženja i organizacije da koriste mehanizam kolektivnih tužbi kada je povrijeđeno pravo na jednako postupanje većeg broja osoba, naročito pripadnika ranjivih i manjinskih grupa", kazala je advokatica Dženana Hadžiomerović.

Ova presuda predstavlja prijelomni trenutak za zaštitu ljudskih prava u BiH. Po prvi put, sud je potvrdio da su seksualna orijentacija, rodni identitet i spolne karakteristike stvarni i primjenjivi osnovi zaštite od diskriminacije. Iako su ovi osnovi uvedeni u Zakon o zabrani diskriminacije još 2009. godine, bilo je potrebno gotovo 10 godina da dođe do prve pravosnažne presude.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Re: U BiH donesena prva pravosnažna presuda zbog širenja mržnje prema LGBT osobama

Post by Rum » 02 Feb 2026, 09:49

Eto jos ce vam pederluk legalizovat pa ja

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Re: U BiH donesena prva pravosnažna presuda zbog širenja mržnje prema LGBT osobama

Post by Masamune » 02 Feb 2026, 09:53

Svako ima pravo na život kakav želi, tako isto imamo i mi svoje pravo da biramo s kim želimo da živimo i da ne vjerujemo u Boga. Želim da se muslimani izoluju i sklone što dalje od naše djece i društva. Neka idu negdje drugo i prave sebi grad, državu, zakone i svoja prava koja im niko neće osporavati. Ali ovdje ne.

Baš bi bilo lijepo kad bi neko reko ovo za Samru i ostale muslimane.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 8489 times
Been thanked: 7618 times

Post by uvijek_kontra » 02 Feb 2026, 10:04

S obzirom da je zena u vjeri/vjerna (unaprijed se izvinjavam ako se drugacije to kaze), valjda zna da je Bog sudija, ako vec, a ne ona. Da ce Bog, Allah (ako ce) suditi i najbolje znati sta je u necijem srcu.

Cuj, nek prave sebi drugu drzavu. :grana Koliko moras bit zaostao da u 21. vijeku izjavis nesto tako i u istu tu recenicu ukljucis djecu, kao da je spolna orijentacija nesto sto se prenosi ko grip, a ne nesto s cime se covjek radja.

Odbacivanje, netrpeljivost, verbalno nasilje valjda nikad nisu vjerska duznost? Sve i ako neko vjeruje da su necija djela grijeh, to ne opravdava takav stav. Bolje bi im bilo da se bave nekim drugim temama poput femicida i nasilja medju ljudima i pokusavaju tu nesto napraviti. Izolovati i javno kritikovati nasilnike i nasilnice, robijase, mamilase i sve ostale. Time da se ljudi bave. To da se skloni iz drustva i okoline.

Pitam se samo, kako bi doticna reagovala da joj sutra dijete kaze, da drugacije osjeca i da samim tim pripada lgbt populaciji. Sta bi uradila? Odrekla se, izbacila iz kuce ili mozda jos sta gore od toga.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 🪷

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 02 Feb 2026, 11:58

Eno sada muslimani losi ,pederi dobri idi begajte

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 02 Feb 2026, 12:04

Eto Rume dobro gledaj da ti ne ispadne sapun u teretani kad se budeš tuširao

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 3027 times
Been thanked: 5359 times

Post by Nora Ibsenova » 02 Feb 2026, 12:15

uvijek_kontra wrote: 02 Feb 2026, 10:04 S obzirom da je zena u vjeri/vjerna (unaprijed se izvinjavam ako se drugacije to kaze), valjda zna da je Bog sudija, ako vec, a ne ona. Da ce Bog, Allah (ako ce) suditi i najbolje znati sta je u necijem srcu.
Da ti ja iskreno kazem, znam tek nekolicinu vjernika koja se vodi parolom "Bozje je da sudi".
Ovo ostalo je ko da direktno od Boga dobijaju direktive ko valja a ko ne.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Post Reply

Return to “Brak & Porodica”